Ďakujem Slováci, úradníci Európy budíček ! Chceme svoje práva !

25. mája 2014, luteranjaning, Nezaradené

Včera sme ako občania Slovenska spoločne dokázali jednu úžasnú, fantastickú vec.

Úradníkom v Európe a mafii na Slovensku sme odoslali jasný signál.

Slováci nie sú ovce, ktoré bez premýšľania naženú do stáda a budú voliť politické figúrky ovládané mafiou.

Výsledok volieb je neskutočný, pri všetkom, čo sa tu na Slovensku odohrávalo.

Zoberte si masírovanie mozgov ľudí cez elektronické médiá, milióny kilogramov potlačeného papiera a tie retuše tvárí  na billboardoch !

A k tomu milióny eur, ktoré načierno lietali v médiách a cez internet pre rôznych cenzorov, ktorí dohliadali na to, aby voľby na Slovensku boli “ úspešné „.

Úspešné pre mafiu, politikov a pre tých, ktorí si myslia, že nakradnuté miliardy im umožnia na Slovensku, navždy využívať občanov ako svojich otrokov.

Voľby do Europarlamentu  na Slovensku vyhrali občania !

Dali celej Európe najavo, chcú zmeniť stav spoločnosti doma a samozrejme chcú zmeniť aj spôsob, ako úradníci v Bratislave a Bruseli kašlú na občanov.

Dnes si ako občania užime krásnu nedeľu, vychutnajme si víťazstvo spolupatričnosti a od zajtra pokračujme v zmene Slovenska k lepšiemu.

Straníci a kmotrovia Slovenska si zvolili svojich zástupcov do Europarlamentu, tí samozrejme nás občanov Slovenska nereprezentujú !

Máme päť rokov na to, aby sme vytvorili na Slovensku funkčný model, ktorý vygeneruje skutočných zástupcov občanov.

Ľudí s mandátom od susedov na ulici, v okolí kde každodenne žijú, pracujú a ľudia poznajú ich rodinné, morálne, ľudské hodnoty.

Slováci ešte raz vďaka za Vašu občiansku statočnosť, náš hlas dnes po dlhej dobe útlaku silno zarezonuje v celej Európe !