Založ si blog

Občania Slovenska teraz “ súdia “ starého Vodcu a potom začnú “ spovedať “ nového Lídra Slovenska. Pridajte sa !

Každý z Vás ich pozná viac, či menej, sú to občania ako Vy, akurát “ fungujú “ trošička inak.
Prvý sa spriahol s totalitnou politikou a mocou už od stredoškolskej mladi, dal ju na piedestál svojho života a pokračuje v tom doteraz.
Druhého pred totalitou chránili rodičia útekom do Nemecka a k politike sa pridal až po dosiahnutí odbornej a finančnej nezávislosti.
Kde a ako sa to začalo ?
Vodca  – narodený 15.9.1964 Topoľčany v robotníckej rodine, mama predavačka, otec robotník, súrodenci starší brat a mladšia sestra.
Školy – gymnázium v Topoľčanoch, už počas školy sa nadmieru aktívne zapájal do činnosti mládežníckeho predvoja komunistickej strany.
Jeho spolužiačka Katarína Š. uviedla, že priam fanaticky a pri všetkom obdivoval a propagoval čo dokázal a vyrobil Sovietsky Zväz.
1. máj bola pre Roba udalosť, kedy sa ako zväzák v košeli a kravate priam predvádzal.
Právnická fakulta UK Bratislava – 5 rokov, v životopise uvádza, že ako kandidát komunista viac sa venoval príprave vstupu do komunistickej strany, ako samotnému štúdiu.

 

10.4. 1986 si podáva prihlášku do komunistickej strany a prisahá, že vo svojom konaní sa bude riadiť učením marxleninizmu, ktorého je obdivovateľom.

Počas vojenskej služby 1986 – 1987 si plní zadané komunistické stranícke úlohy ako asistent vyšetrovateľa a následne je prijatý do komunistickej strany..

V rokoch 1987 – 1988 ho strana poveruje na funkciu sudcu,  “ vykoná “ skúšky, prax a v rokoch 1988 – 1992 “ vykoná “ kandidatúru na tému Trest smrti.

K Novembru 1989 uviedol, “ že si ho ani nevšimol “ !

V roku 1990 ale odrazu “ presedlal “ zo svojej rodnej strany do strany demokratickej ľavice a v nej zotrval a ž do roku 1999.

Aby nakoniec svoj prvotný sľub komunistickej strane zavŕšil založením ďalšieho ľavicového hybridu vo forme strany Smer.

Pre jej úspech neverejne na verejne známej nahrávke vyhlásil, že pre jej úspech sa zaručil vlastnou hlavou.

Až doteraz sa mu maximálne darí sponzorom hlavy úspešne splácať dlhy tým, že poplietol hlavy hlavne starším občanom Slovenska.

Je iba na občanoch Slovenska, či budú ochotní aj po 5.3.2016 naďalej splácať tieto dlhy.

Ktorými prichádzajú o stovky eur mesačne vo svojich dôchodkoch a namiesto toho dostanú od štátu pridanú almužnu 1, 90 eur na mesiac !

S tým treba rázne raz a navždy skoncovať !

A zvoliť nového demokratického Lídra, ktorý je priam zosobnením pozitívnych hodnôt oproti pobirmovanému komunistovi Vodcovi.

Líder – narodený 12.1.1968 Bratislava v rodine inteligencie, mama právnička, otec zubár, súrodenci dve mladšie sestry.

V roku 1980 rodina emigruje do Nemecka

Školy – gymnázium Pforzheime, VŠ Technická Mníchov 2 roky, Ludwig Maximilian Universität v Mníchove – 3 roky, Ekonomická Univerzita Bratislava 5 rokov.
Je to slušný človek, keďže nikdy nemal nič spoločné s komunistami a totalitným režimom !
Slušní občania Slovenska zvoľte pána Sulíka za nového lídra Slovenska, je nezávislý a myslí jedine svojou vlastnou hlavou a presadzuje záujmy Slovenska a občanov.

 

Posúvajte túto informáciu ústnym podaním a elektronickou poštou ďalším občanom a pomôžete tak zmeniť Slovensko k lepšej budúcnosti

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923604x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie