Založ si blog

Pán Matovič – Žiadosť o pomoc od obyčajného človeka !

Vážený pán Matovič,

najprv vďaka za Vašu aktivitu v parlamente a hlavne ďakujem za Váš úprimný, žiaľ veľmi krátky dialóg s pánom Lipšicom v relácii Na telo 10.3.2013.

Pán Matovič, iste evidujete šikanu dôchodcov a ľudí so ZŤP v súvislosti s výpalníckym zástrčkovým koncesionárskym zákonom.

Títo najzraniteľnejší občania spolu s ostatnými sú navyše dlhodobo vystavení teroru a vydieraniu zo strany štátu, ktorý je nečinný pri vypínaní programov STV a ďalších TV so štátnymi licenciami ako TV Markíza a pod.

Vysielanie je realizované prostredníctvom satelitného vysielania Towercom zmluvne s STV a ďalšími televíziami.

Do distribúcie vysielania televízií vstupuje tretí subjekt, ktorý manipuláciou dátového toku jednotlivým koncesionárom znemožňuje príjem STV a ďalších programov.

Je potrebné zistiť obsah zmlúv, právnu a technickú podstatu tejto mimoriadne závažnej kauzy.

Chcem Vás poprosiť v mene obyčajných ľudí o uskutočnenie poslaneckého prieskumu v STV.

V ďalšom prieskume bude potrebné uskutočniť kontrolu hospodárenia STV v súvislosti s drzosťou riaditeľa požadujúceho zvýšenie koncesionárskeho poplatku.

Ten je v dnešnej dobe moderných metód digitalizácie a spracovania televízneho signálu výsmechom občanov.

Náklady STV je možné okamžite výrazne znížiť jednoduchými opatreniami, ktoré sa dajú dnes už presne preukázať vďaka reálnym nákladom televízií ako sú LUX TV, TA3 a pod.

Ak by bola realizácia poslaneckého prieskumu časovo náročná, nepriechodná cez „súdruhov“ vo výbore, prosím Vás ako Váš volič individuálne o pomoc.

Vyžiadajte si v STV, prípadne na Ministerstve kultúry informácie o obsahu uvedenej zmluvy medzi STV a Towercom.

Ďakujem a prajem pekný deň.

Zaslané elektronickou poštou 16.3.2013 07:37

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923801x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie