Založ si blog

Komunistický úrad, šéfovia trafikanti, úradnícka bezstarostná mašinéria, nielen v PO !

Komurad 003komur
Ak chcete vedieť a vidieť, ako vyzerá zakonzervovaný komunizmus v realite EÚ, navštívte komunistický skanzen v Prešove.
 
To je taká budova, asi po vzore architekta Lomonosovej univerzity, čosi ako mauzóleum, kde to nielen hnusne vonia komunistickou zatuchlinou.
 
Tam ten komunizmus 60 tych rokov krásne žije v spôsoboch a v ľuďoch, ktorí si ho doslova pestujú a udržujú pri živote.
 
Ak to ako občan chcete zažiť, neodporúčam, ale skúste, úrad dopravy, to je ten čítankový komunizmus ako remeň.
 
Stačí si tam ísť prihlásiť ťažné zariadenie, alebo a to už je čosi nad ľudské chápanie, prihlásiť si auto legálne kúpené v EÚ u predajcu v Nemecku.
 
Ak ale nechcete prísť o nervy a ilúzie a zdá sa Vám, že tento komunistický štát ešte ako-tak funguje, prečítajte si môj predchádzajúci blog.
 
Ten komunistický úrad je doslova šialený hlavne v tom, ako si tam stranícke centrály a stranícki šéfovia trafikanti vychovávajú nových mladých komunistov.
 
Asi sa opakujem, je neskutočné, ako im to v tej úradníckej gubernii pri bývalej komunistickej mramorovej opache perfektne funguje.
 
Len tam nesmie vkročiť žiadny občan, ktorý je na tú ich komunistickú stranícku zatuchlinu alergický.
 
Po rokoch som tam vkročil a poviem Vám, je to sila !
 
Tam vidíte úradníkov ktorí po chodbách veselo pobehujú od komunizmu doteraz, čím ich pravda nemožno rovno priradiť ku komunistickému inventáru.
 
Samozrejme, návyky, syndróm vyhorenia, pravidelná strava, výplata, odmeny, dovolenky, PN ky, kľud, pohoda pod straníckou direktívou urobí svoje.
 
Horšie je, že sa tam dostanú aj mladí ľudia a z nich si stranícke centrály vychovávajú novodobé monštrá, ktoré majú dve mozgové sústavy. 
 
Jedna je, akože civilno-občianska, to asi keď je úradník doma u maminky a vtedy je snáď ešte človekom.
 
Maminke trepe rozprávky, aké je ťažké makať na úrade, musí to a ono, aj somariny, no ale strana a šéf trafikant nad ním si to prajú, tak on musí.
 
Príde do úradu, kávička, srandičky a potom už len špekuluje ako prežiť deň v pohode, len keby neexistovali tí otravní občania.
 
Včera na úrade mi tam jedno také stranícke úradnícke decko, čo by mi už vnukom mohlo byť, malo snahu rozprávať rozprávku, až mi to dvihlo adrenalín.
 
Priplietlo sa mi to cesty práve vtedy, keď som straníckemu vedúcemu úradu vysvetľoval aký má bordel na úrade a chcel som si odfotiť tony šanónov.
 
Stranícky šéf zajakal, načo to je, nedá sa, ukázal som mu doklad, ktorý to umožňuje a v tom k nám pribehlo akési decko v košieľke ako na pláži.
 
A začalo byť veľmi múdre.
 
Hovorím si, to bude asi nejaký rodinný príslušník, tak som mu začal tykať, aby sa do veci nemontoval.
 
To dieťa bolo ale úradník, šéfov stranícky pomocník a začalo sa hrať na urazeného.
 
Ukázal som mu doklad, zjavne tomu nerozumel, dokázal ale vytvoriť jednu úžasnú vetu ako z čias boja komunistov proti vonkajšiemu a vnútornému nepriateľovi.
 
“ A čo keď Vy máte taký fotoaparát, že ten dokáže vyčítať z tých nafotených šanónov osobné údaje občanov !!!
 
Túto úradnícko-stranícku depresiu a našu spoločnú cestu z 5. poschodia na prízemie k najšéfovi úradu za povolením na fotenie som verbálne využil k masírovaniu podstaty v jeho mladej hlave.
 
Chcete spoznať podstatu rozhovoru s najšéfom dopravy v Prešove, doprajte mi chvíľočku.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3934454x
Priemerná čítanosť článkov: 4792x

Autor blogu

Kategórie