Na zjazde ÚV KSS – ZMOS pobirmovaný komunista premiér kecal a masy freneticky tlieskali a skandovali. Na večné časy ! To fakt . . . ?

21. mája 2016, luteranjaning, Nezaradené
 
Prehľad udalostí posledných dní na Slovensku, by sa určite mal odvíjať od toho, čo verejne prehlásil bývalý minister spravodlivosti, najvyšší sudca.
Slovensko definoval ako mafiánsky štát, verejne vyslovil obavu o život svoj i rodiny a varoval občanov pred nebezpečím zločinov štátu.
No a po tejto najzávažnejšej kauze sa logicky čakalo, čo na to odpovie najväčšia, veľká a menšia hlava tohoto “ mafiánskeho “ štátu.
Najväčšia prezidentská hlava zrejme čaká na to, čo mu napíše štáb poradcov, aby sami nepadli a hľadajú reči, aby si ten „štát “ uchovali.
Veľká hlava pobirmovaného komunistického premiéra sa prvýkrát po zdravotnom probléme “ predviedla “ na zjazde ÚV KSS – ZMOS.
Ak by sa ten prejav hodný ústredného ideologického tajomníka Biľaka a nehodný normálneho občana 2016 mal skrátene popísať, nedá sa to.
Neustály frenetický potlesk a komunistické žvásty o tom, že súdruh má rozviazané ruky a jazyk a váži si a urobí všetko a bla bla bla…
A potom súdruh prízvukuje, že voľby vyhral 4 x, zostavil vládu 3 x a teraz dokázal zmotať zlepenec vlády historického zločineckého kompromisu…
Aby to nevyzeralo jednoducho, potom naznačí, že to nebude ľahké, lebo sú vážne témy, ale on bude presadzovať silný ľavicový prúd..
A potom tak biľakovsky po starom zahrmí, čo sa tu vykonalo pre ľud, zatajujú sa pozitívne správy, pestuje sa závisť a nenávisť..
Je treba hovoriť o pečení chleba, je treba hovoriť o dobrých veciach, o dobrých ľuďoch…a frenetický potlesk nemá konca kraja… 
A čo potom, keď komunista pobirmovaný najvyšší vysvetlí, že celebrita nemôže byť prostitútka, neznámi herci, vagabundi a toto musí skončiť na Slovensku ?
No vtedy asi všetci na tom zjazde ZMOSU vstali a freneticky do ošiaľu kričali a tlieskali takých 10 minút minimálne…
Na večné časy s pobirmovaným vodcom komunistom, na večné časy s mafiánskym štátom, na večné časy v pevnej jednote zločinu proti občanom !
A  vodca ich za to pochválil, Vy ste solídni, nikdy ste neboli kriví a určite ste privítali, že teraz môžete “ verejne lepšie rabovať pri bežných veciach od 5000 a pri stavebných od 70 000 eur…
A to nie je všetko, dostanete ešte príspevky na lyžiarske kurzy a kde to budeme považovať za správne, podporíme aj tie najzaostalejšie okresy… 
Ďakujem Vám, som rád, že Váš snem prebieha kľudne, len nie ste atraktívni, lebo keby ste sa hádali a bili, boli by ste v správach, takto na Vás “ kašlú „. 

Súdruh pobirmovaný komunistický jediný a celý zjazd ÚV KSS- ZMOS, my nehodní občania veríme, že raz príde taký čas, ktorý Vám spočíta Vaše hriechy !

http://www.vlada.gov.sk/20160518-prihovor-predsedu-vlady-sr-roberta-fica-na-sneme-zmos/