Založ si blog

Hanbia sa už komunisti v Krajnom Bystrom a vo Veľkom Lipníku ? A rozmýšľajú hlavami a či stále bustami. . . ? ! A čo občania ?

Zásadný problém Slovenska sa vypuklo prejavil v kraji Banská Bystrica, následne Prešov a v obciach Krajné Bystré a Veľký Lipník.
Dlhoročné panovanie, či skôr bačovanie červených v Bystrici, vystriedali hnedí a to sprvoti vyvolalo v povstaleckom kraji šok.
Ak si niekto vie predstaviť útrapy obyvateľov a všetky tie pamätníky obetiam fašizmu, nepochopí ako sa mohlo niečo také udiať.
Treba to ale pochopiť, lebo v tom ale tkvie samotná podstata problému, ktorý Slovensko prechádza už dlhé desaťročia.
Lebo fašizmus porazený medzinárodným protifašistickým odbojom dostal po roku 1948 silného spojenca v podobe komunistov.
Komunisti verbálne akože fašizmus odsudzovali, v skutočnosti len zvrhlo a sadisticky zneužili všetky jeho metódy a prostriedky.
Zavraždili milióny ľudí, zastrašili ich, jedným zobrali budúcnosť, u iných vypestovali chorú závislosť a hlavne zasievali nenávisť.
Tento proces na Slovensku neustále funguje a v roku 2016 sa stupňuje až do takých krajných medzí, ako je ohrozenie života ľudí.
V komunistickej rodnej bašte zradcovi a zločincovi Biľakovi na verejnom priestranstve provokačne vystavili bustu a štát bol nečinný.
Našťastie sa našli statoční občania, ktorí bustu riadne označili červenou farbou a pomohli tak štátu, aby si chránil právnu česť.
Komunisti v danej obci a okolí preukázali svoju pravú tvár i aroganciu a cestou súdu chceli oklamať zákony i medzinárodnú verejnosť.
Podlosť a špinu, napriek enormnému tlaku červených, nezávislý súd ustál, komunisti neuspeli a sčasti sa tak hanba Slovenska zakryla.
Červení sa však rozhodli, že sa svojich pozícií na Slovensku nevzdajú a budú vyostrovať napätie medzi nimi a ostatným obyvateľstvom.
V máji 2016 osadili červení šialenci na budovu obecného úradu Veľký Lipník bustu červenému vrahovi a zločincovi Pješčakovi.
Štátne orgány toto svinstvo ponechali bez povšimnutia napriek protestom, našťastie statoční občania zasa zasiahli červenou farbou.
Tu už ale išlo o život a len šťastná náhoda zabránila tomu, že statočný občan agresívny útok zúrivého jedinca v červenom amoku prežil.
Surovec z Lipníka fyzicky hrubo napadol občana pri označovaní zločineckej tabule tak, že mu spôsobil zlomeninu rebra a ďalšie zranenia.
Následne sa zistilo, že agresívny zločinec je 30 ročný starosta, kandidoval vraj ako nezávislý a škola ho “ naučila “ projektový menežment…
Včera ráno som telefonicky zavolal na obecný úrad s cieľom zistiť, či je prítomný starosta a akí ľudia v tejto obci žijú a či schvaľujú zločiny.
Mladá pani mi vysvetlila, že nie všetci občania súhlasia s tým, čo sa stalo a až teraz sa “ zobudili “ a ani nevedia ako sa tam busta dostala.
Jedni starostu podporujú a iní mu odporujú, tak som jej objasnil, aby sa mladý človek spamätal kým je čas a nech si uvedomí čo urobil.
Následne som telefonoval starostovi, ten najprv nedvíhal, potom sa ozval sám, avšak po mojom kľudnom, ale dôraznom tóne zavesil bez slov.
Moja otázka bola veľmi jednoduchá, pán starosta už ste sa za svoj zločin ľudsky ospravedlnili človeku, ktorého ste v amoku mohli zabiť…?!
A teraz sa pozrime na fakty, prečo sa takéto neskutočné zločiny na Slovensku v roku 2016 odohrávajú a čo je ich príčinou.
Odkiaľ sa berie narastajúca drzosť komunistov a fašistov na Slovensku a kto ich a čím podporuje.
Ako prvý a zásadný problém je tu nefunkčný štát a za to je logicky zodpovedné jeho “ vedenie „.
Stačí sa pozrieť na výsledky volieb 2012 a 2016 v inkriminovaných baštách červených a hnedých a situácia je až odstrašujúco jasná !
Banská Bystrica – Voľby 2012 Smer 41,45 % + OLano 12,54 % + SDKU 10,34 % + SAS 9,14 % + KDH 7,5  %
                            Voľby 2016 Smer 25,32 %  + SAS 19,17 % + Olano 13,61 % + LSNS 8,66 % + SNS 8,33 % + SIET 6,62 %+ SME 5,7 %
  
Krajné Bystré –      Voľby 2012 Smer  68 % + SDĽ  9,6 %
                            Voľby 2016 Smer  53,6 % + Most 11,2 % + TIP  5,6 %
Veľký Lipník –        Voľby 2012 Smer – 71,23 %, Olano  6,84 %, KDH  5,02 %
                            Voľby  2016 Smer 50,24 % + ĽSNS  12,09 % + OĽANO  9,24 % + SNS  8,06 % + SAS  5,21 % + KDH 3,32 %   
Všade v týchto inkriminovaných baštách vládnu červení a čo červeným za 4 roky ubudlo, to pribudlo hnedým.
A ešte prvá poznámka každému, kto by chcel porušovať zákony a osadzovať busty červeným a hnedým vrahom a zločincom.
SKONČTE S TÝM !
A druhá každému, kto by chcel z titulu červenej alebo hnedej ideológie iným ubližovať akýmkoľvek spôsobom.
SKONČTE S TÝM !
P.S.
Všetkých žiadam o maximálnu slušnú diskusiu v rámci princípov ľudskej humanity.
Mne bola diskusia znemožnená a “ dôvody “ vidíte na priloženom obrázku.
Mimochodom, je to veľmi zvláštna “ odmena “ za všetky tie neskutočné klamstvá a invektívy, voči ktorým som sa iba slušne ohradil.
Beriem to ale ako súčasť reálneho stavu našej spoločnosti.
A ešte mi dovoľte poďakovať sa Vám všetkým čitateľom  za to, že dnes celková čítanosť tohoto blogu prekročila 2 milióny.
Pravblok1

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928004x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie