Založ si blog

Bože zariaď, aby Skylink, TV Lux, Šláger, Senzi nenervovali starkých !

Majú okolo 80 rokov a začínajú byť agresívnymi, reč je o starkých, ktorí sa ocitli v zajatí slovenskej TV reality.

Keď prišli starkí, sympatickí manželia pred rokmi s tým, že chcú za každú cenu pozerať LUX TV a prečo to Skylink nedáva, trpezlivo sme vysvetľovali.

Na Skylinku to nie je, možno to pridajú, ak to veľmi chcete, potrebujete ďalšiu konzolu, parabolu, LNB, prepínač a k tomu ešte montáž.

No chcelo by to cca 50 eur a LUX by ste pozerali z družice Thor, ktoré je 24 stupňov západne od Skylinku.

Nič im to nehovorilo, 50 eur sa im zdalo neskutočne veľa, to si oni v žiadnom prípade dovoliť nemôžu.

Asi o týždeň prišiel syn spomínaných rodičov s tým, že v čom je problém, prečo sme rodičom ten LUX neinštalovali, býva pri Bratislave, robia mu scény cez telefón.

Vravíme, je to pre nich drahé, nechceli to, syn na to, tak to je typické, mám s nimi nervy, peniaze nie sú žiadny problém, okamžite to montujte, v ten deň to mali.

Keď im to technik montoval, poriadne ho vyobracali, TV Lux na prvú pozíciu, TA3 na druhú, programy zoraďoval hodinu, polovicu českých programov musel vymazať, načo to tam dávajú.

Keď sa objavil Šláger, starkí sa objavili znova, teraz už s krikom, ako je to možné, všetci to pozerajú, oni to nemajú, je to v záruke, satelit si riadne zaplatili.

Zariadenie bolo dávno po záruke, no ale vysvetlite to starkým, ktorí majú problém zapamätať si, na ktorej pozícii je Lux, pričom je to jednotka.

Poradie programov sa zmenilo na TV Lux, Šláger, TA 3, ale tým pádom sa posunuli ďalšie pozície a zasa bol problém, lebo starký si musel prepisovať zoznam a nervózne frflal.

Chvíľku bol pokoj, potom sa starkí objavili znova a ich agresivita už bola evidentná, dedko doslova vrieskal, prečo oni nemajú Senzi, keď majú záruku, veď minule platili 3 eurá za ladenie.

Aj Vás od jedu roztrhne, lebo pri tom ladení Šlágru ste im dobrosrdečne na koniec zoznamu pridali pár nových programov, tie odsúhlasili, o týždeň sa objavili, že prečo ich tam majú, okamžite to treba vymazať.

To, že oni nemôžu mať Senzi nepochopili doteraz, nestálo to zato stokrát im opakovať, že v ich lokalite terestriálny signál nie je a keby aj bol, potrebujú novú skrinku, ktorá by asi ich aj nás zabila.

Pred pár dňami nastala obrovská katastrofa, pribehol syn s prijímačom, že musel okamžite od Bratislavy k Prešovu, lebo rodičia od nervov ochoreli, TV Lux prestalo vysielať !

Program sme mu naladili na pozíciu č.1 z Astry kde je Skylink, vysvetlili sme mu ako odpojí prepínač a budú to mať z jednej družice, poďakoval, poprosil o trpezlivosť s rodičmi, lebo my si to nevieme predstaviť.

Veruže vieme, starkí včera prileteli ako rakety, dedo vrieskal, prečo sme im poslali kartu za 13,90 eur, poštárka povedala, že to musia prebrať, oni chcú od nás naspäť peniaze, žiadnu kartu nechcú.

Starký bol agresívny, nepríjemný, darmo ste mu vysvetľovali, že karty my neposielame, ďalších pár zákazníkov to chvíľu napínalo aj do smiechu, po pár minútach už ale boli nervózni.

Aj by ste v zúfalstve kartu starkému zaplatili, čo ale potom s nimi, jednak účtovne a hlavne, keď im Skylink ich starú kartu už v systéme spároval s tou novou ?

Vyzeralo to už na políciu, volajte ale na 82 ročného dedka policajtov, našťastie babka sa umúdrila, našla telefónne číslo na syna, ten ich spacifikoval, karta sa preregistrovala, starkí konečne odišli.

Syn nám znova telefonoval, ďakoval, ospravedlňoval sa, to viete, starkí, nevedia sa prispôsobiť dobe, príde sa nám osobne poďakovať, uhradí čo bude treba a na konci povedal magickú vetu.

A nebudú s tou novou kartou nejaké problémy ?!

Bože, modlime sa k Tebe s pokorou, ak môžeš, zariaď, aby karta zaslaná týmto starkým z POBOX Čadca firmou Skylink za 13,90 eur na bezdokladovú dobierku fungovala bez problémov, lebo inak máme infarkt.

Pán Boh nás vyslyšal a poslal nám vnuknutie, milí moji a čo má LUX TV, Šláger, TA3, SENZI spoločné so Skylinkom a jeho kartou ?!

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923538x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie