Založ si blog

Z EU najhoršie príklady, najlepšie ignorujeme. SK spieva falošne a občania povinne platia ako blbí. A STV zaplatíte tiež a zvýšene ? !

Vyzeralo to takmer  ako 1. aprílový vtip, žiaľ, je to krutá realita a dokonalý výsmech pre občanov Slovenska.

Slovenská oligomafia si neustále a nenápadne posilňuje svoju pozíciu v štáte a za odmenu svojej propagačnej úderke umožní jednoducho zarábať.

Od 1.4. 2016 vstúpil do platnosti zákon určujúci rádiám povinné kvóty pre vysielanie slovenskej hudby v roku 2016 pätinu a v r. 2017 štvrtinu vysielacieho času.

Táto “ povinnosť “ platí vo vysielacom čase od 6.00 do 24.00.

Ak by niekto naletel na fintu, že je to v záujme poslucháčskej verejnosti, neverte tomu, je to iba v záujme oligomafie a hudobníkov SK, ktorým sa málil kšeft.

Pre daňových poplatníkov tento nechutný kšeft bude ďalšia finančná záťaž, keďže noví úradníci budú  “ dozorovať “ dodržiavanie kvót a vyrubovať sankcie pre svoje odmeny.

Tak to už naozaj mohli radšej prijať jednoduchší zákon ako vo Francúzsku, tam zahráš denne dve pesničky v angličtine a dosť !

No povedzte, či je to naše Slovensko na normálnej ceste normálnym smerom…?!

Tu keď sa starým “ dedom “ v slovenských kapelách stratí kšeft, lebo ich už nikto nehrá a nepočúva, tak si cez oligomafiu vybavia nový a zarábajú na tantiemoch.

A ďalší kamaráti oligomafie si kšeft vyrobia ešte jednoduchšie cez STV tak, že jednoducho chcú zvýšiť mafiánske výpalné cez stupídne povinný zástrčkový zákon.

Tu euro, tam euro povinne mafii a statoční Slováci si uťahujú opasky až odrazu zistia, že nemajú voľnú dierku a nemajú peniaze ani na vlastný pohreb.

Milí Slováci a nebolo by jednoduchšie poskladať dokopy rozum a pár eur a raz a navždy urobiť pohreb oligomafii… ?!

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 18:50

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3929619x
Priemerná čítanosť článkov: 4786x

Autor blogu

Kategórie