Založ si blog

Skylink klamal, kradol, Slovensko to krylo a čo ďalej ? Trest úradníkom, politikom ! Ako ?

Pyramída podvodu Skylink sa pomaličky otriasa v základoch, najavo vychádzajú pre štát, úrady, skutočnosti nehodné štátu v Európskej Únii.

 

Stručne si zopakujme podstatu podvodu Skylink.

 

Štát zabezpečil vysielanie STV cez satelit a umožnil súkromným televíziám licenciou, pridať sa ku garantovanému bezplatnému vysielaniu.

 

V roku 2007 štát firmu Rádiokomunikácie predal a Slovaklink sa premenoval na Skylink.

 

Vysielanie STV, ČT a ďalších TV bolo garantované naďalej bezplatne, štát to platil z koncesií a súkromné TV z reklamy.

 

Nový majiteľ ku garantovaným základným programom zadarmo Grátis, navyše pridal balíky platených programov.

 

Programy GRATIS sa na kartách majiteľov aktivovali v ročných intervaloch, zápisom údajov cez dátový kanál STV, čo zabezpečovalo nerušený príjem.

 

Platené programy však neprinášali dostatočný zisk a nový majiteľ začal od roku 2010, špekulatívne manipulovať so zápismi na karty cez STV.

 

Postupne skracoval ročný zápis, manipuloval s dátami, nasledovali časté výpadky kariet, už  v mesačných intervaloch.

 

Štátne úrady, regulačný úrad, Rada pre vysielanie, SOI a ani STV, na masové sťažnosti občanov nereagovali, doslova ich ignorovali.

 
Prečo to robili, sa čoskoro ukázalo.

 

30.5.2012 firma M77 nezákonne, podvodne, výpalníckym spôsobom príjem programu STV a ďalších Gratis, podmienila zaplatením „servisného poplatku „.

 

Proti tomuto podvodu protestovali občania a Združenie SLOVSAT, ktoré zaslalo oficiálnu žiadosť o konanie vo veci, všetkým zložkám štátu i Európskej komisii.

 

Originál textu zo dňa 25.6.2012 nájdete na http://www.solideurope.sk/news.php?readmore=369

 

Nasledovali 2 roky vyčerpávajúceho úsilia občanov, hlavne Združenia SLOVSAT spolu s odborníkmi, proti molochovi politicko-mafiánskeho Slovenska.

 

Kým občania a odborníci SAT TV strácali čas, peniaze, nervy a bojovali o svoju česť, prežitie, podvodnícky kartel okolo Skylinku zarábal a zarába nekontrolované milióny eur.

 

30.4.2014 rozhodnutie Súdneho dvora EÚ konečne potvrdilo, že Skylink klamal, kradol a Slovensko tento podvod podporovalo.

 

Občiansky a odborný tlak na slovenské úrady priniesol svoje prvé ovocie a zdá sa, že arogantná pyramída politicko-mafiánskeho Slovenska dostala trhlinu.

 

Tlak ako prvé nevydržalo Ministerstvo spravodlivosti, ktoré obvinilo príslušné úrady Slovenska nielen z nečinnosti, ale doslova napomáhaniu podvodu.

 
Oficiálne potvrdenie dvojročného teroru na občanoch Slovenska, ktorý ale naďalej pokračuje, vyvoláva závažné otázky.

 

Ako teraz máme pristupovať k tomuto skrz – naskrz mafiánsky prehnitému štátu, k úradom, úradníkom ?!

 
Kto, kedy a vôbec, bude niekedy, potrestaný za túto novodobú “ genocídu “ na vlastnom národe ?
 
 
Nádej je mizerná, keďže úradnícka oligarchia na Slovensku si neskutočne verí, vďaka silnému politickému a finančnému zabezpečeniu !
 
 
Moje telefonické rozhovory 16.5. 2014 od 8.30 do 10.00 s vedúcimi úradov na SOI a sekretariátom a riaditeľmi Regulačného úradu to len potvrdzujú.
 
Pokračovanie v ďalšom článku.
 
 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928313x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie