Založ si blog

Prečo štát a občianstvo nefungujú ? Kraľuje trojboj klamstvo, podvod, kolaborácia a kňaz minister športu, prezident a Boxer, Maratónec, Klikár. To kedy sa Slováci obrodia ? !

Vo voľnom čase hľadám príčinu a riešenie slovenskej traumy občianstva a štátu.

Dnes nie je dôležité, či bolo akési slovanstvo, staroslovienstvo a iné prívlastky, pokiaľ si nevieme urobiť v štáte a v hlavách poriadok.

Lebo my sme fakticky samostatný štát nikdy nemali a to mohla byť úžasná výhoda, začať od čistého stola.

Živiť “ mantru “ o kňazovi, ministrovi zdravotníctva a športu za ČSR, ktorého v roku 1938 Hácha menoval predsedom slovenskej vlády, je blud.

Tiso v podstate nechcel samostatný štát, stačila mu autonómia a nakoniec “ poslúžil “ Hitlerovi ako vykonávateľ obludných zločinov.

Tzv. prvý slovenský štát bol len praobyčajným pláštikom pre vykonávanie príkazov fašistického Nemecka, jednoducho kolaborácia.

To čo bolo schované pod pláštikom a čo sa ešte aj dnes živí, to je obyčajná hnedá propaganda, “ veď nám vtedy bolo dobre….“

A tie ideologické pozostatky špiny prvého “ štátu “ sa v novej podobe objavili 1.1.1993, kedy Vodca Boxer ľudu sľuboval nové Švajčiarsko.

Výsledok sa dostavil veľmi rýchlo, novodobá mafia pod rúškom štátu štát rozkradla, ľudí vraždila a politika mafiu zachránila amnestiou !

A potom prišiel  Maratónec, ktorý sa už “ miernil „, ľudu nasľuboval iba dvojnásobné platy a euurópsky štandard demokracie.

Keď si jeho súkmeňovci zo štátu nahrabali koľko sa len dalo, ukázali sa skupinky a Čierna kniha hriechov Boxera sa stala rozprávkou.

Lebo Boxer a Maratónec boli v podstate len jeden a ten istý element fragmentu špinavej moci samostatného Slovenska.

A jej mozaiku dokonale vyplnil pobirmovaný komunista Klikár tak dokonale, až je to neskutočné, že niečo také je vôbec možné.

Sme v roku 2016, Slovensku akože vládne Zlepenec, hoci každý dobre vie, že ten “ zázrakom “ zlepila oligomafia v pozadí.

Ak si oligomafia dokázala kúpiť svoju mocenskú hračku na motúziku, prečo sa občania nedokážu obrodiť a chrániť si “ svoje “ ?

Dôvod je jednoduchý, kým oligomafia rabuje štát, panáčikovia pri mocenských nástrojoch pilne občanov ohlupujú a “ kupujú “ si ich.

Hrajú jednoduchú špinavú hru na jednoduchých ľudí jednoduchými klamstvami, ktoré sú prakticky nekontrolovateľné, ale účelné.

Koľko chcete príkladov slovenskej špinavej demagógie v praxi 2016 ?

Povedzme ten o tom, ako 150 000  zahraničných a 100 000 slovenských áut načierno jazdilo po diaľnici.

Pokuta je 300 eur, vyberá sa do 2 rokov, takže úradníci budú mať dosť roboty, zaručené výplaty i odmeny.

No ale pozor, teraz odrazu dobrý minister dopravy Zlepenca zistil, že pokuty 300 eur sú privysoké a on chce svojmu ľudu i Európy “ pomôcť „.

A v skrátenom legislatívnom konaní navrhuje znížiť pokutu na 150 eur.

A to je ešte nič, pokiaľ “ diaľničné výpalné “ zaplatí do 7 dní, pokuta sa zníži na 100 eur ?!

Celé je to super podozrivé a preto my normálni občania Slovenska navrhujeme Zlepencu oligomafii omnoho jednoduchšiu variantu.

Keď ste už za naše peniaze nainštalovali toľko kamier, že tam snímate aj naše ksichty v aute, tak prestaňte robiť špinavé divadlo.

Žiadne pokuty vyberať nebudete aní 300, ani 150, ba ani 100 eur !

Lebo, Vy neviete zaručiť ani to, že kto ako a na aký účel používa získané záznamy z kamier a či s nimi nakladá v zmysle zákona.

To bude treba tiež preveriť, aby tieto záznamy a ich obsah nebol zneužitý.

A čo sa týka tých Vašich “ pokút “ Vy pobirmovaní komunisti a podarený Zlepenec, riešenie v zmysle modernej doby je celkom jednoduché.

Pokiaľ si kúpite známku zaplatíte 50 eur.

Pokiaľ nechtiac a či rovno chtiac, vojdete na diaľnicu, zaplatíte 50 eur + manipulačný poplatok napr 10 eur príplatok za prácu úradníkov.

Pochopili ste to ?

Lebo keď roky rokúce desiatky tisíc áut nemalo STK a čo teda naozaj bolo nebezpečné pre premávku, čo urobila pobirmovaná banda ?

Súdruh pobirmovaný im dal amnestiu pred voľbami, aby ho volili !

A keď niekto vojde na diaľnicu, koho tým ohrozí a prečo by teda mal Vám mafii platiť také nehorázne pokuty ?!

Občania Slovenska začnite premýšľať.

Ďalšou otázkou do petície je text.

Ste za to, aby diaľničný poplatok pri kúpe mimo diaľnice bol 50 eur a pri vstupe na diaľnicu 60 eur ? Áno, nie…

 

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3933178x
Priemerná čítanosť článkov: 4791x

Autor blogu

Kategórie