Založ si blog

Chudák občan, komunisti v Česku, na Slovensku. Len doktor Dement a Smrť je istota ? !

Sťažujú sa radoví komunisti od Čiernej nad Tisou po Aš, ako im len dobre bolo za „socíka“.
 
Nebolo treba premýšľať, kto bez premýšľania plnil príkazy všemocných, mal na prídel, čo bolo najnutnejšie.
 
Samozrejme nesmelo mu ani len napadnúť, aby použil svoj rozum na spochybňovanie „dokonalého“ spoločenského systému.
 
Komunistická sekta prežívala, kým bolo čo rabovať, kradnúť, žiaľ pre komančov, svet okolo rozkvital do krásy a humánnosti.
 
Za lenivosť, neschopnosť gurovia Lenin, Stalin, Brežnev na nich zoslali trest, pribehlii zlí imperialisti a rozobrali perfektne fungujúce božstvo.
 
Radoví komunisti, ktorí tomu dodnes veria, museli mať červenú hmlu pred očami celý život, keď im nedošlo, čo spôsobili sebe a iným.
 
Najprv vystrelila  Aurórka z kanóna, potom mužíci šprintovali na Zimný palác a mocipáni dostali od ľudu poriadny Világoš.
 
Súdruhovia na túto najdôležitejšiu novodobú dejinnú udalosť 20. storočia nedajú dopustiť a chránia si ju ako červenú knižočku v trezore.
 
A veruže aj majú prečo, krutovládu eminencie Cára vystriedali súdruheminencie a tie dodnes pokračujú v červenej línii teroru.
 
Samozrejme, preč sú časy, kedy krv nevinných tiekla potokom, súdruh súdruha udával, špehoval, zatváral kvôli vyššej nomenklatúrnej pozícii.
 
Dnes sú komunisti na Slovensku dobre poschovávaní a v Čechách sa tvária ako svätí za dedinou, pekne vyčkávajú na pečené holuby.
 
No a naši milovaní bratia zvaní ľud stovežatej Prahy im nahrávajú ostošesť a ono sa to asi odborne nazýva Demencia, za čo človek nemôže.
 
Akurát takto chorí ľudia by už nemali byť zneužívanými a rozhodujúcimi pri voľbách mocipánov, ktorí nimi delegovanú moc zneužijú.
 
A keď červení v Čechách dnes poskladajú vládu, súdruhovia radoví komunisti sa budú mať rovnako dobre ako za starých čias ?
 
Chvíľočku budú mať dojem, že áno, lebo dostanú prídel duchovnej poživne v podobe červených ideologických bludov.
 
Potom sa musia pripraviť na to, že kecy sú nanič, pečené holuby „zožerú“ tí hore a im zostane iba červená nostalgia a holý zadok.
 
A jedinú istotu im zaručí doktor Smrť, ktorý ich nebude klamať, zavádzať, ohlupovať a svoju prácu si urobí dokonale.
 
Asi by bolo naivné, hlúpe, žiadať od ľudí spod Hradčian a od Tatier žijúcich v sekte, nech sa nad sebou zamyslia, čo ale tí ostatní ?!
 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927273x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie