Založ si blog

Poznáte vtip storočia ? Komunisti nám po roku 89. zanechali blahobyt !

Sme to my tu čudní Slováci, Česi, Moravania, Maďari, Poliaci, Rumuni, Bulhari, keď si dokážeme pestovať národnú blbosť, namiesto hrdosti.

Vtipom storočia národnej blbosti je tvrdenie o tom, ako nám komunisti do roku 89 vybudovali blahobyt a kapitalisti ten blahobyt po roku 89 rozkradli.

Ak slovenská národná blbosť takto pokvitne ďalej, čoskoro sa naše deti budú učiť o tom, že stvoriteľom slovenského národa boli komunisti a všetko na svete stvorili komunisti.

Aby sa tak nestalo, pripomeňme si slová Marxa, ktorý s manželkou aristokratkou splodil deti socialističatá a spoločne sa im sníval sen o komunistickej budúcnosti takto.

“ V komunistickej spoločnosti nikto nemá výhradné pole pôsobnosti, každý sa môže stať vynikajúcim v hociktorom odbore, v ktorom si želá „.

“ Spoločnosť reguluje všeobecnú produkciu a toto je príležitosť robiť jednu vec dnes a inú vec zajtra, poľovať ráno, rybárčiť popoludní, večer pásť dobytok a kritizovať po obede tak ako chcem, bez toho aby som sa stal poľovníkom, rybárom, pastierom alebo kritikom „.

No prosím, ani sa nemožno čudovať, ako taký súdruh Marx dokázal svojimi ideami oblbnúť masy chudobných vrátane súdruha Lenina.

Priznajte si, koľkí z Vás dnes znova na Slovensku nesnívate sen o pozemskom Marxovom raji ?

Tam si vynikajúci v hocičom, môžeš si robiť čo chceš, poľuješ, rybárčiš, obeduješ, kritizuješ, nemusíš byť rybárom, pastierom, ani kritikom, stačí len, aby si bol v komunistickej strane a ostatní na Teba budú hrdlačiť.

Súdruh Marx to mal v hlavičke dosť popletené a tak aj skončil.

Počas jeho života sa z aristokratickej rodiny stala rodina chudobných a Marx zomrel v Londýne v roku 1883.

Horšie je len to, že Marxov sen preoblečení komunistickí papaláši od roku 1989 do roku 2013 na Slovensku naplno uviedli do reálnej praxe.

A to Slovensko naše v morálnej oblasti upadlo tak, že ho už predbehli aj Rumuni!

Tam sa konečne spamätali a idú súdiť príslušníkov svojej ŠTB !!!

Tí si žili po roku 89 v rumunskom komunistickom raji.

Dostávali päťnásobne vyššie dôchodky ako bežní občania, ktorí prežili ako obete ich represií.

Kedy nastane začiatok spravodlivosti na Slovensku a v iných postkomunistických krajinách ?!

Nikdy, pokiaľ ŠTB a jej príslušníci, ako hlavný predvoj komunistickej strany, vraždiace monštrum, ktoré zničilo ľudské životy a celé generácie rodín, nebude spravodlivo súdené.

A vôbec, existuje nádej na Slovensku v oživenie spravodlivosti ?

Takmer žiadna.

Na rozdiel od Rumunska, tu si už vládnuca červená oligarchia spojila vyšetrovateľov, prokuratúru, sudcov a médiá do jednej pevnej celistvej reťaze.

Vidíš súdruh Marx, čo sa ti na Slovensku podarilo vytvoriť !

 

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927603x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie