Založ si blog

Komunizmus je moc, peniaze a ovládanie mysle ľudí. To je SKG 2013 ! (15)

1981 začína nádejne, Solidarita štrajkom prinútila komunistov k nebývalým ústupkom a veľké Poľsko snáď odolá červenej Moskve.
 

V Seredi zažívam ďalšie výčiny komunizmu v reálnom prostredí vojenskej pakárne, najnovšie sa rieši mimoriadna ideologická udalosť.

Aktívny politruk lampión zistil neuveriteľnú diverziu, ktosi v kultúrnej miestnosti s televízorom naladil rakúsku imperialistickú ORF !!!

Začína sa veľká vyšetrovačka, kto, kedy, čo na telke pozeral, našťastie vinníka sa vypátrať nepodarilo, to by asi museli zavrieť polovicu roty.

Rozkaz znie, na všetkých TV zaplombovať tunery a lampióni môžu ÚV KSČ poslať správu o úspešnom vyriešení diverznej činnosti Západu.

ORF chodíme pozerať do výstrojného skladu ku kolegovi a tam premýšľame, kam až siaha blbosť zelených ideologických primitívov.

Pritom všetci lampasáci  blbí nie sú, snažia sa skamarátiť, poručík Ďuso sa mi dokonca zveruje, akú veľkú chybu urobil, keď to podpísal.

Kurz chlapcov DOKA a KN končí, máme záverečné sústredenie v Kuchyni na Záhorí, kde je slovenská Sahara.

Naše ozruty v piesku hĺbia niekoľko kilometrov dlhý tunel na konci s vysokým kopcom, tam sa osadzujú pancierové dosky rôznej hrúbky.

Riadená strela letí tunelom a ak doletí, vyskúša silu panciera, kedysi tu takto skúšali nemeckí hitlerovci zhadzovať bomby z lietadiel.

Mnohé nevybuchli, každú chvíľu je poplach, keď sa v lyžici dozéra objaví mína, jednoducho hráme vojnu Východu zo Západom.

Moji chlapci sústredenie i skúšky zvládli na výbornú a na prekvapenie som povýšený na podporučíka, čo má svoje nesporné výhody.

Hneď ďalší víkend sa stopom veziem do Prešova a tam ma čaká šokujúca správa, na pápeža bol spáchaný atentát !

Špekuluje sa, kto je za tým, vzhľadom na históriu represií komunistov proti veriacim, logicky to vychádza na KGB, čas pravdu odhalí.

V Seredi mám šťastie, do ďalšieho kurzu nie sú branci a tak v rozkaze zaznie, že budem vlakom chodiť do Galanty na odvody.

10 dní tam chodím, prehadzujem papiere, zatrieďujem ich a pozerám na činnosť OVS, ako na film o plytvaní ľuďmi a energiou.

Šéf podplukovník  a jeho šedá eminencia Gizike sú nadmieru spokojní, lenže poobede mám telefón, musím okamžite do Serede.

Je mimoriadka, pri vrátnici ma čaká vyplašený veliteľ roty a okamžite kmitáme k veliteľovi práporu kpt Bazalkovi, ktorý je naštvaný ako bomba.

Keď nám objasní situáciu, z mimoriadky je sranda, ale rozumiem, deti a žena ho idú zožrať, lebo už tretí deň im nefunguje PIKO vláčik !

Mal sľúbený náhradný zdroj, lenže v Prahe v centrálnom sklade povedali, že to bude trvať asi mesiac, keďže NDR má meškanie dodávok.

 
Keď poviem zázračnú vetu, treba ho opraviť, znevážil som úsilie všetkých, ktorí tvrdili, že to sa nedá, lebo je to nemecký zdroj a špeciálny.
 
Zdroj som otvoril, logicky žiadny špeciálny nebol, jednoducho skapali diódy v Gretzovom mostíku, bolo treba nájsť náhradu, v Seredi žiadna šanca.
 
Už som ale bol za hviezdu, kapitán ožil, koľko dní potrebujem na opušťák, tri dni stačia, ak treba dá sa viac, len sa to musí čo najskôr vyriešiť.
 
V Bratislave som v predajni Tesla nakúpil diódy, stihol som návštevu Prešova a o tri dni v Seredi vláčik fungoval, deti a rodina boli zachránené.
 
Dobrý pocit som mal, ako hrdina som sa necítil, pravda, môj kredit vďaka takejto drobnosti u veliteľa práporu vystúpal do výšav.  
 
Ako ženáč podporučík som potom vždy v piatok večer stopom dorazil do Prešova a v nedeľu nočným vlakom späť a už sa to dalo vydržať.
 
V máji mi pridelili na 6 týždňov záložákov, s ktorými sa na konci výcviku malo absolvovať veľké štábne cvičenie a všetci z toho mali nervy na dranc.
 
Chlapi, čoby moji otcovia, inteligentní ľudia, ale aj grázli, pijani, všetci svorne hrešili, prečo na 6 týždňov a k tomu ešte taká drezúra.
 
Toto bola naozajstná škola života, pod obrovským tlakom, pri poslednom cvičení jeden záložák spáchal samovraždu a ďalší tragicky zahynul.
 
Prežili sme to bez újmy na zdraví, len vďaka tomu, že som im otvorene vysvetlil, nikto tu nechcel byť, ten cirkus je treba prežiť a utekať preč.
 
Chlapi odišli a v Seredi sa mi párkrát stalo, že ma ktosi z nich oslovil, bol som u niektorých v rodine na návšteve a to bol úžasný pocit.
 
Sereď končí zábavne, absík, aktívny zväzák, komunista príde za mnou a plače, že som pre SZM nič neurobil, musia mi ale aj tak dať akýsi odznak.
 
Utekám preč z pakárne a vravím si, dúfam, že v normálnom civilnom živote budem môcť veci zmeniť k lepšiemu, komunistická vojna je blázninec.
 
Npor. Porejt sa mi ešte žaluje, armádu má plné zuby, chce skončiť, s priateľkou mali ísť v lete do Bulharska, nedostal súhlas, už nechce byť lampión.

 

P.S.

   Slovenská Komunistická Gubernia je ako obraz Mňačka, najprv komunizmus milujú, oslavujú a až potom zistia Ako chutí ozajstná moc komunizmu.   

SKG v praxi 2013 je ako 1, alebo 7 zdravotných poisťovní, vždy je to dobrý kšeft pre partiu komunistov i kapitalistov a vždy zlý pre občanov.

   Slovenskí komunisti, to je čudná odroda pozostatku vraždiacich monštier v sovietskych gulagoch klonovaných s neľudskými tábormi v Jáchymove.

   Slovenskí kapitalisti, to je čudná odroda pozostatku komunistov, ktorí vykradli štátne banky, prichmatizovali a dnes korumpujú v SKG.  
   

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923832x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie