Založ si blog

Oberkomunisti duchom malomyseľní, dá sa to liečiť ? V SKG 2013 niet lekára ! (25)

Skg25aSkg25bSkg25cSkg25eSkg25daSkg25dbRok 86 začínam rovnako ako každý, podávam žiadosť o devízový prísľub, rozmýšľam, čo urobím, ak mi to tá všivavá červená banda otrokov neodsúhlasí.

Je mi už jasné, ako červená mafia funguje, ako terorizuje, ničí ľudské životy a ľudské osudy a takúto rodinnú drámu vidím naživo, som v šoku a raní ma to ako človeka.

Najlepšia kamarátka manželky v práci Terka, inžinierka má dve deti a manžel ušiel cez Jugošku na Západ, teraz zažíva komunistické peklo a je to neskutočná tragédia.

Roky vybavovali devízový prísľub pre celú rodinu, nikdy sa to nepodarilo, možno preto, že jej svokor je veľké zviera na OV KSS a tak úplatky za slobodu pre štyroch boli privysoké

Syn papaláša to už v komunistickom pekle nevydržal, červeným načierno zaplatil a naivne sa domnieval, že zbytok rodiny sa nejako za ním na Západ dostane.

Červení ho odsúdili, byt bol na neho, ŠTB ju neustále vypočúva, chcú jej všetko zobrať, rabovať byt, nábytok, časť prepadnutého majetku si už komunisti za babku akože odkúpili, je z toho na nervy, nevie čo má robiť.

Aj sa mi zdalo, že komunizmus už začína kapať, ale keď toto vidím, je jasné, že zdochlina má ešte obrovskú silu a v zúrivom červenom amoku je mimoriadne nebezpečná.

Devizák od komančov  nedostanem, neostáva iné, iba skúsiť napísať list 16.1.1986, akože prezidentovi, čo je samozrejme súdruh červený najvyšší a kam ten to asi uhrá, som zvedavý.

Kancelária prezidenta mi odpovie 5.2.1986, originál listu si môžete prečítať v prílohe, záver je celkom pekný, Prosíme, aby ste naše oznámenie vzali s pochopením na vedomie.

Beriem a som ešte aktívnejší, robím preklady pre MON, darí sa, robím prieskumy verejnej mienky, mám úžasné zážitky a vychádzajú mi preklady článkov o technike zo zahraničia v novinách Ľud.

Využívam každú sekundu života, venujem sa rodinke, nefajčím, nepijem, robím prvé pokusy s príjmom satelitného signálu z družice Intelsat V 60E pasívnym LNB, problémom je stabilita oscilátora.

V apríli absolvujem odbornú stáž v Brne na OSR Južná Morava Barvíčov, je to super, najprv Brnenské Výstavy, jednám s japonskou firmou Salora, ohľadom zariadení na družicový príjem.

Japonci by chceli predávať viac, zahraničný obchod dodáva pár kusov predražene do Tuzexu, smejú sa, že predajnú cenu neurčujú, nech to začnem predávať, keby sa dalo, smejem ja.

Smiech nás všetkých opúšťa koncom apríla výbuchom atómky v Černobyle, komunisti v praxi dokazujú ako sú schopní riskovať životy obyvateľstva v mene zachovania svojej špinavej ideológie.

Výbuch je 25.4. naše deti pijú zamorené mlieko, banda všivavá komunistická to tají až do 6.5. a aj vtedy hrôzu v TV občanom verejne bagatelizuje súdružka hlavná červená hygienička Zusková.

Od tohoto okamihu sa začína postupný koniec komunistickej bandy, každý len trocha normálny človek už vie, že červení sú schopní všetkého zla, deštrukcie, len nie sú schopní ľudskosti, čestnosti.

Komunisti to vedia, cítia, zvyšujú represie, v septembri surovo likvidujú združenie Jazzová sekcia, udeľujú dlhoročné tresty a nepomáha ani protest Charty, Eltona Johna, McCartneyho, Stinga, ani Phila Colinsa.

Proti týmto represiám, potlačovaniu ľudských práv a neslobode prejavu Waldemar Matuška požiadal o politický azyl v USA a svoje rozhodnutie oznámi v americkom zahraničnom rozhlasovom vysielaní.

18.9.1986 traja Poliaci utekajú do NSR, komunistickí pohraničiari ČSSR v amoku strieľajú samopalmi na všetko živé, pri prenasledovaní prekročia nemeckú hranicu a zabijú turistu na hubách Johanna Dicka.

ŠTB, v snahe vec ututlať, prikáže patológom pri pitve mŕtvemu odobrať niektoré časti tela, medzinárodná hanba sa rieši na pôde OSN, ČSSR  sa musí verejne ospravedlniť a vdove zaplatí 100 000 mariek.

Koniec komunistov je nezvratný, v decembri som na odbornej stáži v Bratislave na Stredisku mobilných prenosov, chlapi tam o ničom inom už nehovoria, každý čaká, kedy a ako červená banda skončí.

Mám prvý záblesk signálu v podobe obrazu z družice Intelsat V 60E, je to neskutočný zážitok, družicová TV je úžasná šanca ako šíriť slobodné informácie bez hraníc, toto už červení nedokážu zastaviť !

Vianoce, Nový rok napriek všetkému, čo sa udialo sú najkrajšie aké len môžu byť, lebo rodina je základom, zázrakom všetkého a my v našej rodinke budúci rok privítame ďalšie milované bábätko.

P.S.

 
    Slovenská Komunistická Gubernia SKG 2013 je realita založená komunistickým prevratom roku 48, planou nádejou 68 a zamatom 89.
 
    Očista SKG je proces založený na pravdivých poznatkoch mladých ľudí, lebo komunistická ideológia je zlo, ktoré využíva slabosť a malomyseľnosť.
 
    Prečo oberkomunisti v roku 2013 v SKG ovládajú štát, šíria demagógiu, lebo na to majú čas, peniaze a živnú pôdu v mysliach nešťastných ľudí.  
 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3934754x
Priemerná čítanosť článkov: 4793x

Autor blogu

Kategórie