Z EU najhoršie príklady, najlepšie ignorujeme. SK spieva falošne a občania povinne platia ako blbí. A STV zaplatíte tiež a zvýšene ? !

10. mája 2016, luteranjaning, Nezaradené

Vyzeralo to takmer  ako 1. aprílový vtip, žiaľ, je to krutá realita a dokonalý výsmech pre občanov Slovenska.

Slovenská oligomafia si neustále a nenápadne posilňuje svoju pozíciu v štáte a za odmenu svojej propagačnej úderke umožní jednoducho zarábať.

Od 1.4. 2016 vstúpil do platnosti zákon určujúci rádiám povinné kvóty pre vysielanie slovenskej hudby v roku 2016 pätinu a v r. 2017 štvrtinu vysielacieho času.

Táto “ povinnosť “ platí vo vysielacom čase od 6.00 do 24.00.

Ak by niekto naletel na fintu, že je to v záujme poslucháčskej verejnosti, neverte tomu, je to iba v záujme oligomafie a hudobníkov SK, ktorým sa málil kšeft.

Pre daňových poplatníkov tento nechutný kšeft bude ďalšia finančná záťaž, keďže noví úradníci budú  “ dozorovať “ dodržiavanie kvót a vyrubovať sankcie pre svoje odmeny.

Tak to už naozaj mohli radšej prijať jednoduchší zákon ako vo Francúzsku, tam zahráš denne dve pesničky v angličtine a dosť !

No povedzte, či je to naše Slovensko na normálnej ceste normálnym smerom…?!

Tu keď sa starým “ dedom “ v slovenských kapelách stratí kšeft, lebo ich už nikto nehrá a nepočúva, tak si cez oligomafiu vybavia nový a zarábajú na tantiemoch.

A ďalší kamaráti oligomafie si kšeft vyrobia ešte jednoduchšie cez STV tak, že jednoducho chcú zvýšiť mafiánske výpalné cez stupídne povinný zástrčkový zákon.

Tu euro, tam euro povinne mafii a statoční Slováci si uťahujú opasky až odrazu zistia, že nemajú voľnú dierku a nemajú peniaze ani na vlastný pohreb.

Milí Slováci a nebolo by jednoduchšie poskladať dokopy rozum a pár eur a raz a navždy urobiť pohreb oligomafii… ?!