Založ si blog

Ste komunista, prečo sa za to hanbíte ? Veď Vaša je SKG 2013 !

Hľadám súvislosť medzi tým, ako ľudia rozmýšľajú a ako konajú v SKG 2013 t.j. Slovenskej Komunistickej Gubernii v roku 2013.
 
To je taká krajinka pod Tatrami, ktorá je prešpikovaná temnou komunistickou minulosťou a jej nebezpečnou prítomnosťou so zaujímavými paralelami.
 
Nájsť tu komunistu je obrovský problém, jeden deduško – potvora sa mi prihlásil sám a z druhého učiteľa som horko-ťažko vydoloval, že nútene bol u červených.
 
A keď sa ľudí slušne pýtam, boli ste niekedy v komunistickej strane, doslova sa zhrozia, zatvária sa zhnusene, urazene, akoby na nich liezla lepra. 
 
Tak teraz neviem, spôsoby a metódy, akými je SKG 2013 riadené a rozkrádané na štátnej úrovni sú rovnaké ako za komunistov, našťastie dá sa od toho zutekať.
 
A mladí utekajú jedna radosť a keď sa na chvíľku vrátia, dvíhajú sa im žalúdky, lebo im tu všetok ten bordel, špina zaváňa komunizmom.
 
Dnes mi to detailne vysvetľovala pani, ktorá má jednu dcéru v Kanade už 11 rokov a ona strašne túžila a túži po tom, aby sa vrátila domov.
 
A dcéra s manželom a dvomi deťmi to pred dvomi rokmi na veľké prosíkanie mamy aj skúsili a o šesť mesiacov utekali ako o život späť do Kanady.
 
Tak veľmi chceli ostať na Slovensku, ale nedalo sa, lebo krajina, ľudia, peniaze a hlavne komunizmus na každom kroku im v tom zabránili.
 
A mama sa pýta, dcéra moja, prečo to Ty u nás nazývaš komunizmom, veď Ty si ani nemôžeš pamätať ako to tu za komunistov fungovalo, bola si decko.
 
Dcéra vraví, mama, pamätám si viac, než si myslíš a vieš kvôli čomu sme s manželom odišli, najprv sme chceli vidieť, zažiť ako je to v Kanade.
 
A všetko sa nám splnilo, zažili sme to, vieme ako funguje vyspelá spoločnosť a už vieme ako Slovensko zostáva za vyspelým svetom, hoci je v EÚ.
 
Nie je to iba o peniazoch, hoci sú dôležité, ako zubná laborantka mám v Kanade 2900 dolárov, tu mi dali 450 eur a napriek tomu sme chceli zostať.
 
Tu sa ale nedá žiť, tu je stále ten starý komunizmus v hrubej podobe hlavne v medziľudských vzťahoch a vo fungovaní politických strán a štátu. 
 
Tu sa doslova pestuje neporiadok, nenávisť medzi ľuďmi, aby si politické štruktúry mohli robiť čo chcú, jednoducho tak funguje skrytý komunizmus.
 
V Kanade je systém, ako skutočný komunizmus, ľudia na Slovensku si to nevedia predstaviť, tam úrady ľuďom skutočne pomáhajú a všetko funguje.
 
Viem, že Ti to neviem vysvetliť, ale to staré komunistické zlo tu na Slovensku na prvý pohľad nevidno, lenže stačí pár týždňov a odrazu to vidíš, cítiš.
 
A keď som sa pani opýtal, prečo je to tak, no lebo všetci na tom máme svoj diel viny, my tie deti zo Slovenska vyháňame svojou letargiou, nečinnosťou.
 
A čo sa s tým dá urobiť, neviem, len viem, že niečo urobiť treba, lebo ja mám z toho ako matka, babka strašný pocit nemohúcnosti, žiaľu, strachu.
 
SKG 2013 to je ako mediálne živený, ospevovaný, financiami dopovaný pochod zopár lesbičiek v Blave a obrovská ľudská riava za vlastné, za život v Košiciach.
 
Košice ukázali, ako by bolo možné občianskou odvahou v Slovenskej Komunistickej Gubernii začať riešiť celospoločenské problémy.
 
P.S.
 
     Prečo sa komunisti v SKG 2013 hanbia, verejne sa neprihlásia k svojim idolom, k svojmu presvedčeniu, veď môžu ako tie lesbičky, je tu sloboda.
 
     To červení neurobia, boja sa odhalenia, boli by na smiech, túžia po starých časoch, lenže oberkomunistom tie terajšie najviac vyhovujú.
 
    

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928386x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie