Založ si blog

Zabijú policajta, NIČ ! Polícia zneužíva systém, NIČ ! Slovensko bordel, NIČ ! Čo Gorila ? Gašpar NIČ.

Povedzte, milí občania, kto tu na Slovensku riadi tento celospoločenský bordel ?

Vo Vás samotných a o celej spoločnosti ani nehovoriac.

Predstavte si autobus na diaľnici, vodiča premôže mikrospánok, zomrú mladí ľudia.

Odrazu je tu potrava pre médiá, straníckych papalášov, ich nominantov kade tade, všade, kde to vynáša a drží systém “ ruka ruku myje “ pokope.   

Médiá špekulujú o všetkom možnom, rozoberajú aj vplyv hviezd na tragédiu, len nikto a NIČ sa nevenuje podstate problému.

Prečo vodič zlyhal a prečo museli zbytočne vyhasnúť ľudské životy.

Únava, stres, prepracovanosť, nesústredenosť, nezodpovednosť, rodinné, zdravotné, finančné, psychické problémy, vyhorenie zo situácie na Slovensku ?!

Občan sa NIČ normálneho nedozvie, lebo to by mohlo ohroziť záujmy tých, ktorý celý ten spoločenský bordel sofistikovane riadia.

Dozvie sa ale to najdôležitejšie, keď v médiách vystúpi politický policajný prezident a ohlási represiu na cestách !

Takýchto jalových rečí sa neboja nadrogovaní, alkoholici, šialenci na cestách, ktorým je to figa a logicky ani mafiáni s politikmi, ktorí na to majú.

To len obyčajný občan sa trasie a má stres, či ho súdruhovia policajti vyškolení stranou a vládou, nebudú cestou z Nižnej do Vyšnej otravovať. 

Stretol som dvoch takých chlapcov, celý deň čakali na Bohom zabudnutej ceste 4 triedy a boli šťastní, keď mohli zapnúť sirénu, maják a zavďačiť sa šéfovi.

No povedzte, čo má taký chudák policajt robiť, príde ráno do roboty, nariadia mu schovať sa za roh, nastaviť mašinku na 53 a vyberať na “ štátnu charitu „.

Alebo mu prikážu ako v Snine 31.5.2014, aby s kolegami vytvoril kolónu svadobnému sprievodu, húkal, svietil sirénou a majákmi, ako zmyslov zbavený !

 
Keď sa nájde statočný občan, celú vec riadne oznámi ako útok na jeho zmysly a peňaženku, ústredný výbor strany, vlády, polície zasadne a rozhodne. 

Všetky vozidlá, posádky a prostriedky hraničnej a cudzineckej polície Sobrance, boli použité v súlade so zákonom a záujmami republiky.

Lebo každý občan má právo, ak zaplatí správny poplatok, objednať si služby, vozidlá a policajtov na všetko, čo nie je zakázané a preto je dovolené.

A tak sa minister a policajný prezident objavili v relácii Aj múdry občan je blbý, lebo čo pomôžete Vy nám, my Vám to vrátime aj s úrokmi.

Jednoducho, všetko zaplatia občania, koncesionári za tých, ktorých polícia “ chráni “ podľa svojich možností, schopností a výšky všimného. 

 
Načo by RTVS odhaľovala kauzy, prinášala verejne prospešné relácie, programy o výchove a predchádzaní zločinov a dopravných nehôd ?!
 
Šak še pobavime jak šalene, kedz treba popijeme a našo chlopci z “ rýchlej roty “ spravia šicko co treba, však maju ZAPLACENE.
 
Chlapci policajtskí, to čo Vás naučili v škole, vraj SLÚŽIŤ A CHRÁNIŤ, koho Vy chránite a komu slúžite, premýšľajte, či to už je na Vás priveľa ?!
 
Mimochodom, minule som videl z Košíc do Prešova kolónu šialene jazdiacich policajných áut, ktoré ohrozovali normálne idúcich občanov.
 
Vravel som si, tí istotne útekajú na POMOC, figa borová, predstavte si, doprevádzali “ kraksńu “ prevážajúcu peniaze, Slovensko šibe Ti ?!
 
Strieľaš na študentov, ožratý pištoľník Ti zastrelí policajta, policajtí chrápu v aute, celý deń striehnu na Škodu 125, lebo štátne VÝPALNÉ !!!
 
A čo tak jedno “ šibnuté “ riešenie, prebudiť tých policajtov a pre školské výlety autobusmi zabezpečiť pred každý autobus doprovod.
 
Že je to drahé, že benzín a podobne, fajn, tak potom my nebudeme mať takéto nápady a Vy začnite naháňať Gorilu, robte si svoju robotu !
 
Občania nebudú nervózni, vystresovaní, pomstychtiví, na Slovensku zavládne kľud, pokoj, než búrka, ktorá sa mení na katastrofu.
 
Mimochodom, koľko je hodinová sadzba za prenájom policajného auta s húkačkami, neviete pán Gašpar, kde to nájdem na internete ? 
 
Minv2Konces3
 
    

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Kirjat Šmona / Izrael / Libanon /

Explózie v Iráne. USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927948x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie