Založ si blog

Občania, podpíšte prosím petíciu proti TV teroru v SR a ČR

Vážení občania SR a ČR prosím Vás o podporu dobrej veci.

Po vyčerpaní všetkých možností som 6.4.2013 podal petíciu do Európskeho parlamentu vo veci slobodného príjmu verejnoprávnych TV.

Informujte široké okolie v SR, v ČR, rodinu, priateľov, známych aj v iných krajinách EU o našej spoločnej petícii.

Čím viac podpisov získame za našu pravdu, tým rýchlejšie sa ňou bude EP zaoberať.

A verte, mám už praktickú skúsenosť, keď EP začne konať, potom právo občanov je nadradené vládam, politikom a úradníkom, ktorí právo občanom zneužili, ukradli.

Ďakujem všetkým za podpis a podporu.

Pomohli ste občanom, dôchodcom, ktorí nemajú možnosť brániť sa TV teroru v SR a ČR.

Petíciu nájdete tu http://www.gopetition.com/petitions/free-public-tv-via-sat-for-all-citizen/signatures.html

Preambula:

Obyvatelia Slovenska a Čiech si platia koncesionárske poplatky, zaplatili si vlastné satelitné súpravy, prijímače a karty a cez satelit Astra 23,5 E v rámci technologickej neutrality prijímali vysielané verejnoprávne programy STV, ČT a ďalšie súkromné TV cez štátne licencie.

Programy mali názov GRATIS a ich príjem bol verejne garantovaný záväzkom v cenníku i v reklamnej kampani ako Navždy, Natrvalo, Bez Doplatkov. Vysielanie programov realizovala štátna firma a po jej predaji v roku 2007 tie isté podmienky garantovala súkromná firma. Na kartu koncesionára sa raz ročne uskutočnil cez signál verejnoprávnej TV zápis údajov a všetko fungovalo bez problémov. V roku 2010 začal nový majiteľ manipulovať zasielanie zápisov bez akejkoľvek kontroly a státisíce majiteľov kariet malo odrazu znemožnený príjem programov. Manipulácia sa stupňovala v roku 2011, 2012 a teraz v roku 2013 nadobudla doslova charakter masového teroru voči občanom. Hlavne dôchodcovia sú vystavení takému tlaku, ktorý má za následok psychickú traumu. Je im bránené v príjme verejnoprávnej TV, sú im zasielané listy vydieračského charakteru a pod nátlakom zaplatia veľké finančné čiastky.

Vznikla občianska iniciatíva Združenie SLOVSAT, ktorá oslovila všetky orgány štátnej správy, vládu, parlament. Výsledok je prakticky nulový. Štát Slovensko je nečinný, v Českej Republike je situácia obdobná, avšak tam aspoň Telekomunikačný úrad začal 5 správnych konaní a pri 3 z nich firme udelil 15 miliónov Kč pokutu. Nič to však nezmenilo na skutočnosti, kedy dennodenne desaťtisícom rodín na Slovensku a v Čechách ktosi zablokuje príjem televízie cez satelit za účelom získať nelegálne peniaze.

Petícia:

My dolupodpísaní vyzývame Európsky Parlament, aby zastavil nečinnosť štátnych orgánov na Slovensku a v Čechách vo veci porušovania ústavného práva slobodného príjmu programov verejnoprávnej TV cez satelit. Žiadame zastaviť manipuláciu zápisov na kartách TV koncesionárov prijímajúcich verejnoprávne programy. Žiadame ochranu investícií občanov vložených do kúpy individuálnych satelitných súprav, aby nemuseli pod tlakom kartelu meniť prijímače a kupovať predražené prijímače Ready bez možnosti slobodného výberu na trhu. Žiadame uplatniť verejnú kontrolu, aby občania získali informácie o spôsobe ako Slovensko a ČR zmluvne za koncesionárske poplatky objednáva u Towercomu a iných firiem distribúciu signálu verejnoprávnych TV cez satelit. Žiadame zastaviť manipuláciu, psychický teror občanov zasielaním výhražných listov o vypínaní kariet za účelom získania neoprávnených financií. Žiadame tiež odstránenie monopolu a verejnú kontrolu nad predraženým a nefunkčným vysielaním DVB-T.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928058x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie