Založ si blog

Naši úradníci nevedia ako funguje EÚ. A načo ? !

Už v roku 2007 bol na Slovensku známy prípad chlapca z Anglicka. Ten trpel nadváhou trojnásobku priemernej hmotnosti jeho rovesníkov, čo pri dieťati jeho veku znamenalo ohrozenie života. Príslušné štátne úrady a inštitúcia na ochranu práv dieťaťa matku viackrát upozornili na zmenu životosprávy i návykov dieťaťa. Nič sa nezmenilo. Matka naďalej dieťa dopovala kalorickými bombami typu burger, sladkými nápojmi a ničnerobením. Úrad nakoniec zakročil a dieťa putovalo na odvykaciu kúru. U nás vidím celé roky pravidelne rovnaký obraz. Tri podvyživené decká s podvyživenou matkou sa živia odpadmi z kontajnerov. Matka je tá istá, len deti sa po rokoch striedajú. Dve z nich vlezú do bedne, hrabú palicami a tretie pri kontajneri s vyjavenými očiskami privoniava k čomusi v dlani. Sprvoti to vo mne vyvolávalo hrôzu, odpor i ľútosť zároveň. Sedíte si v aute ako taký tĺk, pribrzdíte, scénu zaregistrujete a nie ste schopný s poznatkom nič urobiť. Ale scénu dennodenne vidia aj mestskí policajti, ktorí tam číhajú na pokuty. Deti sú pre nich nezaujímavé. Keby systém u nás fungoval ako má, zaujímali by sa. No ale u nás je celkovo podivný štát. O podvyživené nadrogované deti štát ani nezakopne. Zato policajti strážia ulicu kvôli mestskému poslancovi. Ten si vymyslel na svojej ulici značku Zákaz prejazdu a tak ostatní vodiči kvôli poriadku nebezpečne kľučkujú pomedzi panelákmi. Tí ostatní miesta neznalí platia pokuty. Naši úradníci nevedia ako funguje EÚ. Tam by sa o veci premýšľalo v prospech všetkých občanov. I tých z kontajnera, i tých, ktorí kvôli nezmyselnej značke musia robiť nebezpečné manévre. No a mestskí policajti? Tí tvrdia, že oni nič nemôžu, len musia počúvať príkazy miestnej oligarchie. Bože, skoro som napísal mafie, to by som ale riadne prehnal, však ?!

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927108x
Priemerná čítanosť článkov: 4783x

Autor blogu

Kategórie