Založ si blog

Vážená pani europoslankyňa Záborská, riešte Skylink- STV razantne ako interrupcie v Číne ! ! !

Verejne som požiadal europoslankyňu pani Záborskú, aby pomohla hlavne starším ľuďom na Slovensku, ktorých terorizuje Skylink a STV.

Viedli ma k tomu tieto fakty, dal som jej svoj hlas, presadzuje tradičný rodinný zväzok, je kresťanka, bojuje za práva žien a zaujíma sa o šport, hlavne hokej.

Ten hokej dala na piedestál svojich slovenských aktivít a kvôli nemu dokázala zvolať tlačovú konferenciu.

To som jej v súvislosti s „kafraním“ do remesla trénerovi reprezentácie a protežovaním pána Šatana vytkol, ako totalitnú praktiku.

Je možné, že pani poslankyňa sa urazila a vo veci Skylinku a STV je nečinná, alebo je to pre ňu zložitejšia problematika, ako „kibicovanie“ do hokeja.

Medzitým ale starkí na Slovensku prichádzajú o peniaze, o zdravie a niektorí aj o život, vďaka surovému útlaku, keď im ktosi na diaľku protizákonne zablokuje ich vlastnú kartu.

Pani Záborská, verte mi, nebudete mať od svojho voliča pokoj, pokiaľ od Vás nevymámim jasnú odpoveď.

Budete tento mimoriadne závažný, neľudský, teroristický čin riešiť, alebo nie ?

Ak nie, nič závažného sa nestane, nikdy viac nedostanete môj hlas, viem, je to iba jeden nedôležitý hlas, mám ale právo oznámiť Vám to.

A ešte Vám pripomeniem jeden fakt, možno Vám to urobí dobrú a možno zlú reklamu.

V roku 2012 ste ako europoslankyňa presadila v EP rokovanie o Číne, išlo o mladú ženu, ktorú čínske úrady uniesli a donútili ju k potratu.

Vtedy ste k tomu uviedli cit. “ Celý svet zostal šokovaný, keď sme sa dozvedeli o neľudskom postupe čínskych orgánov.

Mladá žena, ktorá podstúpila túto hrôzu, mala pritom len 22 rokov a bola v siedmom mesiaci tehotenstva.“

Ešte raz, všetka česť za Vašu razanciu, s akou ste postupovali, bolesť fyzická a psychická čínskej ženy musela byť nepredstaviteľná

Písal som Vám o 81 ročnej žene z Prešova, ktorá podstupuje neskutočnú hrôzu vždy, keď jej vypnú STV cez jej kartu a má z toho psychickú traumu a fyzické problémy s bolesťou pri srdci.

Takýchto prípadov sú státisíce a dovolím si povedať, že mnoho starých ľudí na Slovensku zomrelo v súvislosti so šokom z neoprávneného vypnutia možnosti sledovať TV programy.

Pani Záborská, 81 ročná učiteľka z Prešova je silne veriaca kresťanka, dal som jej prísľub, že sa jej ozvete, písal som Vám o nej.

Prečo ste sa doteraz neozvali, nerozumiete tomu, že tá 81 ročná pani má Vo Vás poslednú nádej ?

Byť poslancom neznamená mať len výhody, ale aj zodpovednosť voči voličom, prosím, aby ste s ich dôverou nehazardovali !

 
 

 

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3931597x
Priemerná čítanosť článkov: 4789x

Autor blogu

Kategórie