Ak má Vodca nehodného štátu naozaj zdravotné problémy, možno jeho a štát kritizovať, alebo nastúpi totalitná faloš . . . ? !

15. apríla 2016, luteranjaning, Nezaradené

Poviem Vám, včera ma priam šokoval jeden článok v slovenských médiách.

Autor sa verejne ospravedlňoval za to, že pred pár dňami kritizoval Vodcu, za jeho neúčasť na súdnom pojednávaní.

A vraj sa mu za to veľmi ospravedlńuje, praje rýchle uzdravenie a že on to tak nemyslel, keďže nevedel, či je naozaj chorý.
Horšie je, že ani ja som zrazu nevedel, čo sa autorovi stalo a komu sa a za čo ospravedlňuje.
Ak by to myslel naozaj ľudsky a vravel to obyčajnému spoluobčanovi v nebezpečí, ktoré ho čaká, malo by to absolútnu logiku.
Lebo keď obyčajného občana postihne zdravotné nešťastie a ujme sa ho slovenské zdravotníctvo, ani modliť sa mu už nepomôže.
Keď ale ide o Vodcu štátu ako človeka a ten má naozaj zdravotný problém, tam mu možno ľudsky fandiť, čo mu ale na Slovensku figu pomôže.
Lebo naše chatrné zdravotníctvo vynaloží všetko možné a urobí aj nemožné, len aby prominentný pacient neutrpel ujmu, ale…
Ak by aj to nemožné nepomohlo a hrozilo by nebezpečie najväčšie,  tak našťastie mu pomôže vyspelé zdravotníctvo Západu, viď Schuster.

Normálny človek po ľudskej stránke nikdy nikomu niž zlé nepraje, logicky mu praje len čo najrýchlejšie uzdravenie.

A nech je ten Vodca akokoľvek chtiac, či nechtiac zodpovedný za to, že ľudia kvôli mizernému a vykrádanému zdravotníctvu umierajú zbytočne

Lenže po politickej stránke je situácia logicky diametrálne odlišná.

Lebo Vodca nehodného štátu je notoricky známy tým, ako sa vyhýba nepríjemných súdom, keď musí čeliť nepopulárnym úkonom.
Kto by si nepamätal kauzu a súd Vodca versus karikaturista vo veci dlhotrvajúcej bolesti chrbtce versus jej fantómovej bolesti.  
A kto by si nepamätal na absurditu trvajúcu niekoľko mesiacov, kedy Vodcovi štátu štátne úrady neboli schopné doručiť úradnú obsielku.
Lebo Vodca štátu sa nezdržoval na adrese bydliska a predsa by nebolo pekné poslať jednotku rýchleho nasadenia priamo na úrad vlády… 

A to sa už zabudlo na arogantného Vodcu, ktorý okašlal zákon, zabarikádoval sa v Elektre a robil si srandu z policajtov, štátu i občanov ?

Na to nikdy nesmieme zabudnúť, lebo to je kameň úrazu fungovania falošného Slovenska s jedným metrom na Vodcov a iným na občanov.

A ešte pár viet tak ľudsky Vodcovi Slovenska, ktorý doslova “ zázračne “ zlepil nezlepiteľný Zlepenec.

Budem teraz familiárny, chlape, spamätaj sa kým je čas !

Peniaze, moc, sláva, falošní pochlebovači a pôžičky v Záložni sú ničomným nič.

Iba zdravie, rodina a skutoční priatelia sú na nezaplatenie.

Ak si sa naozaj tak psychicky vystresoval z tej politickej roboty a máš z toho zdravotné problémy, vykašli sa na to čo najskôr.

A utekaj od toho preč, lebo zdravie, spokojný spánok a čisté svedomie sú na nezaplatenie.