Založ si blog

Pri STV majte otvorené oči a pozor na hlavu!

Slovensko zrejme potrebuje občanov  iba na zasielanie daní a poplatkov do štátnej pokladnice. Z tej ich potom tunelujú kamaráti politikov. Darí sa im to vďaka klamaniu občanov. Príkladom toho je STV a všetko čo súvisí s jej vysielaním a šafárením. Koncesionársky poplatok treba bezpodmienečne zrušiť, hlavne kvôli tomu, aby sa neopakovalo výpalníctvo na občanoch. To ale nie je všetko.  Nie je to tak dávno, keď v roku 2004 vedenie STV presadzovalo spôsoby ako zistiť, či občan televízor vlastní alebo nie.

Pripravovali technické zameriavanie televízorov pomocou moderných prístrojov. Partia výpalníkov by sedela v aute pri Vašom byte, dome a zameriavala by oscilátor Vášho televízora. Druhá partia by Vás potom navštívila priamo v sprievode polície.Tieto teroristické a zastrašovacie metódy mali byť ako odveta za to, že si mnohí občania na protest proti nekvalitnému signálu televízor z evidencia odhlasovali. Konali správne a logicky. Mnohí však na svoju statočnosť doplatili. Televízna mafia si najala vymáhačov a tí riadne ošklbali ľudí a firmy o milióny. A keďže ľudia platili a masívne neprotestovali, mafia pritvrdila a presadila si od 1.4.2008 zástrčkový zákon. Nemáš signál, nemáš chuť na STV, nezáujem, budeš platiť, lebo elektrická zástrčka sa v každom byte a dome nájde. Človek žasne, v akej krajine to vlastne žije. A tým politikom a mafiánom dokopy to občania spočítať nedokázali, ba práva naopak. Ich konto narástlo a ak sa niečo neurobí, bude ďalej narastať, keďže šialený zástrčkový zákon chcú terajší mocipáni obnoviť!  Na Slovensku je 1 385 000 koncesionárov, treba sa už len obávať, aby nám vláda nenechala na čelo vytetovať číslo. To preto, aby jej neunikla žiadna hlava z evidencie. Veď koncesionári ročne zaplatia do pokladne 55 000 000 eur. Pritom to štátu raz už aj tak zaplatili ! Každý, kto si zapne televízor do zásuvky, spotrebuje elektrickú energiu a presne na cent odvedie štátu peniaze. Štát si ich nájde v štátnej pokladni a presunie na účet STV. To by stačilo v normálnej krajine s normálnou vládou a politikmi. Ako by ale potom bohatli sponzori? A čo firma spravujúca koncesionárske poplatky? Tá si prakticky za nič ročne zoberie 1 846 552 eur ! Je to svinstvo a pritom to najmenšie z veľkých !!! Predstavte si, že STV platí tzv. súkromnej firme, jednej a tej istej za šírenie signálu cestou DVB-T 12 100 000 eur ročne a za šírenie cestou DVB-S, teda cez satelit 1 000 000 eur. Takže za mizerné a nebezpečné DVB -T vysielanie platíme 12 násobok oproti ekologickému vysielaniu SAT TV!  Rozumiete takému šialenstvu?! Cez satelit vysiela spolu s STV kopa SK a CZ programov, ktoré sú dostupné všade na Slovensku a v rámci EÚ. Cez DVB -T sa vysiela zopár programov a signálom ožarujete lesy, vodu, pôdu i ľudské telá, je to akoby časovaná rakovinotvorná bomba, jednoducho nebezpečný elektromagnetický smog. Slovensko je hornatá krajina, logicky tu hraje prím satelitné vysielanie, u ktorého sú nízke náklady, ľahká kontrola a signál je prakticky 100 % v rámci celej EÚ. DVB-T je nekontrolovateľný podfuk, neúčinný systém dobrý na neustále okrádanie občanov, čo sa aj permanentne deje. Občania, tak už otvorte oči pri STV a dajte si pozor na hlavu, aby sa Vám tam neobjavilo nejaké číslo. Radšej to zrátajme my im, aby to nezarátali oni nám do kadejakých mafiánskych poplatkov.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928362x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie