Založ si blog

Ako ďaleko je z Letanoviec do Bruselu? Sú spolu a okrádajú nás!

Letanovce a Brusel sú dobrým príkladom živnej pôdy pre klamstvo a podvody, na ktorých všetci okrem bežných ľudí bohatnú. Letanovce sú symbolom eurofondov a Brusel symbolom eurovalu. Z eurofondov sa rozkrádajú milióny a z eurovalu miliardy. Systém je jednoduchý. U eurofondov akože riešite napríklad rómsku osadu. Detaily dôležité nie sú. Cieľ je dôležitý. Zarobiť. Vymyslíte projekt. Dostanete prachy na vybudovanie a presťahovanie celej osady. Keď osadu presťahujete, nič nevyriešite. Ľudia žijúci vo vlastnoručne zbíjaných chatrčiach za pár mesiacov novú osadu rozbijú. Nemajú návyky, nemajú vzťah k niečomu, čo si vlastnoručne neodrezali a nepozbíjali. Letanovce a Brusel  sú jedno a to isté. V Bruseli to majú najjednoduchšie. Kradnú z eurovalu, nemusia vybudovať ani len tú novú osadu. Jednoducho šibrinkujú s číslami na fiktívnych účtoch a médiá zaplatia za to, aby šírili medzi euroľudom strach a paniku. Veci by najviac pomohlo, keby sa Letanovská osada presťahovala rovno pod okná Bruselu. Letanovskí chlapci by tam mali roboty nadosmrti. Rozobrali by im tú krásnu hliníkovú katedrálu do poslednej matičky, odviezli do zberu a ich euroval by sa pretransformoval na eurožiaľ. Z výšav nadľudí by sa museli pobratať s Letanovskými osadníkmi, ktorých okradli o peniaze a návyky a nič ich nenaučili.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3932612x
Priemerná čítanosť článkov: 4790x

Autor blogu

Kategórie