Založ si blog

Majú právo občania vedieť prečo z premiéra, ministra, či starostu štátna mafia vychová zločinca ? Nieže majú, musia vedieť !

Na Slovensku máme teraz minimálne dva závažné prípady, kedy zástupcovia štátu sú dôvodne podozriví z trestnej činnosti..

V prvom prípade ide o premiéra, ministrov a obete sú tisícky Slovákov, ktorých štát ročne zavraždí z titulu svojej nečinnosti.

Tento prípad verejne odhalil trestný sudca Harabin a zatiaľ nie je známe, kto a kedy sa odváži žalovať štát a štátnych úradníkov.
Je to logické, keďže každý, kto by podal takéto trestné oznámenie, musí rátať s pomstou zločineckého spiknutia celej skupiny.
V druhom prípade je situácia o niečo jednoduchšia, tu je zločin kompletne zdokumentovaný a polícia v danej veci už konanie začala.
30 ročný starosta verejne propagoval zločiny fašizmu a komunizmu “ pamätnou tabuľou „, ktorú presadil a “ namočil “ i poslancov.
Občana hrdinu, ktorý červenou farbou doličný zločinecký predmet označil, v amoku surovo napadol a spôsobil mu vážne zranenia.
V prvom prípade u premiéra a ministrov je možné nájsť jednoduché spojenie aktérov zločinu na samotnú zločineckú ideológiu.

Títo ľudia vyrastali v zločineckom komunistickom režime a ako jeho členovia boli školení na “ triedny boj s nepriateľom “ t.j. občanmi.

U 30 ročného starostu bude treba pre poučenie ostatným zistiť, akými školami a ako sa on sám dostal do pasce zločinu.

Ako je vôbec možné, aby mladý človek, štátny zástupca bol neznalý zákonov a dovolil si protizákonne propagovať zločinný režim.

A odkiaľ a prečo má v sebe takú nenávisť, keď pod vplyvom ideologickej drogy dokáže takmer zabiť nevinného človeka, hrdinu.

A tieto veci je nutné verejne podrobne rozobrať, inak môže dôjsť na Slovensku k obrovským tragédiám občianskej nenávisti.
Hranicu ľudskej nenávisti živenú fašisticko – komunistickou ideológiou Veľký Lipník hrubo prekročil, tu išlo doslova o život človeka.
Lebo zlomeným rebrom môže dôjsť k prepichnutiu pľúc, prípadne prepichnutiu srdca.
A to ani nehovoriac o možných vnútorných poraneniach zapríčinených výškou z pádu,  keď starosta surovo zhodil občana na betón.
Mimoriadne trestuhodné a priťažujúce je aj následné správanie sa starostu v réžii zločinca.
Pozval na “ pomoc “ ďalších, ktorí sa obeti vyhrážali, verbálne ju napádali a otázne je aj to, prečo sanitka prišla tak neskutočne neskoro.
Teraz ide o to, zistiť čo je príčinou takéhoto neľudského správania sa mladých ľudí v takej významnej pozícii ako je starosta.

Sú na vine peniaze, moc, sú títo ľudia niekym huckaní, ideologicky dopovaní, ak áno, treba veci odhaliť a včas konať.

Lebo potom sa naše obce dostávajú do stavu, kedy si tam mafia môže nenápadne robiť s ľuďmi a zákonom čo len chce.

1. prípad je video, kde sudca Harabin odhaľuje vedomosť ministrov a v podstate priznanie masových vrážd Slovákov….

https://www.youtube.com/watch?v=h3X98dR8A3g

2. prípad je zdokumentovanie fyzického útoku starostom na občana a ďalšie verbálne útoky “ ľudí “ na zranenú osobu…

https://www.youtube.com/watch?v=_NrGUSWnw_g#t=22

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928093x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie