Založ si blog

Komunisti sa nenarodili, zdokonalili zločinecký systém. V SKG 2013 pokračujú ! (30)

VPN1VPN2VPN3VPN410 – 17.11 89 žijem ako vo sne, všetko ide strašidelne rýchlo, pomaly nestíham pozerať satelit, počúvať rádio, reagovať v robote na otázky a večer ešte do ulíc.

Komunisti v robote majú strach v očiach, obyčajní schovávajú knižky, diskutujú, kritizujú, šéfekonóm vysvetľuje, že pravidelne chodí do kostola, Bože veď ja som horší ako červený !

Na to hlavné ale čakáme a sekundy trvajú ako nekonečno, červené zvery všade okolo sú kaput, naši, poľskí a rumunskí oberkomanči hrajú vabank, schovávajú miliardy.

Naše tretie bábo má termín 17.11. manželka musí mať zo mňa nervy, našťastie je tolerantná a všetky moje avantúry zatiaľ ešte zvláda, je to neskutočne zázračná žena.

11.11 v severných Čechách zelení rozbiehajú mohutné štrajky za kvalitnejšie životné prostredie, u nás ticho, večer sa dvaja, traja motáme po Hlavnej, nikto nič, sme slabí.

Maďari sú už ďaleko, komunizmus pochovali, 16.11 oficiálne podávajú prihlášku do Rady Európy, večer o tom vonku kecáme stále iba dvaja-traja, je to asi zimou, Maďari sú na juhu.

Pred Čiernym Orlom odrazu ku mne príde šťúply mladík, prírodná čapica, ruksačik na chrbte, jsem Jirka, proč jste tady tak pasívní, procitněte, dělejte něco, nebuďte jak nuly.

Mládenec zmizol ako prišiel, ja som nevedel čo viac viem urobiť, veď roky sa snažím, doma to vravím manželke, pozerá sa na mňa ako na blázna, Bože ja pomaly rodím a Ty ?

Aj som zabudol, veď zajtra je už termín, máme pôrodnú pohotovosť, čo teraz, mňa to ťahá von do diania, doma dve detičky, tretie prichádza, musí nastúpiť mama na pomoc.

17.11. mám pohotovosť, v aute benzín, ráno skúšam štartovanie, všetko OK, celý deň sa ale nič nedeje, žena sa smeje, že doktori deťom ešte našťastie nerozkazujú čas pôrodu.

Komunisti na Východe už asi vôbec nie, večer je správa o študentskej demonštrácii v Prahe, nevieme, čo sa v skutočnosti deje, otec preberá pôrodnú pohotovosť, bežím do mesta.

Na Hlavnej nikto, späť domov, informácie sú šialené, v Prahe majú červené zvery amok, bijú študentov, ženy, zatýkajú, maďarské rádio hovorí o vraždách, toto nerobia ani zvery !

Riadne nespím, neobsedím, 18.11. v chaose neviem čo robiť, chcem ísť do Prahy, našťastie Anka mi vysvetlí, kým tam prídem, porodí a pri tých nervoch sa môže stať čokoľvek, mám ísť do roboty.

V robote to isté, všetci pozeráme telku, počúvame rozhlas, sme zhrození pri záberoch na besných červených psov ako v amoku bijú, udierajú, vraj zabili študenta, herci začínajú štrajk, je zamatová revolúcia.

Večer je Anka v pohode, bábo sa na svet nechystá, s otcom dohodnem pohotovosť, kmitám do mesta, je nás tam asi o 5 viac ako inokedy, pred Ruským Domom je dokonca hlúčik, debata, rozchod a nič.

19.11. vzniká OF a VPN, vyhlasuje sa generálny štrajk na 27.11., ústredný komanč Pitra, fuj, kecá v telke o pokoji, červení debili vyhlasujú pohotovosť ľudových milícií, hlavný OV komanč v Prešove je permanentne v liehu.

V robote začínam zbierať podpisy na vznik OF aj VPN, je zvláštne, že ľudia sa toho strašne boja, okrem môjho podpisu tam žiadny nie je, asi idem na to veľmi zhurta, musím najprv získať nejaké podklady.

20.11. máme krásne bábo, svet je úžasný, teraz je šanca našim deťom zabezpečiť slobodu, som nabitý novou energiou, večer na ulici už s mikrofónom a zosilňovačmi argumentujeme ostošesť, ľudí je zo dvadsať, je zima.

Večer v telke dávajú zábery z Prahy, na Václaváku je 100 000 ľudí a hlavný komanč SZM Mohorita Vasil odrazu prekukol, sám aktívne podporuje požiadavky študentov, generálny štrajk a ešte mu tlieskajú !

