Založ si blog

Majú právo občania vedieť prečo z premiéra, ministra, či starostu štátna mafia vychová zločinca ? Nieže majú, musia vedieť !

Na Slovensku máme teraz minimálne dva závažné prípady, kedy zástupcovia štátu sú dôvodne podozriví z trestnej činnosti..

V prvom prípade ide o premiéra, ministrov a obete sú tisícky Slovákov, ktorých štát ročne zavraždí z titulu svojej nečinnosti.

Tento prípad verejne odhalil trestný sudca Harabin a zatiaľ nie je známe, kto a kedy sa odváži žalovať štát a štátnych úradníkov.
Je to logické, keďže každý, kto by podal takéto trestné oznámenie, musí rátať s pomstou zločineckého spiknutia celej skupiny.
V druhom prípade je situácia o niečo jednoduchšia, tu je zločin kompletne zdokumentovaný a polícia v danej veci už konanie začala.
30 ročný starosta verejne propagoval zločiny fašizmu a komunizmu “ pamätnou tabuľou „, ktorú presadil a “ namočil “ i poslancov.
Občana hrdinu, ktorý červenou farbou doličný zločinecký predmet označil, v amoku surovo napadol a spôsobil mu vážne zranenia.
V prvom prípade u premiéra a ministrov je možné nájsť jednoduché spojenie aktérov zločinu na samotnú zločineckú ideológiu.

Títo ľudia vyrastali v zločineckom komunistickom režime a ako jeho členovia boli školení na “ triedny boj s nepriateľom “ t.j. občanmi.

U 30 ročného starostu bude treba pre poučenie ostatným zistiť, akými školami a ako sa on sám dostal do pasce zločinu.

Ako je vôbec možné, aby mladý človek, štátny zástupca bol neznalý zákonov a dovolil si protizákonne propagovať zločinný režim.

A odkiaľ a prečo má v sebe takú nenávisť, keď pod vplyvom ideologickej drogy dokáže takmer zabiť nevinného človeka, hrdinu.

A tieto veci je nutné verejne podrobne rozobrať, inak môže dôjsť na Slovensku k obrovským tragédiám občianskej nenávisti.
Hranicu ľudskej nenávisti živenú fašisticko – komunistickou ideológiou Veľký Lipník hrubo prekročil, tu išlo doslova o život človeka.
Lebo zlomeným rebrom môže dôjsť k prepichnutiu pľúc, prípadne prepichnutiu srdca.
A to ani nehovoriac o možných vnútorných poraneniach zapríčinených výškou z pádu,  keď starosta surovo zhodil občana na betón.
Mimoriadne trestuhodné a priťažujúce je aj následné správanie sa starostu v réžii zločinca.
Pozval na “ pomoc “ ďalších, ktorí sa obeti vyhrážali, verbálne ju napádali a otázne je aj to, prečo sanitka prišla tak neskutočne neskoro.
Teraz ide o to, zistiť čo je príčinou takéhoto neľudského správania sa mladých ľudí v takej významnej pozícii ako je starosta.

Sú na vine peniaze, moc, sú títo ľudia niekym huckaní, ideologicky dopovaní, ak áno, treba veci odhaliť a včas konať.

Lebo potom sa naše obce dostávajú do stavu, kedy si tam mafia môže nenápadne robiť s ľuďmi a zákonom čo len chce.

1. prípad je video, kde sudca Harabin odhaľuje vedomosť ministrov a v podstate priznanie masových vrážd Slovákov….

https://www.youtube.com/watch?v=h3X98dR8A3g

2. prípad je zdokumentovanie fyzického útoku starostom na občana a ďalšie verbálne útoky “ ľudí “ na zranenú osobu…

https://www.youtube.com/watch?v=_NrGUSWnw_g#t=22

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3930179x
Priemerná čítanosť článkov: 4787x

Autor blogu

Kategórie