Založ si blog

Voľby za komunistov a teraz sú rovnaké klamstvo, fámy, bludy, lenivosť, primitívnosť, mafia ?

Predstavte si takúto situáciu.

Žijete v totalitnom  priestore 33 rokov, potom zažijete 24 rokov prerodu spoločnosti smerom k demokracii so všetkými kladmi a zápormi.

Ako bežný občan sa chcete podieľať na rozvoji demokracie, snažíte sa argumentovať, chcete ľuďom poskytovať informácie, aby sa im otvorili oči a mysle.

Nakoniec i tak zistíte, že množstvo vynaloženej práce a úsilie neprináša svoje ovocie.

Celý čas vysvetľujete, v čom je príčina zásadných rozdielov medzi fungovaním krajín ako je napríklad Nemecko, Fínsko, Slovensko.

Odhaľujete problém, ktorý je v kontrole PANÁČIKOV občanmi zvolených do čela krajiny !

Ak sa tam dostanú jednotlivci klamári, šíriaci fámy, podporujúci lenivosť, primitívnosť, mafiu, nečudo, Slovensko sa nikdy k Fínsku, Nemecku ani len nepriblíži !

Včera mi jeden pán položil otázku.

Či si nemyslím, že všetko je stále rovnaké ako to bolo pri voľbách za KOMUNISTOV a teraz po komunistoch.

Z pohľadu človeka závislého na verejnoprávnych médiách a ďalších riadených KMOTRAMI,  to naozaj vyzerá tak, akoby sa nič nezmenilo.

Samozrejme, museli by sme byť „mechom udretí“, aby sme nevideli zásadné rozdiely.

Dnes si ľudia môžu dovoliť nevoliť, iní zasa volia povinne komunisticko- stranícky a mlčiaca väčšina na celý ten cirkus nadáva a volieb sa z princípu nezúčastňuje.

Keďže sú Vianoce, bolo by úžasné, keby sme si dokázali hovoriť pravdu a nič len PRAVDU.

Všetko je závislé od informácií, ktoré majú ľudia v hlavách, či ich reálne prežili a či si to všetko vedia poskladať do správnej mozaiky zvanej ČASOPRIESTOR.

Lebo my sa tu stále dookola točíme v bludnom kruhu slovenských klamstiev a fám.

Človek ako zviera, otrok, človek mysliaci, človek v 21.storočí je stále iba na ceste k poznaniu.

Výsledok poznania ale v žiadnom prípade nemá byť cestou k rezignácii.

Ak sa nám na prahu 2014 niečo nepáči, niečo nám nesedí v tej našej GUBERNII okolo Tatier, je to len a len naša vina.

A také to vyplakávanie o akejsi tajomnej Európe, ktorá nás gniavi, dusí, ničí, to už je iba ďalší prejav našej primitívnosti, slabosti.

Dobrým príkladom slovenských ľudových „žvástov“ je včerajšia fáma šírená jedným Slovákom v diskusii na Pravde.

Ten svätosvete ostatných presviedčal, ako sa výrobná linka na čokoládu, toť kúsok za hranicami v Rakúsku pre produkty dodávané na Slovensko, nastaví na parametre typu HNOJ.

Nie je to pravda, ten hnoj si na Slovensku vyrábame len a len my sami.

Zažil som to v predvianočnom Tescu a v Kauflande.

Pracovníci a brigádnici Slováci z prepraviek vykydávali pre Slovákov na kopy hnité mandarínky, hnité papriky, proste skutočný hnoj.

Cenu o čosi znížili a Slováci sa v tom hnoji prehrabávali, šéf v Tescu aktívnu pracovníčku, ktorá mala snahu ten hnoj triediť vyzval, Anička, nechaj tak, však oni si to popreberajú !

Nie, milí, blbí Slováci, komunistickým bordelom odchovaní, len Vy ste si sami na vine.

Keby sa našlo pár občianskych aktivistov, ten hnoj by pekne vyzbierali, vystavili pred Tescom, Kauflandom spolu s médiami, novinármi, okamžite by sa ten bordel zmenil !

Videli ste niekedy nejakého živnostníčka s ovocím a zeleninou na trhu, aby tam ponúkal takýto hnoj, to by bola jeho samovražda !

Médiá a strany vrátane bordelárskych ministerstiev však iba kecajú tie svoje komunistické kecy a kadejakí politickí kontrolóri slúžia len ako výpalnícká mafia. 

Na Slovensku sme prenechali obrovský priestor DIABLOVI, predtým bez farby, potom červenému, ten ukázal akých zverstiev je schopný a teraz diabol pokračuje vo svojej chameleónskej obrode.

Bože, teraz mi napadlo, čo keby občianski aktivisti na celom Slovensku všetok ten hnoj pozbierali na nákladné autá a zasypali nimi komunistické centrály v  Bratislave.

No, to by mohlo byť riešenie !

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927210x
Priemerná čítanosť článkov: 4783x

Autor blogu

Kategórie