Je prvé stretnutie aktivistov VPN, OF v Čiernom Orli, ozve sa učiteľka, že ona chce prednostne riešiť svoje preloženie do Prešova, keďže už 14 rokov z donútenia musí dochádzať na dedinu, radšej rýchlo zmiznem. 

Všade sa demonštruje, v Prešove sme sa konečne presunuli do športovej haly, za VPN ma pozvali medzi vysokoškolákov prednášať do auly, konečne sa to prebudilo, 24.11. akýsi generálvojak truľo ešte zvažuje vojenský zásah.

25.11. je na Letenskej pláni 800 000 ľudí, komunisti to silou vzdávajú a 26.11. začínajú s Občianskym Fórom vyjednávať kšefty, zajtra je generálny štrajk, je treba aj v Prešove presvedčiť do ulíc čo najviac ľudí.

27.11. Oblastná správa rádiokomunikácií je v jedálni, komanč riaditeľ tvrdí, že je lepšie do ulíc neísť, dostanem ďalekopis z VPN, prečítam výzvu na štrajk, odchádzam do ulíc, je to emotívne, štrngoceme kľúčmi, hymna nás chytá za srdce.

Dosť bolo komunistickej tyranie, útlaku, chceme skutočnú slobodu a teraz si ju už nenecháme zobrať za žiadnu cenu, ulica je plná, na plece mi klope Ivan, kolega z práce, tvrdí, že už bývalý komunista, tvári sa nadšene. 

28.11. je situácia u nás v práci ako po zemetrasení, šéfovia komunisti nevychádzajú, pripravujem oficiálne založenie VPN, ľudia už sami prichádzajú s požiadavkami, najaktívnejší sú v Košiciach, chceli by zosadiť riaditeľa.

29.11. Federálne zhromaždenie ruší vedúcu úlohu KS a štátnu ideológiu marxizmu-leninizmu, začínam zbierať podpisy k VPN, zaujímavé, každý odrazu podpisuje, niektorí aj dvakrát, súdruh opatrný komunista Čimko aj s poznámkami.

30.11. sa v školách s okamžitou platnosťou ruší výuka marxizmu-leninizmu, 2.12. Rakúsko umožňuje našim občanom okamžitý vstup s cestovným pasom, 4.12. sa rušia výjazdné doložky do všetkých krajín na Západ.

8.12. ÚV KSČ už na čele s Čalfom  odsudzuje stalinský model socializmu, dištancuje sa od pôvodného vedenia, odsudzuje okupáciu 68, Husák vyhlasuje amnestiu pre politických väzňov, komanči sa odrazu hrajú na dobrých.

17.12. Causescu dáva príkaz vojakom na streľbu do davu, 19.12. minister zahraničných vecí Ševarnadze na návšteve v sídle NATO

21.12. sa UV KSČ ospravedlňuje perzekuovaným občanom, vymieňa si červené figúrky za iné a staré chce postihovať, oficiálne sa rušia ľudové milície, 23.12. Dientsbier a Genscher strihajú ostnaté drôty, železná opona padá.

Máme najkrajšie slobodné Vianoce aké si človek môže predstaviť, tri zdravé detičky a tie už majú budúcnosť vo svojich rukách, pravda, pohľad na mŕtvoly Causeskuových 25.12 pekný nie je, ale taká krutá je spravodlivosť !

Rok 89 končí, predsedom Federálneho Zhromaždenia je od 28.12 Alexander Dubček, prezidentom od 29.12. je jednomyseľne zvolený Václav Havel, tak slobodu už máme, teraz  príde to najťažšie, urobiť v spoločnosti poriadok.

P.S.

      Oberkomunista v SKG 2013 na seba neupozorňuje, manipuluje verejnú mienku, vytvára fámy, prekrúca fakty tak, aby pešiačik komunista reagoval na skryté posolstvá, no nedokázal pochopiť podstatu podvodu.

      A darí sa im, lebo nakradnutými miliardami dokážu korumpovať všetko a všetkých naprieč politickým a spoločenským spektrom a tak sú v špine korupcie namočení všetci, nie je dôležité, kto menej, kto viac.

      Preto sa všetci politici po roku 89 musia červenať, lebo všetci hrali špinavú hru s červenými a sú v tom červenom bahne spoločne, niektorých už bahno prekrylo, iní sú po krk, málokto je do pása, no a a čo teraz ?

     
   

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927067x
Priemerná čítanosť článkov: 4783x

Autor blogu

Kategórie