Založ si blog

Najväčší zločinec je štát, STV, Skylink, politmafia a vina občanov. Vysvetlite im to ? !

Slovensko sa ako štát rúti do katastrofy, ktorú umne riadi politmafia, vďaka neznalosti, nečinnosti občanov.
 
Kto by si bol kedy predstavoval, že občania Slovenska, v rámci Európskej Únie, budú až takí nevedomí ?
 
A kto je zodpovedný za tento najťažší zločin na národe ?
 
Samozrejme, najväčší zločinec je Slovensko ako štát.
 
Môže občan niečo so Slovenskom efektívne urobiť ?
 
Teoreticky áno, môže ho žalovať, v rámci platných zákonov EÚ, je to pomerne zdĺhavý proces, chvalabohu, že vôbec existuje. 
 
Ak je štát Slovensko zločinec a to sa nedá až tak jednoducho ľuďom objasniť, skúsme to objasniť na našej štátnej TV.
 
Táto verejnoprávna inštitúcia ako jediná má zákonom definované povinnosti o spôsobe a rozsahu informovania občanov.
 
Štát garantuje každému občanovi bez rozdielu rasy a konta, dopravu signálu do miesta bydliska.
 
Štát ako dopravnú trasu k občanovi využíva vysielače satelitné a terestriálne.
 
Občan si v zmysle technologickej neutrality, podľa signálu v mieste bydliska, slobodne zvolí satelitnú parabolu, alebo terestriálnu anténu.
 
V zmysle aktuálne platného zákona je občan povinný uhradiť koncesionársky poplatok.
 
STV porušuje platný zákon viacnásobne, čo sa obsahu vysielania týka, o spôsobe dopravy signálu k občanom, ani nehovoriac !
 
Programový obsah teraz nechajme bokom a venujme sa technickej stránke vysielania modulácie.
 
Štát od občanov vyberá povinný koncesionársky poplatok, ten presúva do STV a STV zabezpečuje dopravu modulácie koncesionárom.
 
Má zmluvu s firmou Towercom, ktorej platí za distribúciu modulácie cez vysielač – družicu Astra na pozícii 23,5 E.
 
S tou istou firmou má zmluvu na distribúciu modulácie terestriálnymi vysielačmi DVB – T !
 
Firma Towercom dostáva obrovské peniaze, za ktoré má poskytovať dopravu modulácie STV koncesionárom.
 
Štát má kontrolovať, či Towercom za obrovské peniaze zabezpečuje objednanú dopravu modulácie občanom kvalitne a adresne.
 
Štát to nerobí a výsledkom je katastrofa v podobe vydierania, okrádania, zneužívania občanov vysielaním cez satelit i terestriálne.
 
U terestriálneho vysielania sa nekontroluje mizerné pokrytie signálom, čo by nevadilo, pokiaľ by štát platil za skutočné pokrytie.
 
U SAT TV je pokrytie signálom logicky v poriadku, problém je, že štát a STV dovolili zločineckú manipuláciu s dátami na kartách občanov !
 
Na tento závažný problém upozorňujem celé roky, štát, STV, vláda, parlament, štátni úradníci toto ignorujú a sú naschvál nečinní.
 
Je paradoxné, že na zločin satelitných kariet Skylink “ zasvietilo “ Slovensku Maďarsko, ktoré vyhralo súdny spor s UPC 30.4.2014.
 
UPC je pritom poskytovateľ klasickej platenej satelitnej služby, ktorá v Maďarsku nemá nič spoločné so štátom a ni so štátnou TV.
 
Signál MTV si UPC bezplatne prevezme a ďalej si ho už za vlastné peniaze, vysiela cez satelit v rámci platenej služby !  
 
Firma UPC je registrovaná v Luxemburgu a svoju službu poskytuje v Maďarsku bez toho, aby tam mala svoje zastúpenie.
 
To je v poriadku, lebo o tom je úžasná výhoda EÚ, o slobode pohybu ľudí, tovarov a služieb.
 
Problém nastal vtedy, keď sa nespokojní užívatelia platenej služby UPC, obrátili na príslušné maďarské inštitúcie, ako je naša SOI a Regulačný úrad.
 
UPC chcelo zahrať divadielko a tvrdilo, že ono podlieha kontrole iba úradom v Luxemburgu, kde je firma registrovaná.
 
Maďarské úrady nekolaborovali ako na Slovensku, išli za pravdou, obhajovali občanov, na súde EÚ vyhrali pre všetkých v EÚ, aj pre Slovákov.
 

Slovensko, politici, úradníci, mafia majú teraz veľký problém, keďže rozhodnutím v kauze UPC sa nečakane otvorila kauza SKYLINK !

19.5.2014 telefonujem s JUDr. Pirošíkovou na MSSR, zástupkyňou SR pred Európskym súdom pre ľudské práva, tel 02 59353422.

Rozhovor je vcelku korektný, žiaľ pripravuje materiály pre EÚ, vo veci UPC- Skylink ma odkazuje na JUDr. Ricziová, tel 02 59353511.

Pani Ricziová mi objasňuje, že rozsudok je právoplatný, vykladá právo od začiatku a teda je RETROAKTÍVNY, čo je v prípade Skylinku mimoriadne dôležité !

Slovensko ako účastník sporu dávalo pripomienky a požadovalo výklad súdu EÚ práve v súvislosti so Skylinkom a jeho pôsobením na Slovensku.

Na moju otázku, aký bude ďalší postup SR mi objasnila, že všetky štátne úrady na Slovensku sú rozhodnutím súdu viazané a majú okamžitú povinnosť konať.

Na moju ďalšiu otázku, kto má začať, vláda, ministerstvo, parlament, Regulačný úrad, SOI sa trocha zháčila, dlho hľadala kohosi menovite na ministerstve dopravy.

Ospravedlnila sa, nenašla, mne to ale stačilo, následne som telefonoval na Ministerstvo Dopravy, kancelária ministra tel 0259494550.

U mierne šokovanej pani som sa popýtal na Ing. Podhorského, riaditeľa, ktorý má mať na starosti elektronické komunikácie, kde ma pani aj prepla.

Sekretárka vyzvedala kto som, čo som, tak som jej pripomenul Správu Rádiomunikácií a či by pán riaditeľ mal čas na minútu.

Pani odbehla a vrátila sa s tým, že pán riaditeľ sa ospravedlňuje, pamätá si ma, teraz nemôže, ale odkazuje, že vec Skylink rieši Regulačný úrad !

Tak ešte naposledy telefonujem na RÚ, pani Mgr. šokovaná z piatku je už maximálne slušná, ospravedlňuje sa, že je sama samučičká na sekretariáte a pod.

Tvrdí mi, že pán predseda je v zahraničí, ale poveril

pána Vavro, aby mi odpovedal, čo som chcel prebrať s pánom predsedom.

Pán Vavro je hovorca úradu, ktorý sa mi pred dvomi rokmi zaprisáhaval, že Skylink neposkytuje elektronickú službu, Skylink neriešia, za čo som mu “ slušne poďakoval „.

Čo s takýmto hovorcom odborne nahovoríte, nakoniec som mu zavolal a tak to aj dopadlo, tváril sa, akoby spadol z jahody, o ničom nevie, tak som ho zvýšeným hlasom pekne „pozdravil “ !

Verte, neverte, 19.5.2014 po takmer 2 hodinovej šichte na slovenských ministerstvách a úradoch sa mi dvíhal žalúdok, neviete prečo ?!

Pokračovanie v ďalšom článku.

 

P.S.

Mimochodom, dnes ráno ma v súvislosti so Skylinkom a článkami na Pravde, osobne navštívili dvaja páni, ako vystrihnutí z …IS.

    
 Venujem im jednu peknú dúhu, aby si uvedomili, akí sú bezmocní voči matke prírode, nehovoriac o sile ľudského ducha.
 
 
  Duha

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928254x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie