Založ si blog

Na Ukrajine ľudia normálni a u nás od dobroty sa psy besnejú ? !

Čo by ľudia na Ukrajine dali za to, keby mali slobodu ako je u nás a nami kritizovanú politmafiu by brali všetkými desiatimi.

Sýty hladnému neverí, pravda, teraz ale nie je reč o chlebe, hoci Ukrajina by tým chlebom mohla zasýtiť kus Európy, keby u nej veci fungovali ako majú..

Reč je o nás, o ľuďoch ktorí už zabudli aké to bolo u nás, keď sa súdruhovia pasovali do role všemocných a diktát ich totality likvidoval ľudí a národy.

Byť nespokojným u nás a na Ukrajine, to sú dva svety tak vzdialené, ako keby Užhorod nebol takmer u nás doma, ale kdesi pri Kórei.

Ukrajina je pevne zviazaná uzlom korupcie, mafie, od základu až po najvyššie štátne úrady a funkcie.

No a o to teraz ide v uliciach Kyjeva a pomaličky na celej Ukrajine, dať ľuďom istotu človečenstva, bez neustáleho stresu dobýjať sa k jeho základom.

A niektorí ľudia u nás sa besnejú jak psy od dobroty, pravda, iba tí s komunistickou nostalgiou, boli by radi, aby Ukrajina zastala tam, kde je.

Sú to tí, „ktorí majú za ušami“, nakradli pred 89., kradnú po 89. a majú strach zo všetkého, čo posilňuje demokraciu a vymožiteľnosť práva.

Ukrajine a obyčajným slušným ľuďom držíme palce, aby sa im podarilo vymaniť sa spod vlády mafiánskych oligarchov.

Keď sa im to podarí, získajú dobrý štart, aby sa však dostali do cieľa, na to budú ešte potrebovať mnoho úsilia a pevnú vôľu.

My im môžeme na ceste k demokracii držať palce a popriať, nech tá ich cesta nebude dláždená ľudskými tragédiami.

To je dosť málo, čo ale naviac môžeme urobiť my, obyčajní ľudia zo Slovenska ?

Minimálne to, že prejavíme solidaritu, povieme názory normálnych ľudí a dáme im príklad demokracie, aby to nevyzeralo tak, že centrála ÚV KSSZ a KGB sa presťahovala do Bratislavy a odtiaľ znejú iba hlasy velebiace totalitu.

Na Ukrajine ľudia bojujú nielen za svoje práva, ale paradoxne i za naše, lebo u nás, ako je lepšie, tak ľudia zabudli a politmafii nechali neskutočný priestor na to, že sme v Európskej Únii.

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3929535x
Priemerná čítanosť článkov: 4786x

Autor blogu

Kategórie