Založ si blog

Vyškolená demokraciou v Belgicku, upriatelila policajta a je znova klasickou Slovenkou. No paráda !

Niekedy rozmýšľam, nakoľko je všetko, čo je písané v médiách, pravdou.
Oficiálne titulky mienkotvorných médií tipujem tak na 30 %, ostatok je fabulácia, nekalá reklama, podvody, výmysel.
Blogy písané obyčajnými ľuďmi obsahujú pravdy omnoho viac, keďže tam je bezprostredná možnosť kontroly a konfrontácie faktov.
Zaujal ma jeden z najčítanejších článkov, ktorý je kontroverzný v snahe zaujať a „odhaliť “ pravdu o nás Slovákoch.
Zdravotná sestra v blogu tvrdí, že má 37, v Belgicku odpracovala 16 rokov, ale ako Východniarku ju to ťahalo späť na Slovensko.
Tvrdí, cit “ Chýbala mi moja rodina, naša krajina, príroda, náš jazyk, naše pekné baby na bratislavskej hrádzi, chlapi poškuľujúci spoza stromu, naše potraviny, naše pekné počasie „.
Trocha zvláštne argumenty, ale …
Naša “ zdravotná sestra “ si hľadala byt v Blave, našla čosi malé, ale aj tak drahé na hypotéku, nakoniec získala byt v Rajke.
A napísala, cit. “ Nemam žiadne negatívum, iba okrem jazykovej bariéry – maďarský jazyk je dosť ťažký, ale snáď ho niekedy zvládnem – chcela by som, keďže žijem v ich krajine. Akosi mi odľahlo, keď som sa usadila v Madarsku a nie na Slovensku „.
O pár viet ďalej píše cit. “ Ovládam jazyky anglicky, nemecky, holandsky na komunikatívnej úrovni + naše východniarske jazyky, poľský, rusky, česky slovensky….čo príde zvládnem „.
Jednoducho, úžasné.
Problém nastal, keď si Slovenka začala hľadať prácu v Bratislave ?!
Bola prijatá ihneď, akurát sa jej nezdala pláca, odišla, potom za dva mesiace prešla cez desať firiem od ambasády, klasické IT firmy a ostatné ?!
Neviem, či to počítam dobre, vychádza mi, že u jednej firmy v priemere pracovala cca 4 dni, je to skutočnosť a či výmysel ?
Vo februári 2014 si našla skvelú prácu a po mesiaci zaškolenia na “ západe “ ju presunuli do Maďarska, 300 km od domu, čo jej nestálo za plat 700 čistého, aj keď jej ho zvýšili na 850 ?!
Potom mala plno zamestnaní v oblasti turizmu a všade ju prekvapila mizerná mzda, keď to prepočítala, zistila, že Slováci robia za 2,5 až 3 eur na hodinu !
Ako sa z toho dá žiť, veď upratovačka v Belgicku zarobí minimálne 10 eur na hodinu a najjednoduchší zamestnanec 1300 čistého !
Naša Slovenka nakoniec skonštatovala cit „ od apríla do júna 2014 som pokračovala v hľadaní práce cez Profesiu, kamarátov  a cez facebook. Ja neviem, ale asi mi to nie je súdené. Stále vybrali iného kandidáta. Som stará, alebo príliš drahá ? „.
Potom mala problém so zubami, v Blave za to chceli 900 eur + extra práca a tak išla na Východ, tam to urobili za 240 eur !!! 
Následne jej v Blave odtiahli auto, zaplatila 100 eur a policajt chcel ešte navyše 50 eur za pokutu !
Naša zdravotná sestra nezaprela Slovákov a našla riešenie, cit “ Našťastie som si dokázala nájsť priateľskú cestu s políciou „.
No a sme konečne doma !
Slovenka bola už jednou nohou na ceste späť do Belgicka, ale odrazu zázrak !
Predstavte si, prijali ju do práce a ona na to čo ?
Cit. “ Rozhodla som sa že to zoberiem, pretože som bola už unavená z hľadania.“.
No poviem Vám, už sa neviem dočkať pokračovania tejto neskutočnej  „story“, od zaujímavej stvory.
Akurát si neviem tipnúť, je to reklama na pripravovanú televíznu “ odrhovačku „, alebo žeby tam naozaj bola pravda, aspoň na 30 % ?!
Belgprac1

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3932990x
Priemerná čítanosť článkov: 4790x

Autor blogu

Kategórie