Založ si blog

Prečo štát klame, zabíja, starosta klame, zraní človeka a ľudia nevedia rozlíšiť zákonnosť od zločinu ? A čo morálka a česť ľudí !

Slovensko je v mimoriadne nebezpečnej situácii vďaka tomu, že štát je vo svojej podstate absolútne ovládaný zločineckou partajou.
Princíp jej fungovania je prostý, keďže svoju podstatu prevzala z mafiánskeho, komunistického a fašistického prostredia zločinu.
Všetci, ktorí sú napojení priamo na štát, robia všetko pre to, aby sa fungovanie zločinu nemohlo zmeniť a nikto nebol potrestaný.
Robí sa to jednoducho tak, že kto by sa pokúsil veci zmeniť, toho zastavia zastrašovaním a ak treba tak aj fyzickou likvidáciou. 
Ak občania chcú niečo zmeniť, takmer nemajú šancu, lebo štátna mafia používa klasické mafiánske a ŠTBácke metódy.
Statočných občanov klamú a do hláv im “ sypú “ čo najviac klamlivých a zbytočných informácií, aby zneisteli a báli sa. 
Ak  povieme, že štát klame, čo sa tým myslí ?
Myslí sa to, ako predstavitelia štátu klamú, čo všetko robia pre ľudí robia, pritom opak je pravdou, všetko robia pre mafiu a seba..
Ak povieme, že štát zabíja, čo sa tým myslí ?

Je to hlavne zdravotníctvo, kde sa peniaze ľudí ukradnú a pacienti nedostanú adekvátne služby na úrovni odvedených peňazí.

Štátna mafia sa tvári, že s tým nič nemá, pričom to celé priamo riadi cez svojich členov a zabezpečuje im beztrestnosť.

Ako je možné, že niečo také sa deje v štáte a občania sú apatickí ?
Je to tým, že zločinecká partaj pre bezbrehé konanie svojich zločinov vytvára v štáte stav chaosu, kedy občanov hucká proti sebe.
Chaos je o tom, aby občania stratili všetky zábrany pre platnosť a ochranu zákonov a morálky.
Dokonalým zjednodušeným príkladom takéhoto diania je séria zločinov, ktoré sa odohrali vo Veľkom Lipníku.
Tam starosta ako zástupca štátu viacnásobne porušil zákon a v štýle zločineckej partaje do zločinu namotal i poslancov a občanov.   
Prvé hrubé porušenie zákona je o propagácii zločinov nacizmu a komunizmu tým, že presadil osadenie busty vrahovi a tyranovi
Druhé porušenie je ublíženie na zdraví človeku, ktorý zločinecký nástroj propagandy správne a statočne označil červenou farbou

Tretie je klamstvo a spôsob akým sa chce zbaviť viny, že on nikoho nesotil, že to do neho sotila iná osoba a on narazil do bedne…

Ako je možné, že sa nájdu občania, ktorí sú schopní verbálne napomáhať zločinu, tým, že zločin a zločinca obhajujú ?

Tam je prvoradý zištný cieľ, kedy zločinecká mafiánska partaj týchto ľudí odmeňuje finančne, postami v štátnej správe a pod.

Ako je možné, že sa nájdu občania, ktorí sú schopní potlačiť v sebe morálku a česť a uveriť zločineckým metódam zastrašovania ?

Lebo ľudia stratili cit pre humanitu a statočnosť a sú ochotní sami seba klamať, lebo stratili vieru v samých seba.

Ako je možné, že sa nájdu ľudia, ktorí na vraždy a zločiny sú schopní zabudnúť a nechajú sa oklamávať ŠTBáckymi metódami ?

Starosta predsa ako “ najmúdrejší “ z dediny môže čo len chce verejne a za štátne peniaze, lebo je krytý zločineckou mafiou ?

A umelci, ktorí používajú expresionistické výrazové prostriedky za vlastné a súkromne predsa nemôžu pre nich byť na nič dobrí ?

Slováci vo Veľkom Lipníku a všade kde vládne mafia, spamätajte sa kým je čas a kým Vás ZLO a ZLOČIN nepohltí úplne !

Potom už nazaj nevratne budete len jednobunkovými červeno -hnedými organizmami.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928222x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie