Založ si blog

Ako Slováci vnímajú vojnu na Ukrajine ? !

Jedna časť Slovákov podlieha propagande v médiách, druhá našťastie, premýšľa vlastným rozumom.

Samotná Ukrajina je odzrkadlením stavu, kde totálna totalita komunistov postúpila po 89. k totalite klasickej mafie, ktorá vznikla z bývalých papalášov.

Keby niekto náhodou nevedel, čo to je, predstavte si časy Mečiarizmu, kedy sa totálne vraždilo, unášalo, kradlo a ľudské práva nič neznamenali, boli iba zdrapom papiera.

To ako, keď sa v 1975 komunisti podpisom v Helsinkách na papieri zmluvne zaviazali dodržiavať ľudské práva a v praxi vlastných občanov vraždili, ako na bežiacom páse, pri hraniciach.

Občania Ukrajiny sú dnes v podobnej situácii !

Všetci by chceli spoločnosť zmeniť k lepšiemu, odstrániť zakorenený mafiánsky systém a aj sa o to demokraticky a hrdinsky pokúsili na Majdane.

Je len logické, že mafia si nenechá len tak zobrať pozície a posty v štátnej správe, v celej krajine a využije všetko k tomu, aby v krajine panoval chaos, zmätok.

Lebo len tam, kde je totálny chaos sa obyčajní ľudia stávajú zmätenými, ustrašenými a strácajú prehľad o tom, čo je normálne a čo je nenormálne.

A absolútnu nenormálnosť z Ukrajiny vidíte v priamom prenose, naživo.

Pozeral som sa na to, čo sa odohrávalo v uliciach Odesy a videl som ako sa v ľuďoch prebúdzajú staré primitívne pudy.

To jedna partia úplne normálnych ľudí, odrazu vykopávala kocky z chodníka, rozbíjala a hádzala ich kdesi oproti, odkiaľ prilietali iné kusy kociek.

A jeden mládenec si zahádzal pár kociek, potom telefonoval asi domov cez mobil a potom znova hádzal a takto hádzali viacerí a sem – tam, rozbitá hlava.

A tí ľudia sa dokonca aj smiali, ľudia s rozbitou hlavou plakali a boli to rovesníci z jedného a toho istého mesta, možno ulice.

Žiadne také, že ja som Rus a Ty si Ukrajinec, figa borová, drevená, jednoducho len občania, ktorých opantal ošiaľ, beznádej z toho, ako ich štát ovláda mafia.

Kašlú oni na akéhosi Putina, Obamu, Rusko, USA, chcú byť slobodnými občanmi, nechcú, aby mafia pokračovala v ich krajine.

No a v čom je problém ?

V podstate problém nie je v ničom inom, iba v tom, že ľudia sú logicky, mysliace tvory.

Ukrajinci sa chcú vymaniť z mafiánskeho štátu a hľadajú cestu k slobode.

Krym a východ Ukrajiny logicky podlieha ruskému vplyvu, nakoniec Rusi si Krym ako za čias komunizmu darovaný, prinavrátili do svojej ríše a v podstate to nikto príliš neriešil.

Donecká oblasť zrejme dopadne podobne.

Samozrejme, aj ľudia na Kryme, aj na Donecku by si to veľmi radi, namiesto k Rusom, namierili do slobodnej Európy, lenže sami vedia, že to je nemožné.

V tomto momente si preto vyberajú menšie zlo, medzi veľkou a menšou mafiou.

No a čo zbytok Ukrajiny ?

Všetko závisí od toho, ako sa podarí ľuďom spojiť synergický efekt sily mentálnej a fyzickej voči mafii.

A čo hovoria Slováci ?

Časť vraví, chvála Bohu, že sme v EÚ, riadne tie hranice od Východu strážte, aby nám tu neprešli tí šialenci !

Iní vravia, ako dobre, čo sa deje na Ukrajine, lebo to pomôže aj nám a nech si Rusi rýchlo zoberú, čo sa dá, aby bolo čo najmenej mŕtvych !

A potom tu máte na Slovensku politikov, ktorí Ukrajinu perfektne využívajú v svoj prospech, ako také krvilačné hyeny.

Klamú, zavádzajú, strašia, ukazujú morbídne obrázky mŕtvych ľudí a obchodujú s ich nešťastím len preto, aby Slovákov dostali do chaosu a oni mohli kradnúť a obsadiť posty v štáte.

Jednoducho, slovenskí politici, bez rozdielu, túžia po Ukrajine, chceli by mať vily, zlato, bohatstvo Janukovyča a hlavne mať v područí občanov, ako otrokov a manipulovať s ich myslením.

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3928158x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie