Založ si blog

Vyškolená demokraciou v Belgicku, upriatelila policajta a je znova klasickou Slovenkou. No paráda !

Niekedy rozmýšľam, nakoľko je všetko, čo je písané v médiách, pravdou.
Oficiálne titulky mienkotvorných médií tipujem tak na 30 %, ostatok je fabulácia, nekalá reklama, podvody, výmysel.
Blogy písané obyčajnými ľuďmi obsahujú pravdy omnoho viac, keďže tam je bezprostredná možnosť kontroly a konfrontácie faktov.
Zaujal ma jeden z najčítanejších článkov, ktorý je kontroverzný v snahe zaujať a „odhaliť “ pravdu o nás Slovákoch.
Zdravotná sestra v blogu tvrdí, že má 37, v Belgicku odpracovala 16 rokov, ale ako Východniarku ju to ťahalo späť na Slovensko.
Tvrdí, cit “ Chýbala mi moja rodina, naša krajina, príroda, náš jazyk, naše pekné baby na bratislavskej hrádzi, chlapi poškuľujúci spoza stromu, naše potraviny, naše pekné počasie „.
Trocha zvláštne argumenty, ale …
Naša “ zdravotná sestra “ si hľadala byt v Blave, našla čosi malé, ale aj tak drahé na hypotéku, nakoniec získala byt v Rajke.
A napísala, cit. “ Nemam žiadne negatívum, iba okrem jazykovej bariéry – maďarský jazyk je dosť ťažký, ale snáď ho niekedy zvládnem – chcela by som, keďže žijem v ich krajine. Akosi mi odľahlo, keď som sa usadila v Madarsku a nie na Slovensku „.
O pár viet ďalej píše cit. “ Ovládam jazyky anglicky, nemecky, holandsky na komunikatívnej úrovni + naše východniarske jazyky, poľský, rusky, česky slovensky….čo príde zvládnem „.
Jednoducho, úžasné.
Problém nastal, keď si Slovenka začala hľadať prácu v Bratislave ?!
Bola prijatá ihneď, akurát sa jej nezdala pláca, odišla, potom za dva mesiace prešla cez desať firiem od ambasády, klasické IT firmy a ostatné ?!
Neviem, či to počítam dobre, vychádza mi, že u jednej firmy v priemere pracovala cca 4 dni, je to skutočnosť a či výmysel ?
Vo februári 2014 si našla skvelú prácu a po mesiaci zaškolenia na “ západe “ ju presunuli do Maďarska, 300 km od domu, čo jej nestálo za plat 700 čistého, aj keď jej ho zvýšili na 850 ?!
Potom mala plno zamestnaní v oblasti turizmu a všade ju prekvapila mizerná mzda, keď to prepočítala, zistila, že Slováci robia za 2,5 až 3 eur na hodinu !
Ako sa z toho dá žiť, veď upratovačka v Belgicku zarobí minimálne 10 eur na hodinu a najjednoduchší zamestnanec 1300 čistého !
Naša Slovenka nakoniec skonštatovala cit „ od apríla do júna 2014 som pokračovala v hľadaní práce cez Profesiu, kamarátov  a cez facebook. Ja neviem, ale asi mi to nie je súdené. Stále vybrali iného kandidáta. Som stará, alebo príliš drahá ? „.
Potom mala problém so zubami, v Blave za to chceli 900 eur + extra práca a tak išla na Východ, tam to urobili za 240 eur !!! 
Následne jej v Blave odtiahli auto, zaplatila 100 eur a policajt chcel ešte navyše 50 eur za pokutu !
Naša zdravotná sestra nezaprela Slovákov a našla riešenie, cit “ Našťastie som si dokázala nájsť priateľskú cestu s políciou „.
No a sme konečne doma !
Slovenka bola už jednou nohou na ceste späť do Belgicka, ale odrazu zázrak !
Predstavte si, prijali ju do práce a ona na to čo ?
Cit. “ Rozhodla som sa že to zoberiem, pretože som bola už unavená z hľadania.“.
No poviem Vám, už sa neviem dočkať pokračovania tejto neskutočnej  „story“, od zaujímavej stvory.
Akurát si neviem tipnúť, je to reklama na pripravovanú televíznu “ odrhovačku „, alebo žeby tam naozaj bola pravda, aspoň na 30 % ?!
Belgprac1

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923789x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie