Založ si blog

Sestričkám, učiteľkám nedajú, lebo mafiu chovajú ! Vodcu štátu mafie, treba poslať do Sýrie. Nech si tam komunisticky agituje. . .

Terajšej vládnucej moci, ktorá je dirigovaná oligomafiou v pozadí, konečne začína riadne v hlavách “ prihárať “ od strachu !
Lebo ich klasická masívna komunistická propaganda a rôzne zastrašovacie metódy na Slovákov sa začínajú míňať účinkom.
Žiadny slušný človek sa už našťastie nedá oklamať klamstvami a každý občan veľmi dobre vie, ako sa v štáte kradne a klame.
Ak odvaha sestričiek vytrvá a učitelia sa nezľaknú zastrašovania, je tu predpoklad, že Slovensko sa konečne prebúdza k životu.
Lebo, priznajme si, Slovensko sa ľudsky a morálne dostalo na dno, vďaka tomu ako politickí a skutoční zločinci ovládli štát.
Tzv. kresťanskí politici zlyhali najviac, mali ústa plné sľubov a sami nešli príkladom, ľudí odradili od volieb a iných naštvali.
A tak kresťania v zúfalstve a či snáď v pomätení mysle, volili najhoršie zlo, ktoré mohli, pobirmovaného komunistu.
A to sa všetkým riadne vypomstilo a odráža sa to na stave Slovenska.
Kto iný sa v tomto spoločenskom marazme mohol chopiť iniciatívy, ak nie zdravotné sestričky, za čo im patrí obrovské uznanie.
Uznanie za to, že v mafiánskom zdravotníckom systéme dokázali až doteraz trpieť ako nikto iný za mizernú plácu a žiadne uznanie.
Lebo každá zdravotná sestra sa okamžite uplatní v Rakúsku, Nemecku a za omnoho menej driny si zarobí viacnásobne viac.
Sestričky, zodpovedné matky a manželky trpeli kvôli pacientom a svojim rodinám a dôrazne neprotestovali a to je najhoršie !
Lebo ich peniaze si už roky delí organizovaná mafia, ktorá si od každého občana peniaze cez štát vyberie ako také výpalné.
A potom si ich pekne podelí smerom cez štátnu pokladňu až k poisťovniam a ďalším výpalníkom cez budovy, lieky, služby, CT atď..
A to z čoho sa už nedá ukradnúť nič, nechajú na pleciach lekárom, sestričkám a personálu, nech sa medzi sebou “ požerú „.
Milé sestričky, nedopusťte, aby Vás politici a oligomafia “ opili rožkom „, vytrvajte vo svojom úsilí, očistiť zdravotníctvo od špiny !
Rovnako to platí na Vás milí učitelia, lebo aj Vy tak ako sestričky veľmi dobre viete, ako sa cez školstvo nabaľuje mafia.
Kadejaké predražené projekty, zákazky a kopa zbytočnosti vyťahujú z rozpočtu školstva milióny, ktoré mafia “ zarobí “ ako nič.
Len Vám, ktorí musíte mať zlaté nervy na drzých žiakov a rodičov, nikto nezaplatí za Vaše trápenie, stres a námahu.
A teraz si položme kardinálnu otázku, ako je možné, že v Nemecku sú zdravotné sestry a učitelia tak slušne zaplatení ?!
No lebo tam sa kradne iba mierne a na Slovensku sa kradne nehorázne NADMERNE !
Tak s tým Slováci treba urobiť raz a navždy rázny koniec.
Všetkým, ktorí Vám budú klamať a tvrdiť, že učitelia a sestričky majú v pomere k iným profesiám primerané platy, neverte !
Mafia sa bojí len toho, aby sa ľudia nedali dokopy a aby sa neprezradilo, ako oni TAM HORE okrádajú štát.
Lebo oni tam hore nielenže okrádajú štát a ľudí, oni robia ešte omnoho horšie veci !
Oni potichúčky mocenský systém transformujú na situáciu, aby v prípade občianskej neposlušnosti ľudí zastavili, až likvidovali.
Zo štátneho rozpočtu sú perfektne zaplatení utajení agenti pobehujúci v teréne a ďalší fungujú na internete, v diskusiách atď.
Všetko s jediným cieľom, urobiť maximum pre to, aby sa občania nedozvedeli pravdu, a aby sa za žiadnu cenu nespolčovali.
Preto každú iniciatívu v zárodku likvidujú sofistikovaným spôsobom.
Každý normálny Slovák podporuje sestričky, učiteľov a všetkých slušných ľudí.

 

Voľby 2016 sú na Slovensku iba o jednom jedinom.

Zastaviť terajšiu oligomafiu pri moci.

Slovensko musí byť slobodné a solidárne predovšetkým k svojim občanom a nesmie dovoliť rozkrádať štát oligarchom a poltickým bábkam.

Líder držal a drží slovo a do Grécka nedovolil posielať miliardy eur i za cenu, že ho vydierali pádom celej vlády, čo by urobili tak či tak !

Umožnite mu, aby v krajine vytvoril poriadok a budeme mať istotu, že gumový panák v podobe pobirmovaného komunistu sa už nikdy nevráti.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923701x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie