Založ si blog

Dá sa porovnať životopis aktívneho človeka, odborne i skúsenosťami znalého Lídra, s akýmsi Vodcom, birmovaným komunistom ? !

Fakty sú jednoznačné.
Je tu Vodca, pobirmovaný komunista, ktorý je od roku 1982 až doteraz v zajatí obludnej zločineckej skupiny komančmafie.
Nikdy sa nepohyboval v reálnom živote, pôsobil iba ako nomenklatúrny komunistický káder v roli, ktorú mu nadiktovali. 
Nový líder je človek ktorý ako dieťa zažil komunistickú totalitu, rodina emigrovala do Nemecka v roku 1980, keď mal 12 rokov. 
Rodičia v roku 1987 požiadali o nemecké občianstvo, rovnako ako i jeho dve sestry a všetci doteraz žijú v Nemecku.
On sa ako Nemec necítil, hoci tam vyštudoval gymnázium, dva roky študoval vysokú technickú a potom tri roky ekonomickú školu.
Už ako študent chcel byť nezávislý na rodičoch a popri škole si privyrábal v strážnej službe.   
Nevzdal sa občianstva ČS, napriek ideálnym možnostiam v Nemecku, keď dokonca prešiel aj výberom na pilota Lufthansy.
Od dobre platenej práce pilota ho “ zachránil “ pád železnej opony, ktorý ho priam magicky pritiahol späť domov, kde sa narodil.
Od marca 1990 dva roky žil na Slovensku i v Nemecku, kam pravidelne dochádzal za rodinou.
V roku 1992 sa oženil, usadil na Slovensku a začal sa živiť ako klasický živnostník predajom klincov, náradia, vŕtačiek.
Neskôr zistil, že je tu hlad po kopírkach a kopírovacom materiáli a preto založil firmu a tá sa mimoriadne úspešne rozbehla. 
Až tak, že v roku 2001 mohol opustiť pracovnú pozíciu a viac sa venovať dokončeniu štúdiu a diplomovke o daniach.
Koncom roku 2002 sa stal externým poradcom ministra financií Mikloša na dane a po ich prijatí dal v decembri 2003  výpoveď.
Po krátkej prestávke pár mesiacov takmer dva roky pôsobil ako riaditeľ vo firme Odvoz a likvidácia odpadu, kde dal výpoveď v marci 2006.
Po krátkej prestávke pár mesiacov predal svoj podiel vo firme Fax and Copy za 100 miliónov korún !
A nastúpil ako interný poradca k ministrovi Počiatkovi, kde vykonával klasickú prácu vysokého úradníka na ministerstve počas 9 mesiacov.
To mu stačilo na to, aby si vytvoril ucelený obraz o tom, ako funguje štýl práce a myslenia ľavicovej vlády a mohol to porovnať s pravicovou.
Ľavicový model na spôsob gréckej cesty zásadne odmietal a u “ klasickej pravice “ mu vadilo prílišné miešanie náboženstva s politikou.  
Aby mohol uviesť do praxe odvodový bonus, v roku 2008 začal uvažovať o založení pravicovo liberálne orientovanej strany Sloboda a Solidarita. 
Vznikla vo februári 2009 a získala vplyv vo verejnosti cez referendum za zrušenie koncesionárskych poplatkov, obmedzenie poslaneckej imunity,
zníženie počtu poslancov na 100, stanovenie maximálnej ceny vládnych limuzín, voľby cez internet a zmenu v tlačovom zákone. 
Petíciu podpísalo 401 126 občanov !
Už o rok SaS uspela vo voľbách a v parlamente bol Richard Sulík zvolený za predsedu parlamentu !
SaS do programových téz novej Radičovej vlády presadila zrušenie koncesionárskych poplatkov, zúženie imunity a zmeny v tlačovom zákone.
Po páde vlády na základe rozporov vo veci zákulisných nezhôd SDKU a hlasovaniu o eurovale, sa po voľbách 2012 ocitol v opozícii.
Po trvalej konštruktívnej kritike politiky eurosocialistov bol v r.2014 zvolený za poslanca Európskeho Parlamentu.
Za svoje aktivity v parlamente a tiež v nemeckých verejnoprávnych médiách je vnímaný ako druhý najznámejší europoslanec.
Povedzte sami, možno porovnať takýto životopis aktívneho človeka, odborne i skúsenosťami znalého, s akýmsi birmovaným komunistom ?!

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3932430x
Priemerná čítanosť článkov: 4790x

Autor blogu

Kategórie