Založ si blog

Skylink úradníkov SK otravuje. Regulačný úrad komunikácií je totálne šokovaný !

Ak chcete poznať pravú tvár Slovenska, zatelefonujte si naživo s úradníkmi, platenými z našich daní.

16.5. 2014 som niečomu takému venoval dve hodiny svojho života a poviem Vám, stálo to za to !

Najprv som zatelefonoval riaditeľovi právneho oddelenia Mgr. Mackovi na Regulačnom úrade elektronických komunikácií.

S otázkou, ako úrad pokročil v kauze Skylink a aký je predpoklad riešenia problémov majiteľov kariet a satelitných súprav.

Odpovedal, najprv vyzveme firmu v Luxemburgu, aby sa zaregistrovala a potom môžeme ďalej postupovať.

Takáto odpoveď ma nenadchla a pre istotu som zopakoval, či úrad rozumie tomu, ako Skylink vyberá poplatky a nezákonne blokuje prístup k STV.

Pán Mgr. korektne priznal, že tomu vôbec nerozumie, lebo on je Mgr. práva a tak sme rozhovor ukončili.

Nasledovala “ zábavnejšia “ časť diskusie s nemenovanou pani Mgr. na sekretariáte predsedu úradu Ing. Kešjara.

Keď som si predsedu úradu vyžiadal k telefónu, pani takmer omdlela od úžasu, a zvýskla, ako si niečo také predstavujem !

Pán predseda je volený parlamentom, je to niekto a nemôže byť “ sparingpartnerom “ kohokoľvek, kto si len tak zavolá na úrad.

Pani Mgr. som sa snažil slušne presmerovať z čias súdružských manierov, do modernej doby demokracie, čo ale chápala mimoriadne ťažko.

Nakoniec, po malej prednáške typu, “ najprv sme my občania a až potom Vy úradníci „, sa trocha zobudila a zapísala si moje iniciále.

S tým, že ak by si pán predseda našiel trocha zo svojho  “ vzácneho “ času, občan J..L. by s ním rád prehodil pár slov 19.5.2014 doobeda.

Nakoniec pani Mgr. prezradila štátne tajomstvo, Skylink po technickej stránke na úrade rieši Ing. Mikulášek, riaditeľ odboru technickej regulácie t.č. 02/57 881 500.

Rozhovor s riaditeľom začal zle, bol zaskočený, skúšal finty, on dobre pozná  SAT TV, veď robil diplomovku a tiež pracoval na vysielači Kamzík.

Potom mi začal objasňoval, ako úrad bude Skylink žiadosťou vyzývať k súčinnosti, ale to sa uvidí, lebo je to zložitý právny problém !

Mal som dojem, ako keby som sa dovolal riaditeľovi M7Š do Luxemburgu, alebo nejakému obhajcovi, zastupujúceho firemných šmejdov.

Dôraznejšie som preto riaditeľa zasvätil do problematiky karta Skylink, manipulácie zápisov na karty, servisný poplatok a vypínanie kariet cez STV.

Asi sa udial zázrak, alebo pán Mikulášek je super herec, tváril sa, že zalapal po vzduchu a zostal šokovaný, ako je niečo také možné !

Trikrát zopakoval, že on o tomto probléme doteraz nevedel, nikdy o ňom nepočul, je to neuveriteľné a naozaj to treba dôsledne riešiť !!!

Na pondelok 19.5.2014 som tak získal zaujímavý zážitok a chystal som sa doobeda telefonovať parlamentom zvolenému pánovi predsedovi RÚ.

Pokračovanie Kocúrkova, v ďalšom článku.

P.S. Pokiaľ ma čosi “ nezlikviduje „.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3923543x
Priemerná čítanosť článkov: 4779x

Autor blogu

Kategórie