Založ si blog

Mocou nadrogovaní komunisti programujú malomyseľných. V SKG 2013 majú raj ! (23)

Zruc1Zruc2Zruc3Zruc4Zruc5Rok 85 je mimoriadne významný pre pochopenie javu, ktorý dennodenne zažívam, ľudia sú nespokojní so stavom v spoločnosti, ale len pasívne čakana zázrak.

Červený teror na ľuďoch možno zmeniť iba umom, študujem všetko súvisiace so štátom, som aktívny, hľadám záchytné body a darí sa, čo ma povzbudzuje.

Zisťujem, aké spoločenské, odborné a iné organizácie v Československu existujú a ako komunisti dokázali od Helsínk 1975 už 10 rokov klamať demokratický svet.

V roku 1985 uskutočním na Oblastnej Správe Rádiokomunikácií v Prešove prednášku o družicovej TV, objasňujem jej ekonomické, technické a spoločenské výhody, červení poskokovia sú v šoku.

Komunisti to tam majú pekne zabehané, z jedného kanclu v rade do desiateho putuje papier, kancelárska krysa nahodí štempel, na konci sa papier založí do šupla a robota je hotová.

Odrazu príde inžinierko, vraví im, že to je všetko nanič, chce progresivitu v technológiach , ale i v organizácii práce a efektívnosť nie na papieri, ale aj v skutočnosti.

Nestraník, dovoľuje si, čo to má znamenať, našťastie práve dokončujem Kurz teórie riadenia a riadiacej praxe v rádiokomunikáciách, robím záverečnú prácu a tak nič nemôžu.

Komunisti sú pre mňa odpísaní a vo svojej práci Riadenie prevádzky TVP pri uplatňovaní nových technologických zariadení to riadne analyzujem, navrhujem konkrétne riešenia.

Manželka je z kritiky pracovného prostredia i záveru práce zhrozená, či z toho nebude zle, či nebudem mať problémy, ja žasnem, veď je tam len pravda, ak ona tak uvažuje, potom tu komunisti majú raj na Zemi.

 
Iný svet je v Prahe, Zruči nad Sázavou, záverečnú prácu obhajujem na výbornú, ústna skúška výborne, predseda komisie mi v závere gratuluje ako najlepšiemu zo všetkých účastníkov.
 
Najslabší zo všetkých je samozrejme komunista, žiaľ zo Slovenska a najhoršia je jeho arogancia, čo dokonale využijú šovinisti z Prahy, Plzne, Budějovíc a právom ho titulujú Blbej Slovák.

 

Ešte naposledy si prejdem Zruč, obdivujem ako Baťa dokázal umne postaviť celé mesto, fabriky a ľudia ešte stále s nostalgiou v hlbokej totalite spomínajú na jeho zlaté časy.

 

V Prahe zažijem ďalší neskutočný šok, odbočím z Václaváku do bočnej tmavej uličky, obzerám si staré budovy a tam malá tabuľka, Knihovna OSN, čo to je ?

Vo vnútri nikto, len jedna starká v kúte, môžem sa popozerať, samozrejme a môžete si zadarmo zobrať materiály, pozerám, vyberám a odrazu pohľad padne na brožúrku.

Je to Všeobecná deklarácia ľudských práv, začnem čítať, žasnem, žasnem a vravím tej pani, ako je možné, že o Vás nikto nevie, veď Vy tu máte doslova poklady !

Staručká pani sa tajomne usmeje a vraví, To víte, musí to tady být, ale nesmí se to propagovat, vždyť se jenom koukněte na články 13, nebo 19 a pak pochopíte.

13, Každý má právo voľne sa pohybovať a slobodne si zvoliť bydlisko v tom-ktorom štáte, Každý má právo opustiť hociktorú krajinu i svoju vlastnú a vrátiť sa do svojej krajiny !!!

19, Každý má právo na slobodu presvedčenia a prejavu, toto právo nepripúšťa, aby niekto trpel ujmu pre svoje presvedčenie a zahrňuje právo vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie a myšlienky hociakými prostriedkami bez ohľadu na hranice !!!

Tak toto nám banda jedna komunistická tajila a vo svete sa tvári, aká tu vládne demokracia a sloboda, som v absolútnom šoku.

Vo vlaku si čítam ďalší materiál a nevychádzam z údivu, ČSSR je demokratický pluralitný štát, v ktorom pôsobí šesť politických strán, akých šesť, čo je to za nezmysel, veď poznám iba komunistov.

V Čechách je to KSČ, Československá strana lidová, Československá strana socialistická, na Slovensku KSS, Strana Slobody a Strana slovenskej obrody.

Tak to sú mi novinky, musím sa na to pozrieť, tí komunisti sú naozaj na hlavu, to dokedy chceli takéto dôležité informácie pred ľuďmi ututlať, teraz už naozaj treba niečo urobiť.

V práci ďalší šok, musím k riaditeľovi, prišiel najvyšší šéf personálneho, na základe výsledku v Zruči ma chcú na Federálne ministerstvo spojov, pripraviť a rozvíjať oddelenie družicovej televízie.

Ako rezerva FMS absolvujem odborné stáže na strediskách i v Bratislave 3 roky,  je to vraj obrovské vyznamenanie, mám sa poradiť s manželkou, nebolo by vhodné takúto ponuku odmietnuť.

Doma sa radíme, je to lákavá ponuka, naše bábo je malinké, budem súhlasiť, nakoniec o tie tri roky sa všetko môže zmeniť, treba len pilne študovať a používať rozum.

Kladné stanovisko posielam do Bratislavy a o týždeň zažívam v Prešove neskutočnú situáciu, viac zábavnú, ako do plaču, tí komunisti majú naozaj v hlave červené piliny !

P.S.

     Je neuveriteľné vidieť v roku 2013 ako sa Slovenská Komunistická Gubernia presúva v rámci EÚ do červenej priepasti bez morálky, spravodlivosti s piedestálom korupcie a štátneho zlodejstva.

     A  čo obyčajní ľudia, sú omámení drobnými každodennými dávkami starostí a mediálnych svinstiev, ktoré im červená banda každodenne servíruje cez úplatných poslancov, štátne a „súkromné“ médiá. 

  

.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928521x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie