Založ si blog

Mali ste sa dobre za súdruha, tak prečo sa teraz sťažujete ?

Slovenskou národnou vlastnosťou je sťažovať sa na všetko a neurobiť nič pre to, aby sa niečo naozaj zlepšilo.

Prím tejto hlúposti udávajú takzvaní samozvaní spasitelia národa a to sú naši, akože „politici“.

Tí, ktorí sú pri válove sa u nás majú, stranícky “ kamarádšaft “ si ich považuje a médiá im príliš po nose nebrnkajú.

Oni sa samozrejme nesťažujú, naopak, veci maľujú na ružovo a snažia sa ako včeličky urvať si zo štátneho válova koľko sa len dá.

Tzv opozičníci, to je iná káva, tí vyplakávajú ostošesť, stačilo si pozrieť v nedeľu o 5 minút 12, komédia v čiernom na n tú !

Chlapci riešili, prečo sa nevedia na ničom dohodnúť a tiež to, ako zabrániť, aby prezidentský stolec obsadil milovník COCA COLY .

Ich sťažnosti žiaľ, nikoho presvedčiť nemohli, chlapci sa majú príliš dobre, trocha pokecajú, urobia vážne ksichty do kamery a to je všetko.

Koalícia má k dispozícii veľký válov, chlapci z opozície omnoho menší, no ale za to ničnerobenie a táranie sa majú všetci ako v raji.

Pravda, nájdu sa aj ľudia, ktorí majú ozajstné existenčné problémy a nevedia ako ďalej.

Žiaľ, takéto skupiny vždy boli a ešte dlho budú, keďže alkohol a iné chorobné závislosti ľudstvo zatiaľ nedokázalo eliminovať žiadnym spoločenským zriadením.

Slovensko ako súčasť postkomunistického bloku prešlo obdobím 40 ročného marazmu národa, výsledkom je neschopnosť orientovať sa v základných spoločenských súvislostiach.

Ak niekto v roku 1989 povedal múdru vetu, “ bude treba ešte dve generácie, kým ľudia pochopia, aké strašné veci sa napáchali na národe od roku 1948 „, mal pravdu.

Jedna generácia, to je teraz a je to o tom, že vinníci majú strach a robia všetko pre to, aby sa zločiny neprešetrili a nepotrestali, hoci len morálne.

Druhá generácia bude o tom, že sa všetko odhalí, nebude už koho trestať a až potom sa začnú v spoločnosti prejavovať prvé plody skutočnej demokracie.

Ako príklad si zoberte Nemecko, to západné prehralo vojnu, muselo zaplatiť odškodné, muselo sa zbaviť Hitlerovho tieňa a výsledok je úctyhodný.

Východné Nemecko si vykračovalo pod krídlami súdruhov a výsledok je evidentný, dolámalo si nohy i krídla a napriek neskutočnej pomoci staršieho brata, sa ten mladší ešte generácie bude z marazmu zviechať.

No ale istotne sa im to podarí skôr ako na našom Slovensku, kde nájdete obrovské množstvo ľudí, ktorí sa nezorientovali doteraz, jedni schválne a tí ďalší za to jednoducho nemôžu.

Mali ste sa dobre za súdruha, fajn, tak sa teraz nesťažujte, máte sa omnoho lepšie, vzhľadom na to, akým utrpením bol ten Váš “ luxus “  pre milióny iných a Vy ste sa ani nezačervenali.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923748x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie