Založ si blog

Prečo štát klame, zabíja, starosta klame, zraní človeka a ľudia nevedia rozlíšiť zákonnosť od zločinu ? A čo morálka a česť ľudí !

Slovensko je v mimoriadne nebezpečnej situácii vďaka tomu, že štát je vo svojej podstate absolútne ovládaný zločineckou partajou.
Princíp jej fungovania je prostý, keďže svoju podstatu prevzala z mafiánskeho, komunistického a fašistického prostredia zločinu.
Všetci, ktorí sú napojení priamo na štát, robia všetko pre to, aby sa fungovanie zločinu nemohlo zmeniť a nikto nebol potrestaný.
Robí sa to jednoducho tak, že kto by sa pokúsil veci zmeniť, toho zastavia zastrašovaním a ak treba tak aj fyzickou likvidáciou. 
Ak občania chcú niečo zmeniť, takmer nemajú šancu, lebo štátna mafia používa klasické mafiánske a ŠTBácke metódy.
Statočných občanov klamú a do hláv im “ sypú “ čo najviac klamlivých a zbytočných informácií, aby zneisteli a báli sa. 
Ak  povieme, že štát klame, čo sa tým myslí ?
Myslí sa to, ako predstavitelia štátu klamú, čo všetko robia pre ľudí robia, pritom opak je pravdou, všetko robia pre mafiu a seba..
Ak povieme, že štát zabíja, čo sa tým myslí ?

Je to hlavne zdravotníctvo, kde sa peniaze ľudí ukradnú a pacienti nedostanú adekvátne služby na úrovni odvedených peňazí.

Štátna mafia sa tvári, že s tým nič nemá, pričom to celé priamo riadi cez svojich členov a zabezpečuje im beztrestnosť.

Ako je možné, že niečo také sa deje v štáte a občania sú apatickí ?
Je to tým, že zločinecká partaj pre bezbrehé konanie svojich zločinov vytvára v štáte stav chaosu, kedy občanov hucká proti sebe.
Chaos je o tom, aby občania stratili všetky zábrany pre platnosť a ochranu zákonov a morálky.
Dokonalým zjednodušeným príkladom takéhoto diania je séria zločinov, ktoré sa odohrali vo Veľkom Lipníku.
Tam starosta ako zástupca štátu viacnásobne porušil zákon a v štýle zločineckej partaje do zločinu namotal i poslancov a občanov.   
Prvé hrubé porušenie zákona je o propagácii zločinov nacizmu a komunizmu tým, že presadil osadenie busty vrahovi a tyranovi
Druhé porušenie je ublíženie na zdraví človeku, ktorý zločinecký nástroj propagandy správne a statočne označil červenou farbou

Tretie je klamstvo a spôsob akým sa chce zbaviť viny, že on nikoho nesotil, že to do neho sotila iná osoba a on narazil do bedne…

Ako je možné, že sa nájdu občania, ktorí sú schopní verbálne napomáhať zločinu, tým, že zločin a zločinca obhajujú ?

Tam je prvoradý zištný cieľ, kedy zločinecká mafiánska partaj týchto ľudí odmeňuje finančne, postami v štátnej správe a pod.

Ako je možné, že sa nájdu občania, ktorí sú schopní potlačiť v sebe morálku a česť a uveriť zločineckým metódam zastrašovania ?

Lebo ľudia stratili cit pre humanitu a statočnosť a sú ochotní sami seba klamať, lebo stratili vieru v samých seba.

Ako je možné, že sa nájdu ľudia, ktorí na vraždy a zločiny sú schopní zabudnúť a nechajú sa oklamávať ŠTBáckymi metódami ?

Starosta predsa ako “ najmúdrejší “ z dediny môže čo len chce verejne a za štátne peniaze, lebo je krytý zločineckou mafiou ?

A umelci, ktorí používajú expresionistické výrazové prostriedky za vlastné a súkromne predsa nemôžu pre nich byť na nič dobrí ?

Slováci vo Veľkom Lipníku a všade kde vládne mafia, spamätajte sa kým je čas a kým Vás ZLO a ZLOČIN nepohltí úplne !

Potom už nazaj nevratne budete len jednobunkovými červeno -hnedými organizmami.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928441x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie