Založ si blog

Za socializmu najlepšie ? Nevtipkujte, teraz má socialistická mafia raj v SR a ČR a nedá si ho !

Mávame také diskusné krúžky, ktoré sa tvoria úplnou náhodou.
 
Tak ako včera, príde známy, ten, ktorý ma upozornil na existenciu Slobodného vysielača a vyjadrí nespokojnosť s tým, ako som Vysielač opísal.
 
Podľa jeho názoru je Slobodný vysielač jediné médium, ktoré prináša pravdu o slovenskej spoločnosti a môže Slovensko zmeniť.
 
Nemal som písať o farárovi Sojkovi, ktorý žije mimo slovenskej reality na Ukrajine, ale o strane Sedem Statočných, ktorá Slovensko oslobodí !
 
Keď meno tej strany vyslovil, aj mi hneď napadla recesia a s ňou kedysi alkoholom podložená Kapurková strana.
 
On sa ale tváril vážne a zapálene ma zvýšeným hlasom začal presviedčať o tom, ako jedine tí “ statoční “ Slovensko pretvoria k lepšiemu.  
 
Našťastie, či nanešťastie sa k našej diskusii pripojil ďalší známy a potom som mal čo robiť, aby som zabránil vzniku “ tretej svetovej vojny „.
 
Pán Oskar je ostrieľaný a rozhľadený človek, v priebehu zopár minút fanúšika Siedmich Statočných dostal do takého “ varu „, až ten oči pučil.
 
Najprv ho vyzval, aby mu v stručnosti objasnil, ako chcú “ statoční “ riešiť terajšiu situáciu, ktorá na Slovensku panuje.
 
Keď počul, ako majú byť zákonnými prostriedkami braní na zodpovednosť všetci, ktorí poškodili Slovensko, aj sa tváril vážne, aj mu krútilo kútikmi úst.
 
Nechal môjho „statočného“ v kľude argumentovať a keď už ten žiadne nemal, položil mu zopár otázok.
 
Kedy sa mal najlepšie, v čom vidí príčinu svojej terajšej nespokojnosti, prečo si myslí, že pár ľudí zmení systém, ktorý perfektne funguje 70 rokov..
 
A zistil, že môj známy sa mal najlepšie, akože za socializmu a teraz je nespokojný, keďže už nič nie je, ako v časoch jeho mladosti.
 
Len mu nešlo do hlavy, prečo pán Oskar tvrdí, že tu čosi perfektne funguje 70 rokov, ako to myslí ?!
 
Pán Oskar mu to vysvetlil jednoducho.
 
Všetko sa začalo našim “ víťazstvom “ v roku 1945 a odvtedy sa štafeta kšeftu len posúva a ďalej upevňuje.
 
Vždy išlo o moc, peniaze sú iba dôkazom moci, či sa systém nazýva socialistický, komunistický, kapitalistický, alebo kniežatstvo samaritánov.
 
Pán Oskar dokázal svoje tvrdenia podložiť veľmi jednoducho a surovo, keďže sa za socializmu pohyboval v sfére pridružených výrob.
 
My sme si za rok dokázali zarobiť aj 200 000 v čistom, postavili sme si domy, nakúpili autá, chodili sme do Jugošky, dokonca som bol 2 x v Japonsku.
 
Náš jediný problém bol, ako tie peniaze “ rozptýliť „, aby sme neboli príliš nápadní.
 
My sme kašlali na komunistickú stranu, my sme ju nepotrebovali, za nami chodili všetci stranícki papaláši, vždy každý niečo chcel.
 
Veď oni sa vzájomne, akože kontrolovali, ale vždy potrebovali niečo urobiť „načierno“, samozrejme zadarmo, či už na dome, na chate, na aute, atď. 
 
Za to nás ale nechali na pokoji, pokiaľ niekto príliš neprovokoval, nikomu sa nič nestalo, pravda musel vedieť ako “ nedráždiť “ systém.
 
Socialistický systém pre obyčajných ľudí fungoval asi tak, že stádo sa najedlo, napilo, išlo do roboty a nemuselo o ničom premýšľať.
 
No a kým takto to stádo bolo v ohrade, v pokoji, my sme zarábali, až sme nevedeli, do čoho máme investovať legálne zarobené peniaze.
 
Kupovali sa šperky, známky, starožitnosti, samozrejme všetko načierno, našedo, cez deň socializmus, v noci kapitalizmus dohodou.
 
Mal som dom a 2 izbový byt v paneláku, ten som vymenil za krásny obrovský 5 izbový historický byt v centre Košíc, oficiálne som dal 20 000, neoficiálne 200 000 !
 
A teraz na dôchodku sa mám veľmi dobre, samozrejme som uzrozumený s tým, že dnes hraje 1. ligu iná „pridružená výroba“ ako za našich čias.
 
Nazvite si ich mafia, alebo ako chcete, nikto na Slovensku nič nezmení, žiadni Siedmi, ani 1000, akože “ statočných “ !
 
Stádo je 100 x poslušnejšie ako za socializmu, každý má plné vozíky nákupov, nažerie sa, keď treba, ožerie sa, nikto sa neopováži “ kmotrov “ ani len poštekliť !!!
 
Keby terajším mocipánom niekto naozaj siahal na peniaze, majetok, zlikvidujú ho v zárodku a na začiatok nepoužijú žiadny fyzický atak, ani zbrane.
 
Pán Oskar sa tak rozohnil, až som ho nepoznával, pravdupovediac, nebyť Siedmych statočných, asi by som sa o jeho minulosti nič nedozvedel.
 
Aj jemu očká odrazu žiarili, prebudila sa clivota za starými časmi, kedy on nekomunista za peniaze mal všetko a cítil sa byť kráľom nad komunistami.
 
Dnes má tiež všetko, ale už aj vek sedemdesiatky a zlaté časy kapitalizmu pridružených výrob v lone socializmu, už nikdy nezažije.
 
A kto je teda dnes pri moci, takmer súčasne sme sa pána Oskara opýtali s mojim známym .
 
Odpovedal, Vy rovnako, ako Sedem statočných, žartujete, vtipkujete, tvárite sa, že to naozaj neviete ?!
 
Opraty novej moci SR a ČR držia pevne v rukách deti a vnuci bývalých príslušníkov ÚV KSČ, povedali si, nebudeme takí blbí ako oni, budeme konečne vládnuť a užívať si ! 
 
Neveríte, stačí si pozrieť životopisy ministrov a premiérov oboch krajín, cez ich oteckov a mamičky !
 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3932820x
Priemerná čítanosť článkov: 4790x

Autor blogu

Kategórie