Založ si blog

Akože, nechať to tak ? Veď štát, STV a Skylink je náš, občanov ! Pokiaľ chcú “ žiť “ za svoje, OK. Urobíme odpočet a odluku !

V súvislosti s mojou dlhoročnou aktivitou na “ poli “ elektronických komunikácií a hlavne s petíciou vo veci Skylink + STV sa “ pohli ľady „.
Odrazu sa ozývajú ľudia, ďakujú a čakajú, že teraz sa už všetko vyrieši raz – dva a všetko bude “ zadarmo “ ako bolo sľubované.
Určite to tak nebude, treba však vyvinúť úsilie, aby sa klamstvá a podvody okolo koncesionárskych a servisných poplatkov “ odkliali „.
30.4.2016 sa mi ozval občan, ktorý je zároveň malý živnostník a má sám so sebou dilemu, lebo predáva aj Skylink.
Tvrdil, že problematike a celému podvodu rozumie, len má obavu, či Skylink teraz neskolabuje a či jeho nezačnú zákazníci “ naháňať „.
Lebo si naštudoval zverejnené materiály na stránke MSSR a keď to zákazníci Skylink dajú na súd, kto im to celé uhradí aj s úrokmi ?!
Dotyčný má čiastočne dôvod na obavu, preto bude treba používať zdravý rozum a začať o danej problematike otvorene hovoriť.
Začať treba scenárom, čo by sa dialo ak by firma z Holandska, zneužívajúca tzv.Skylink, skrachovala a vysielanie sa skončilo .

Lenže to sa už začalo, keďže táto spoločnosť v Maďarsku od 30.4.2016 skrachovala a prestala vysielať programy cez satelit 9E  !

Zástupcovia firmy skonštatovali, že užívatelia, ktorí si zaplatili na rok službu pred pár mesiacmi, nemajú nárok na náhradu škody

Pritom aj v ČR boli nedávno tejto firme štátom cez telekomunikačný úrad zablokované účty, lebo nedokázala uhradiť vyrúbenú pokutu.
Teoreticky by bolo možno lepšie, keby firma skrachovala okamžite a ukončila vysielanie v SR a ČR, lebo by sa predišlo ďalším škodám.
A zároveň by všetci okamžite pochopili obludnú podstatu tohoto megapodvodu na občanoch SR a ČR !
Vysielanie STV, ČT a komerčných programov by logicky fungovalo ďalej, podľa toho, kto ovláda vysielanie a kódovanie programov.
Ak Towercom aj keď ako “ tichý “ spolupartner podvodu, tak ten si predsa len nezabije svoje “ zlaté teľa “ čo je štátna zákazka…
A ak by predsa len vznikol problém, nič sa nedeje, na prechodné obdobie musí konečne začať štát hájiť záujem štátu a občanov.
Mocenské úrady a zložky “ nabehnú “ k vysielačom a vysielanie “ pobeží “ tak a toľko času, koľko treba a samozrejme nekódovane !

Všetko v každom štáte stojí a padá na občianskej moci, len občania Slovenska o tom logicky doteraz nemohli vedieť, lebo …

Lebo až teraz sa odhaľuje skutočná špina štátu zvaného Slovensko, ktorý s falošnou mocou spolu občanom hrubo zneužil ich práva.

Keď tisícky občanov v roku 2012 posielalo šťažnosti na všetky štátne úrady, vyzeralo to tak, že nikto si ich ani len nevšíma.

A že štát svojou aroganciou a nečinnosťou podporuje okrádanie a vydieranie dôchodcov, občanov, koncesionárov.

A to bola podstata podvodu, aby čas plynul  a “ zlomení “ občania boli donútení elektronickým terorom platiť vydieračský “ servisný poplatok „.

Po vyčerpaní všetkých možností občanmi i mnou na úradoch SR a čiastočne ČR i EU som bol nútený, podať petíciu priamo do EP.

A po mojej osobnej účasti v Bruseli a po vystúpení v Petičnom výbore 18.4.2016 sa odrazu všetko začalo objasňovať.

Na Slovensko prišla 29.4.2016 osobne eurokomisárka a po jej návšteve na MSSR toto ihneď “ objavilo “ dôkazové materiály.

Prvým občanom Slovenska sa ozvalo Ministerstvo spravodlivosti s tým, že ich sťažnosť spred 4 rokov úrady riešili…?!

Ako sa asi cítil pán M.N. zo Starej Turej, keď mu po 4 rokoch štát zaslal dôkazy o svojej vine voči nemu a iným občanom ?

Lebo teraz je jasné, že štát kolaboroval s podvodníkmi a nečinnosťou ich nechal 4 roky okradnúť o stovky miliónov eur.

Jedni Slováci platia nútene neskutočne predražený nezákonný servisný poplatok do Luxemburgu a pozerajú STV, ČT a pár programov.

A ďalší Slováci vraj ako pomstu a či ako neznalí priam  “ vytešene “  platia načierno do Ruska  a na Ukrajinu a pozerajú VŠETKO !

 

http://www.justice.gov.sk/Stranky/Ministerstvo/Komisia-na-posudzovanie-podmienok-v-spotrebitelskych-zmluvach/Oznamy-o-staznostiach-spotrebitelov-detail.aspx?Ic=261

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3933166x
Priemerná čítanosť článkov: 4791x

Autor blogu

Kategórie