EÚ ÁNO, sloboda, prosperita ÁNO, SK europoslanci KS strán NIE. Zajtra nevolíme !

23. mája 2014, luteranjaning, Nezaradené
SK europoslanci KS strán do europarlamentu nepatria !

Zajtra sa volieb do europarlamentu nezúčastňujem.

Koho stretám a  s kým hovorím, každý mi to potvrdzuje a sľubuje, že volieb sa nezúčastní.

ZAJTRA JE ČAS PROTESTU OBČANOV SLOVENSKA, NEVOĽTE !

Čím menej občanov sa zúčastní slovenskej volebnej frašky do europarlamentu, tým legitímnejšia bude občianska pozícia nášho protestu.

Ako občania sme pri vstupe do EÚ nemali nič darované od politikov.

Ako občania sme do EÚ chceli vstúpiť a chceme tam zotrvať !

Urobili sme pre to neskutočne mnoho, obetovali sme neskutočne veľa, to všetko pre ideály spoločnej Európy.

Sloboda, prosperita, voľný pohyb ľudí, tovaru, myšlienok je úžasná výhodu, ktorú chceme naďalej rozvíjať k prospechu všetkých.

Obrovské výhody spoločnej Európy však naplno využíva iba úzka skupina tzv. politikov, ktorí v podstate reprezentujú mafiu.

Za občanom nakradnuté peniaze si vybudovali paralelný štát v rámci našej Európy a ovládajú nás cez médiá, banky, súdy a políciu.

Na Slovensku každý vie ako to funguje a nič sa s tým nedá urobiť, lebo mafia má obsadené všetky kľúčové pozície v štáte.

A tak si drinu, mozole, odriekanie, zdravie a životy našich dedov, otcov v podobe štátu pod Tatrami, užívajú politici a mafia.

Naše miliardy z EÚ na Slovensku rozkradnú a na zakrytie tohto zločinu venujú toľko energie, až je z toho celý národ “ na hlavu „.

Daňové úrady kolaborujú so stranami, mafiánmi, cez milióny eur DPH financujú svoj luxus a občanov terorizujú a okrádajú.

Tak dosť bolo, takáto špinavá hra sa musí rýchlo skončiť, lebo inak sa to môže skončiť veľmi zle !

My občania Slovenska už máme dosť klamstiev našich politikov ako predĺženej ruky mafie.

Vy, ktorí zajtra kandidujete do Europarlamentu, to si naozaj myslíte, že my občania Slovenska sme fakt úplne sprostí ?!

Tí, ktorí ste už v Europarlamente boli, Vy ste totálne prepadli, sedeli ste v europarlamente, brali peniaze a nič ste neurobili, škodili ste !

A Vy tzv. noví politici, to ste naozaj takí naivní a myslíte si, že stačí pred voľbami prísť do médií a občanom rozprávať tie nabubralé politické žvásty ?!

Aký máte občiansky, morálny kredit, čo také ste v skutočnosti urobili, aby sme Vám občania mohli dať svoju dôveru, svoj vzácny hlas ?!

Neurobili ste absolútne nič, chcete sa iba pomocou skorumpovaných politických strán vyviezť na dobre platené miestečka v europarlamente.

A tam pekne driemkať, zarábať a na Slovákov zvysoka kašlať.

My chceme mať v europarlamente skutočné osobnosti, u ktorých budeme mať istotu, že budú presadzovať a obhajovať naše záujmy.

ZAJTRA SA SLOVÁCI VOLIEB DO EUROPARLAMENTU NEZÚČASTNIA !

Ak zajtra k urnám nepríde rekordný počet Slovákov, tento občiansky protest bude začiatkom zmeny celej spoločnosti k lepšiemu.