Založ si blog

Dá sa porovnať životopis aktívneho človeka, odborne i skúsenosťami znalého Lídra, s akýmsi Vodcom, birmovaným komunistom ? !

Fakty sú jednoznačné.
Je tu Vodca, pobirmovaný komunista, ktorý je od roku 1982 až doteraz v zajatí obludnej zločineckej skupiny komančmafie.
Nikdy sa nepohyboval v reálnom živote, pôsobil iba ako nomenklatúrny komunistický káder v roli, ktorú mu nadiktovali. 
Nový líder je človek ktorý ako dieťa zažil komunistickú totalitu, rodina emigrovala do Nemecka v roku 1980, keď mal 12 rokov. 
Rodičia v roku 1987 požiadali o nemecké občianstvo, rovnako ako i jeho dve sestry a všetci doteraz žijú v Nemecku.
On sa ako Nemec necítil, hoci tam vyštudoval gymnázium, dva roky študoval vysokú technickú a potom tri roky ekonomickú školu.
Už ako študent chcel byť nezávislý na rodičoch a popri škole si privyrábal v strážnej službe.   
Nevzdal sa občianstva ČS, napriek ideálnym možnostiam v Nemecku, keď dokonca prešiel aj výberom na pilota Lufthansy.
Od dobre platenej práce pilota ho “ zachránil “ pád železnej opony, ktorý ho priam magicky pritiahol späť domov, kde sa narodil.
Od marca 1990 dva roky žil na Slovensku i v Nemecku, kam pravidelne dochádzal za rodinou.
V roku 1992 sa oženil, usadil na Slovensku a začal sa živiť ako klasický živnostník predajom klincov, náradia, vŕtačiek.
Neskôr zistil, že je tu hlad po kopírkach a kopírovacom materiáli a preto založil firmu a tá sa mimoriadne úspešne rozbehla. 
Až tak, že v roku 2001 mohol opustiť pracovnú pozíciu a viac sa venovať dokončeniu štúdiu a diplomovke o daniach.
Koncom roku 2002 sa stal externým poradcom ministra financií Mikloša na dane a po ich prijatí dal v decembri 2003  výpoveď.
Po krátkej prestávke pár mesiacov takmer dva roky pôsobil ako riaditeľ vo firme Odvoz a likvidácia odpadu, kde dal výpoveď v marci 2006.
Po krátkej prestávke pár mesiacov predal svoj podiel vo firme Fax and Copy za 100 miliónov korún !
A nastúpil ako interný poradca k ministrovi Počiatkovi, kde vykonával klasickú prácu vysokého úradníka na ministerstve počas 9 mesiacov.
To mu stačilo na to, aby si vytvoril ucelený obraz o tom, ako funguje štýl práce a myslenia ľavicovej vlády a mohol to porovnať s pravicovou.
Ľavicový model na spôsob gréckej cesty zásadne odmietal a u “ klasickej pravice “ mu vadilo prílišné miešanie náboženstva s politikou.  
Aby mohol uviesť do praxe odvodový bonus, v roku 2008 začal uvažovať o založení pravicovo liberálne orientovanej strany Sloboda a Solidarita. 
Vznikla vo februári 2009 a získala vplyv vo verejnosti cez referendum za zrušenie koncesionárskych poplatkov, obmedzenie poslaneckej imunity,
zníženie počtu poslancov na 100, stanovenie maximálnej ceny vládnych limuzín, voľby cez internet a zmenu v tlačovom zákone. 
Petíciu podpísalo 401 126 občanov !
Už o rok SaS uspela vo voľbách a v parlamente bol Richard Sulík zvolený za predsedu parlamentu !
SaS do programových téz novej Radičovej vlády presadila zrušenie koncesionárskych poplatkov, zúženie imunity a zmeny v tlačovom zákone.
Po páde vlády na základe rozporov vo veci zákulisných nezhôd SDKU a hlasovaniu o eurovale, sa po voľbách 2012 ocitol v opozícii.
Po trvalej konštruktívnej kritike politiky eurosocialistov bol v r.2014 zvolený za poslanca Európskeho Parlamentu.
Za svoje aktivity v parlamente a tiež v nemeckých verejnoprávnych médiách je vnímaný ako druhý najznámejší europoslanec.
Povedzte sami, možno porovnať takýto životopis aktívneho človeka, odborne i skúsenosťami znalého, s akýmsi birmovaným komunistom ?!

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3929500x
Priemerná čítanosť článkov: 4786x

Autor blogu

Kategórie