Založ si blog

Mladí chcú revolúciu? Na Slovensku jedine s babičkami a pozor na komunistov !

Slovensko je nespokojné, každý vidí ako politici a mafia, vydávajúca sa za Boha mamonu, rozkrádajú štát a pokladnicu .

Každý nadáva, utajene, kde sa len dá, mlčí vtedy, kedy by to malo význam, kde by ich hlas mal svoju váhu, hodnotu.

Nečudo, každý má strach a logický, zamatová revolúcia v 89. bola o štrngotaní kľúčikmi, ale strach vtedy nemal hranice.

Dnes by tie kľúčiky ktosi komusi najradšej kamsi hodil, nie do hlavy, božechráň, ale vybitých okien by bolo vyše hlavy.

Potláčaná nespokojnosť, zlosť, agresia evidentne narastá, jednoducho, visí to vo vzduchu, kto za to môže, prečo ?

Tá chudáčka zamatová za nič nemôže, bolo to spontánne, logické vyústenie neudržateľného stavu aj pre samotných komunistov.

Dnes je situácia diametrálne odlišná, ľudia sú nespokojní s tým, ako gaunersky je Tatranský štát dlhé roky zneužívaný.

Všetci, ktorí sa k moci predrali po 89. to dokázali len vďaka prísľubom o potrestaní predchodcov, ktorí kradli, rabovali a bla, bla…

 
Keď ich ľud k válovu pustil, začali kradnúť ešte viac, ešte sofistikovanejšie a nikdy nikomu ani vlások na hlavičke neskrivili.
 
To preto, že všetci politici bez rozdielu svetonázoru a náboženstva navzájom prerástli do jednej bandy na čele s Mamonom. 
 
To je hlavný problém, pre ktorý na Slovensku nie je možné robiť revolúciu, nemáte žiadnu šancu nájsť potrebnú množinu čistých ľudí.

Pán doktor nesmie, ale zoberie pozornosť, policajt nesmie, ale pomôže svojim, úradník nesmie, ale vybaví pre svoju stranu, sudca nesmie, ale podľahne.

Živnostníci živoria a súdruh minister bľaboce o tom, ako veľké firmy neodvádzajú miliardy DPH, naplatia dane zo zisku.

 
Oni to ale nehovoria preto, aby to zarazili, vyriešili, odstránili, oni hrajú stále rovnakú hru dookola, robia svojim voličom divadlo.
 
Nasľubovali im hory-doly, teraz im musia vysvetliť, prečo bordel a cirkus pod ich velením pokračuje a daňoví podvodníci sa rehocú.
 
Oni sa tajne s nimi rehocú tiež, lebo to ich kmotri majú kšeft z bločkovej lotérie, z nákupov áut pre úrady, či softvérov na ovládanie tankov.
 
300 euroví dôchodcovia  divadlu veria a politikom ešte aj rúčky bozkajú  za pridaných pár všivavých, medzitým im ukradnú miliardy.

No ale nekradnú to sami, desiatok odovzdajú štátnym médiám, kde majú obsadené posty, tajnej službe, vojakom, ťažkoodencom, to pre istotu.

Tí budú ľuďom mozgy aj chrbty masírovať, ako je odrazu všetkého príliš, slobody, obchody, mnoho televízií, veľa podvodov, žiadna spravodlivosť.

 
Bordel začali súdruhovia komunisti, tí totálne zdeformovali morálne, etické, hodnotové princípy, je už ale 24 rokov po ich totalitnej vláde.
 
Tak kto je teraz na vine, my všetci, každý svojim dielom, dá sa s tým ale ešte niečo urobiť, dá sa, chce to len odvahu, osobnú obetu.
  

No a kde zmizli elity slovenského národa, prečo nedvíhajú svoj hlas, prečo kolaborujú s gaunerským spoločenským systémom ?

 
Pretransformovali sa do spoločenského celebritného bahna, do politických strán, kde už dávno stratili  svoje  tváre, identitu.
 
Mladí moji, chcete vyhrať revolúciu, zavolajte si babičky, deduškov, chyťte ich pevne za ruky, lebo jedine ich sa biť neodvážia.
 
Sami nič nezmôžete, pridajú sa k Vám kadejaké živly, vmiešajú sa medzi Vás provokatéri agenti, budete lacným cvičným terčom pre obušky a vodné delá. 

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927959x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie