Založ si blog

Prví komunisti vraždia, poslední JZD Jakeš zaorávajú stopy. A potom vylezú v SKG 2013! (28)

 KurzRok 89 začínam žiadosťou o devízový prísľub, v Západnom Berlíne je svetová výstava IFA 89, musím tam byť, ďalšia je až o dva roky !

Šanca je malá, minulý rok som devizák dostal a vôbec načo aký devizák, to kedy budeme slobodní, však komunisti už majú namále.

Červení z pozície totality zatiaľ ustupujú veľmi pomaly, to vidím na zverstve páchanom na ľuďoch, na svokrovcoch a i na nás samotných.

Svokrovcom komunisti búrajú, kradnú obrovský dom, krásnu záhradu, za dom majú byt v paneláku, za hektár 30 000 kčs, papaláši si parcely delia
zadarmo.

Manželke a švagrovi dovolili na ich vlastnom pozemku v radovke výstavbu, je to do neba volajúce svinstvo, žiadne odvolania, protesty nepomohli !

15. 1. 89  je 20. výročie upálenia Palacha, na Václaváku 2200 príslušníkov VB, 1300 príslušníkov LM, vodné delá, psy, obušky rozháňajú demonštrantov.

Následne pri pochode k hrobu Palacha a pri ďalších demonštráciách je zadržaných 800 ľudí a, medzi odsúdenými je i Havel na 9 mesiacov.

Je paradoxné, že represie odsudzujú nielen významné osobnosti Západu, ale i niektoré štáty Varšavskej zmluvy a dokonca i Sovietsky Zväz !

Vo februári už pomaly nezaspávam, parabolu som umiestnil k susede na juh , čakám na prvý signál  z družice Astra 19,2 E, to bude revolúcia.

1.2. je to tu, začína Filmnet, Eurosport, Sky News a každý mesiac až do konca roka budú pribúdať ďalšie a ďalšie programy z Nemecka , Holandska, je to úžas !!!

V apríli komunisti v snahe odpútať pozornosť od represií a bordelu po 30 rokoch v zúfalstve povolia voľbu Miss 1989, víťazkou je Prešovčanka Christová.

U nás doma máme obrovskú novinu, naše tretie bábätko má termín narodenia 17.11.1989, radosť máme neskutočnú, tento rok bude nezabudnuteľný.

Ďalším šokom je ponuka ihneď nastúpiť na Federálne ministerstvo spojov, manželka do Prahy logicky nechce, núkajú byt, dobrý plat, služobné cesty na Západ.

Banda jedna červená, akí ste odrazu milí, vraj im treba mladých rozhľadených odborníkov, skúsim si vychutnať víťazstvo, keď mi už ten devizák znova nedali.

Sadám na lietadlo, vchádzam do budovy FMS, znova ponuka na 4 izbový byt, super plat, bla, bla, ukazujú mi pracovisko, tak takto si tu žijete Vy papaláši jedni !

Poobede ma vedú k šéfovi útvaru súdruhovi Ing Kozovi, súdruh inžinier, dúfam, že sa Vám u nás páči, kedy môžete nastúpiť, najlepšie ihneď, byt bude budúci mesiac.

Tak si to veru vychutnám, nenastupujem, nemám záujem, panujú tu pre mňa neprijateľné komunistické pomery, odchádzam a neviem dokedy mal Koza ústa dokorán.

Ešte zbehnem na ambasádu NSR a tam mám ďalší šok, milá pani mi objasňuje, že Západný Berlín má špeciálny štatút, nepotrebujem tam víza a dá mi super radu.

Nepotrebujem ani devízový prísľub, stačí, ak som bol minulý rok v Nemecku, v pase mám pečiatku s platným vízom a pokojne to mám použiť, poradí mi prechod v Berlíne.

Začínam sa cítiť ako slobodnejší človek, veci sa konečne hýbu, odrazu každý deň, každá sekunda je ako z rozprávky, je to doslova eufória, komunisti už nemajú šancu .

Letím do Košíc, dostávam noviny a hneď je tu ďalšia neskutočná informácia, komunisti po 40 rokoch zákazu umožnili súkromné podnikanie popri zamestnaní.

Druhý deň okamžite naklušem na odbor obchod a služby, vypisujem žiadosť, platím kolok na podnikanie Poradenskú činnosť, montáž v oblasti družicovej televízie.

O týždeň už prednášam o SAT TV, zakladám SAT Klub, mladým i starším nadšene hovorím o informačnej slobode z nebies, ktorá konečne zvalí železnú oponu.

Som nabitý pozitívnou energiou, mám naštudované všetky detaily a tie odovzdávam poslucháčom spolu s praktickými skúsenosťami nezištne zadarmo.

O možnostiach slobodného príjmu televízií pomocou satelitu publikujem články v novinách Ľud a odrazu ma oslovia z Okresného osvetového strediska v Prešove.

Či neurobím za honorár sériu prednášok, samozrejme, sála je nabitá, záujem nad očakávanie i pri dvoch opakovaniach a potom, či by som neurobil aj Kurz družicovej televízie.

Je prvým oficiálnym v republike a hoci mám všetko v hlave, pripravím si diapozitívy, kreslím na fólie pre Meotar, chcem, aby to malo
profesionálnu úroveň.

Na kurz sa prihlásia obyčajní občania, opravári televízorov, učitelia, papaláši z STV, podplukovníci z armády a aj neobyčajné indivíduá, čo zistím o mesiac naživo.

Kurz má obrovský úspech, jeden podplukovník mi osobne oznámi, že túži do civilu a chce sa venovať SAT TV, všetci sú doslova nadšení, až na jedného.

Odchádzam z práce, zvoní telefón, tu štátna bezpečnosť, môžete prísť k nám, odpovedám ako stroj, nemôžem, idem pre syna do škôlky, ak niečo chcete, som zajtra v robote.

Príde úlisný chlap, vraj kapitán Slaninka a vypytuje sa somariny, rozprávať viem a tak mu vravím veci, kecy až sa mu musí ten minimagnetofón pod kabátom zavariť.

Pýta sa, či obsluhujúci personál nemôže spôsobiť poruchu naschvál, môže, stačí ak niekomu rupne v bedni, preto si nikdy netreba priveľa nakladať, viď náš prezident Husák.

No povedzte, nie je to priveľa starostí na jedného človiečika, byť prezidentom, veliteľom ozbrojených síl ,tajomníkom generálom strany, toľko funkcií môže byť problém.

Nesledujete aktuálnu situáciu, nevidíte, čo sa deje v Sovietskom Zväze, poznáte detaily Prestavby, Perestrojky, dúfam, že sa v tom všetkom presne a jasne orientujete ?!

Hovorím akože vážne, s dostatočne starostlivým akcentom v hlase a pritom sa Slaninkovi pevne zahľadím do očú a on veru cukne a slušne pozdraví pri odchode.

Je august, najväčším hitom je potajme šírená videonahrávka Jakeša, na akomsi aktíve JZD, váľame sa od smiechu, súdruh plače nad úpadkom hospodárstva a bojí sa, že komunisti zostanú sami ako kôl v plote.

Je neskutočné vidieť najvyššieho červeného šaša, hlupáka, ktorý po desaťročiach totality precitol, kydá na rodnú stranu pravdu, za ktorú včera jeho kumpáni vraždili milióny nevinných.

26.8.som v nočnom rýchliku, na rozhlasovom vysielači vo Východnom Berlíne mám vybavené ubytovanie na tri dni, idem na výstavu IFA v Západnom Berlíne.

 

P.S.

      Ako je možné, že po desaťročiach červených zverstiev, útrap, útlaku sa nikomu nič nestalo, ani právne, ani morálne a všetci komunisti sú zrazu veriaci, demokrati, veľkopodnikatelia ?  

 
 
      Je to jednoduché, desaťročia tyranie zanechali stopy v povedomí, sú tu zvyky, strach, faloš, veď to nie je až také zlé, je čo jesť, ako tak to funguje, načo jatriť minulosť, staré rany.

 

       A o tom to je, na to si červení pekne počkali, vyliezli a spolu s mafiou obsadili kľúčové miesta v štáte a dnes oficiálne     korumpujú, kradnú, tunelujú, sú arogantní, drzí, veď je demokracia !

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928379x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie