Založ si blog

Červení, keby ste svetu vládli, dnes sa nepočujeme, nevidíme, nemáme internet. Totálne !

Demokracia, to je predovšetkým SLOBODA, možnosť šíriť, prijímať informácie, diskutovať bez obmedzenia a strachu.

Ak túto slobodu máme, je už iba na nás, ako s ňou vieme naložiť a či ju vieme maximálne využiť pre DOBRO a PROSPERITU nás všetkých.

Žijeme v 21. storočí a informačné technológie spolu s technikou umožňujú úžasné, donedávna nepredstaviteľné veci.

Pamätáte si ešte na totalitný systém, telefón na šnúre prideľovali preverovaným, oddaným súdruhom, telefónna prípojka pre ľud bola na prídel, po známosti, po roku, dvoch čakania, alebo nikdy !

Istotne dnes nájdete kopu červených blbcov, ktorí totalitný režim budú obhajovať do krvi, lebo bez neho by nikdy nezažili nadradenosť, ktorá im umožňovala ľudí ponižovať, terorizovať, ničiť, zabíjať.

Ak by sa mal hodnotiť postkomunistický vývoj ľudskej spoločnosti, možno ho jednoducho a krásne zhodnotiť práve na informačnej slobode v podobe individuálnej a spoločenskej.

Slovensko je v individuálnej informačnej slobode na priemernej úrovni svetového štandardu, vyberiete si prevádzkovateľa, kúpite si SIM kartu, telefón a telefonujete.

Kým sme sa k tejto slobode dopracovali aj po roku 89, bolo potrebné na bývalé súdružské úrady a politikov vytvárať tlak a len vďaka príkladu z vyspelej Európy sa nám to postupne ako-tak darí.

V oblasti internetu je to ale omnoho horšie, tu vlády a politické strany rozkradli miliardy, štát urobil mizerne málo pre to, aby každá rodina mala pripojenie na kvalitný internet.

To isté platí o televízii, sme na tom veľmi zle, verejnoprávna TV je slúžka v moci politikov, súkromné, tie dve veľké, boli a sú dobré len na prelievanie peňazí, malé slušné TV doslova živoria.

To je nepríjemná daň postkomunistického vývoja scény elektronických médií na Slovensku, ktorá predstavuje hnusný guláš prezlečených komunistov s akože „kapitalistami“, ktorí nimi nikdy neboli.

Zrkadlom postkomunistických TV na Slovensku je slogan „Markízu si nedáme, hoci ani šajn o tom nemáme, ako takáto TV vznikla a z akých politických vzťahov a peňazí doteraz prežila „.

Našťastie, sme v Európskej Únii a štandard krajín ako je napríklad Fínsko, bude hrobom pre všetkých doterajších blbých slovenských politikov, ktorí si mysleli, že takto môžu donekonečna kradnúť a vládnuť.

Robili to v štýle “ Čím menej ľudí na Slovensku má kvalitný internet a prístup k nezávislým televíziám, tým lepšie pre naše rodné, kamarátske, postsúdružské strany “ !

Filozofia týchto politických primitívov bola a je jednoduchá, cez televízne obrazovky ľuďom o 5 minút 12 “ nakecáme “ nezmysly, potom sa mihneme na Telo a hurá, vec je vybavená.

Pokladníci strany zabezpečia tisíce plagátov popri cestách, politici navštívia domovy dôchodcov, pobehajú dediny bez internetu, vo voľbách si podelia hlasy dôchodcov a nahrabú miliardy.

Haló, ak vidíte tento blog a chcete Slovensko nakopnúť k lepším zajtrajškom, “ nakopnite „, politikov, elektronicky myslené, ktorým ste dali hlas, do ich ctenej elektronickej zadnice.

Prepáčte, nechal som sa uniesť a myslel som si, že na Slovensku už volíme cez internet a teda iba elektronicky.

Môj známy je elektronický radikál a hnusne povedal, že kto nemá internet, nezvládne myš, zadanie hesla a ťuknutie do počítača, nie je občan, nech nevolí, lebo je iba obyčajný vôl.

Vymyslel program, kde každý občan využije svoju schránku a keď chce, môže, ale nemusí voliť tak, že pridelí hlas komukoľvek na Slovensku.

Pozor, program hlas nepriradí rodinnému príslušníkovi, kriminálnikovi, upozorní na bývalé členstvá v strane, zverejní privatizéra, odhalí nekalé sociálne väzby, drogy, alkohol, fajčenie, zlú spoločenskú povesť, jednoducho  PRAVDU.

 

 

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3931553x
Priemerná čítanosť článkov: 4789x

Autor blogu

Kategórie