Založ si blog

Jeden deň o SAT a TV s Obyčajnými ľuďmi bez komentára.

09:19:26
Mladý pán 29 rokov, pracuje mimo SR, prišiel domov na sviatky, uhradil Multi na 1 mesiac. So Skylinkom je spokojný, akurát žiada vyriešiť to, aby sa po zaplatení balíka SERPO posúvalo o dané mesiace, keďže to dlhodobo nefunguje a tak stráca prehľad o koľko eur bol okradnutý.

11:01:34
62 ročný invalidný dôchodca z V. Šariša, lokalita Slovenská ul, má výpadky DVB-T, skúsil už všetko možné, nie je spokojný. Poradil som kvalitnejšiu anténu, predzosilňovač. Chcel garanciu na príjem DVB-T, čo sa v tejto lokalite garantovať dá iba za vyššiu cenu, pri ktorej je už výhodnejší Skylink. Pán nevedel pochopiť, ako je možné, že štát negarantuje rovnaké podmienky pre príjem základných slovenských programov a vôbec už nevedel pochopiť, prečo má popri koncesionárskom poplatku platiť akýsi servisný poplatok. Cit. “ Towercom znížil úroveň signálu, aby sme si museli kúpiť Skylink ! “ K tomu som už naozaj nevedel zaujať stanovisko.

12:08:32
76 ročný dôchodca S.K. ul 1.Mája PO. Veľmi slušne a pokorne prosil o pomoc, prípadne vysvetlenie. Prečo mu chodia neustále časopisy, ktoré si neobjednal, prečo od neho neustále žiadajú platiť akési balíčky, ktoré nechce. Žiada, aby sa mu to neposielalo. Nechce žiadne horory, Mini, ani nič iné, len tie základné programy ako je STV. Vysvetlil som mu situáciu, že papiere my nezasielame, zastaviť to nevieme. Ďalšiu diskusiu sme viedli vo veci, prečo musia dôchodcovia ako za fašizmu sa ísť prihlasovať do Gulagu Slovenská Pošta na výzvu. A všetci idú so strachom, len pošta od nich zoberie 1,4 eur a našťastie im nedá hviezdu na kabát.

13:56:54
29 ročný pán si zakúpil v OKAY LCD LG 32 so sat tunerom v novembri 2012. Modul mu „beťári“ nepredali, lebo vraj nemali. Ten si kúpil v Nay s ubezpečením, že v LG bude fungovať perfektne. Najprv vypadávali programy sporadicky, nedávno sa to radikálne zhoršilo. V OKAY sa odvolávali na modul, v NAY na TV. Nakoniec, po dlhočizných trápeniach to do NAY vrátil. Nie je spokojný so Skylinkom hlavne preto, lebo nespolupracuje s výrobcami TV.

14:42:50
73 ročný dôchodca prišiel uhradiť 14,40 SERPO. Na otázku ohľadom spokojnosti so Skylinkom odpovedal vetou “ Nič nedávajú a len chcú naše peniaze. Svojvoľne zmenili podmienky, nie je to férové. A od Skylinku sa to už naučila aj Slovenská Pošta, ktorá si od dôchodcov a invalidov zarába po 1,4 eur na zlaté padáky riaditeľke „.

15:05:37
Invalidný dôchodca cca 65 rokov. Má Magio, nie je však spokojný, platí cca 210 eur ročne, čo sa mu zdá veľmi veľa. Kúpil si HD telku 102 cm, predtým používal aj Skylink, len ho vypol po úmrtí mamky. Príde si kúpiť HD prijímač UNI, nechce Ready. Servisný poplatok sa mu nepozdáva, avšak cit. “ Nič s tým nenarobíme „.

16:14:21
Manželia zo Šindliara prišli kvôli CS Link karte, ktorá im prestala fungovať. Kúpili si kartu Výmena, hoci stále nemohli pochopiť prečo je nutné meniť kartu po dvoch rokoch prevádzky za doplatok 24 eur. Manželka konštatovala cit “ Človek aby len robil na nenažrancov „. Bez komentára.

17:16:59
No a na záver dnešného dňa ešte 80 ročný pán, ktorý mi vysvetľoval, ako on prežíval na Markíze posledné Modré z Neba. Videl úbohé deti z Afriky a on len plakal a plakal a doteraz sa z toho nevie spamätať. Má zlé sny a všetko vôkol mu pripadá pochmúrne. Nevidel som, našťastie to nepozerám. A to len kvôli tomu, že tá relácia keď som si to kedysi pozrel, už vtedy dobre falošne brnkala na city. Teraz to už asi postúpilo na „vyšší level „. Vyzerá to na “ vymývanie mozgov „.

17:26:52
Ešte sa to neskončilo. Prišiel pán cca 45 rokov a vraví, chcem zaplatiť to podvodné SERPO, ale iba do konca roka. Vravím, to sa dá iba cez SIPO. Tak to nebudem riešiť, dajte mi to teda na rok. A prečo to chcete iba do konca roka ? Cit. „No lebo sa chystám z tejto sk…. republiky emigrovať“ ! A kvôli čomu ? „Prezident, prokurátor, mafia na každom kroku a na úrade, nestačí to“ ? A keď všetci slušní utečú, kto nám tu zostane ?

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923647x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie