Založ si blog

Je šanca, zmeniť Slovensko k lepšiemu, demokraticky, hádzaním stoličiek na hlavy a či rovno Občianskym tribunálom ? !

Keby tá žena v parlamente hodila niekomu stoličku na hlavu, asi by to dnes veľmi ľutovala.

Nevidím jej do hlavy, nakoľko to myslela vážne a nakoľko to celé bolo len „nepodareným“ teatrálnym vystúpením.

Ak to myslela naozaj, dal by som jej prilbu, posadila by sa dolu a stoličku by si hodila na hlavu, potiahnutím motúzika.

Tak by asi pochopila, čo mohla spôsobiť.

Tých 150 „občanov“ tam dolu, to môže byť kadejaká vzorka národa, od tej najhoršej, po tú, o trocha lepšiu, nikto by ale nemal v zúfalstve, či pomätení zmyslov nikomu rozbíjať hlavy.

V každom prípade možno na Slovensku registrovať stav, kedy občanom v hlavách prestáva fungovať poistný ventil demokracie.

To je taký, kedy tlak v hlave presiahne medzu normálnosti, nevie sa kontrolovane „vyfučať“ a skutky človeka začnú vykazovať stav abnormálnosti.

Nefunkčnosť ventilu v hlave môže čiastočne zachrániť správny advokát a dobrý psychiater, alebo naopak, podmienkou je mnoho peňazí, alebo mnoho šialenstva.

Škoda len, že novinári „žonglérku“ s parlamentnou stoličkou nepodrobili nezávislému verejnému výsluchu.

Možno by sme sa dozvedeli skutočnú pravdu o motívoch jej konania.

Teraz je už neskoro, keďže výsluch sa uskutočnil v réžii polície a miestodržiteľov moci, vďaka čomu sa pravú príčinu jej konania už nikdy nedozvieme, viď. Malina

Nevadí, nech už „stoličkový“ incident mal akýkoľvek zámer, otázka znie, čo má Slovensko robiť, aby takémuto „cirkusu“ predchádzalo, než prídu horšie veci ?

Riešenie je jednoduché, hlavnú vinu majú naši parlamentní poslanci, sú to demokratickí lenivci a skorumpovaní zákonodarcovia.

V podstate, nič užitočné nerobia, ak niečo, akože robia, je to iba fraška o tom, ako sú „chudáci“ vyťažení kopou legislatívnych blbostí.

Stručne povedané, slúžia mafii, schvaľujú kopy idiotských zákonov, dobrých na otravovanie ľudí a to kvôli tomu, aby sa v tej kope stratili tie dôležité, v prospech oligarchov.

Oligarchovia pomocou “ vylobovaných “ zákonov ľahko prídu k miliardám a z nich pár miliónov, nenápadne kvapne „poslušným“ a teda všetkým poslancom.

Slováci to už odmietajú tolerovať, zlyháva im ventil v hlave, hádžu stoličky a dokonca už začínajú zakladať Občianske tribunály !

Čo urobí skorumpovaná moc ?

Klasiku.

Skoncentruje moc pod jednu stranu, zvýši rozpočet tajným službám, zvýši početnosť pokazených ventilov v hlave vytváraním chaosu v hlavách občanov, „motivovaním“ Baby novinárov.

No povedzte Slováci, nemáte dojem, ako keby Vám ešte viac „treščalo“ v hlave a je to na nevydržanie ?!

Ešte vydržte, za chvíľku sú voľby a po nich sa všetko na Slovensku vráti do starých koľají, známych spred roku 1989.

Štát Vám namontuje do hláv poistné ventily s diaľkovým ovládaním.

Nový premiér dostane rannú zvodku na stôl a keď mu tajné služby pošlú kód PVN , stlačí na stole červené tlačidlo.

Slovákom všetko z hlavy vyfučí a vznikne prázdny priestor na nové masírovanie mozgov, v štýle jedinej štátostrany.

Nikomu už nenapadnú žiadne stoličky, žiadne Občianske tribunály, žiadna sloboda, žiadna demokracia.

To sme všetci na Slovensku naozaj zošaleli ?

Po roku 1989 sme začínali s nádejou VPN, chceli sme zlikvidovať centrálne riadené štátostranícke komunistické monštrum, aby sme v roku 2014 skončili s centrálne riadeným PVN ?!

Mimochodom, ten centrálne riadený Poistný Ventil Národa bude ovládať ten istý chlapík, ktorý riadil to „chutnučké“ novinárske Baby ?!

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928461x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie