Založ si blog

Bábka po krk v štátnej špine kričí. Ja sa očistím, ja to “ zreformujem „. Dá sa reformovať Zlepenec zločinu ? Iba trestom !

Je možné, že Zlepenec lepený nesúrodým lepidlom mafia klasická + červená + modrá + zelená urobí konečne Slovensku Obraz.

Keď posledné 4 roky vládla “ klasika “ v červenej, bol z toho marazmus krvavo červenej farby, lebo celý národ kruto krvácal.

Teraz bola klasická mafia nútená pribrať do partaje modrú aj zelenú a chce to riadne zamiešať, aby sa hustá červená rozriedila.

Vzniknuté straty si mafia vynahradí povinným užívaním národného lieku všetkými, ktorým je z takejto koalície permanentne na vracanie.

Aj ja by som už podvedome jednu tabletku uvítal, lebo sám som urobil fatálnu chybu.

Nechal som sa po dlhej dobe “ nachytať „, pozrel som si šot, kde “ odvážny reformátor “ po krk v štátnej špine “ vyučoval novinárov „.

Keď mu položili nepríjemnú otázku, krútil tenkým krkom tak intenzívne, ako keby sa už naozaj chystal z toho bahna vyliezť von.

Lebo nech ho novinári neotravujú zbytočnosťami, on nemá čas, on musí pripraviť zásadnú reformu…….. školstva !

Keď v roku 2016 Slovák počuje zazobaného celoživotného úradníka, že on ide urobiť “ REFORMU „, musí sa mať na pozore.

Koľko len peňazí zhltne bezodná diera na kadejaké kšefty vymyslených školských ústavov, škôl a profesorov.

A to ste už videli, aby niekto sebe a svojim kamarátom podpílil pevný konár, na ktorom stoja ich pochybné tituly a kšefty ?!

Čo ste už všetci na Slovensku o rozum prišli a nič si nepamätáte ?

Študenti, ktorí neuspeli s prijímačkami na denné štúdium, za peniaze vyštudovali raz – dva právo na externom, lebo…

Lietajúci profesori platení aj zo šiestich škôl určite kvalitne odborne zastrešia za plusové peniaze čokoľvek kdekoľvek.

Dosť bolo, žiadna tak prepotrebá normálna reforma školstva na Slovensku sa za danej konštelácie moci nemôže uskutočniť !

Ešte tak vymyslieť školskú pomôcku v podobe reálne prehľadnej toalety, za ktorú by isto ministerstvo školstva zaplatilo aj 10 000 eur.

Však keď za sifón dali 300 eur, za splachovač 400, merač hluku 525, tak taký zložitý “ mechanizmus “ si zaslúži omnoho viac.

Ten prakticky študentom vysvetlí naraz viacero funkcií o všetkom na konci potravinového a rozumového reťazca.

Lebo im tie ich získané vedomosti budú na ……..milú Jarmilu….

A keby ste náhodou milí občania nevedeli, to všetko financujete Vy.

A preto sa máte  tak “ dobre „.

Bolo by už načim kohosi potrestať !

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928257x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie