Založ si blog

Komunista – milovník Lenina z VSŽ, maloburžuj, zamotal sa do pasce.

Navštívil ma chlapík, ktorý odbehol z úradu, kde mu vystavujú nový preukaz pre strašne ťažko zdravotne postihnutých ŤZP a má hodinku čas.
 
Pýtam sa, čo to je ŤZP, snáď ZŤP, on ma ale poučil, že teraz po novom je to už ŤZP, lebo ZŤP sa dalo ľahko zneužiť.
 
Čo mu bolo, neviem, na pohľad vyzeral fyzicky mocne, zdravo, taký ten vidiecky chlap slaninou dobre živený.
 
A chvíľku sa zdalo, že aj mentálne je úplne v poriadku, pretože vehementne začal kritizovať terajšiu vládu i parlament.
 
Všetko sa zdalo byť normálne dovtedy, kým reč neprišla na komunistov.
 
Ojojój, odrazu sa ŤZP rozpálil ako lokomotíva a očičká mu zažiarili, keď spomínal, ako len bolo dobre a nič netajil, všetko vyklopil.
 
Pracoval vo VSŽ a keďže chcel veľa zarobiť, musel vstúpiť do rodnej strany a keď už bol vedúcim straníckej skupiny, plat mu rástol ako z vody.
 
Vychvaľoval sa ako taký kohút, že jedine vďaka tomu si postavil obrovský rodinný dom s tromi garážami, len aby celá dedina pukla od závisti.
 
Toľko sa chudák na tom dome narobil, až mu vo vnútri čosi puklo tiež a tak po 25 rokoch roboty musel odísť do predčasného dôchodku.
 
Keď z VSŽ odchádzal, Američan mu dal odstupné viac ako milión a hoci z toho musel zaplatiť daň 400 000 Sk, aj tak to bol balík. 
 
To sa ale nepodarilo každému, lebo boli aj takí ťuťmáci, ktorých na vrátnici prichytili s kúskom drôtu v taške a tí o odstupné prišli.
 
On si doma na dedine už ako gróf začal robiť poriadky s pozemkom, ktorý otcovi hnusní komunisti zobrali kvôli chodníku popri potoku.
 
Urobil tam plot, ľudia tam nemajú čo prechádzať, pomastil kde treba, súd vyhral a všetkým v dedine dokázal, ako sa to dnes má robiť. 
 
Tie jeho chvastačky počúvala aj manželská dvojica a mladému pánovi to už nedalo a položil mu naivnú otázku.
 
Vy v jednom momente ten starý režim chválite a o chvíľku naň nadávate, tak ako to vlastne je ?
 
Ja nadávam, kde, kedy, však keby nebolo komunistov, nemám sa nikdy tak dobre.
 
No veď pred chvíľkou ste nadávali, že komunisti otcovi zobrali pozemok.
 
Jáj, ale veď to boli úplne iní komunisti, vtedy brali každému, vtedy bola taká doba.
 
To už ani mne nedalo a vravím, chlape jeden, Vy asi neviete, čo hovoríte, ešte povedzte, že Lenin, Stalin, Brežnev a Berija boli Vaše idoly.
 
Chlapovi oči zasvietili ako lampáše a oduševnene sa pustil do prednášky o tom, že kto si dovolí osočovať Lenina, ten je najväčší ignorant na svete.
 
Neostávalo teda nič iné iba pánovi komunistovi maloburžujovi, ktorý si pri výstavbe troch garáží privodil ŤZP, ukázať najbližšie dvere.
 
 
   
    

Janko, Martinka, prepáčte, 3 roky a mafiu sme len pošteklili.

23.02.2021

3 roky od popravy Janka a Martinky si občania naďalej klamú a nenávidia sa, pričom mafii sa v podstate nič nestalo. Nahovárame si a vymýšľame hrdinov v radoch polície, ktorí odhalili, čo im dovolili a to je asi tak všetko. V radoch štátnej a klasickej mafie nezúri žiadny masový covid, sme iba svedkami novodobej frašky. Občianska spoločnosť potrebuje reštart, inak si ju [...]

SÚD SLOVENSKO NESKUTOČNE DRAHÉ TO MAFIÁNSKO. . .

06.09.2020

Janko a Martinka zatiaľ pokoj nemajú, štát Slovensko mafiáni stále ovládajú. Darmo sme si novú nádej zvolili, zatiaľ Slovensko logicky sme NEOBRODILI. Najprv koronavírus BOJ s mafiou zahatil a teraz sa už potenciál načisto STRATIL…? SÚDY mafiánske slovenské zatiaľ sa v ničom nezmenili, tak KTO určí stav VINY?! Keby to ohavné Brucho 55 rokov basy dostalo, niečo by sa [...]

Nevoľte štátnu mafiu, rakovinu spoločnosti, voľte normálnu budúcnosť.

26.02.2020

Kto mal možnosť sledovať dianie v nezákonne zvolanom parlamente a má svedomie, má logicky aj strach. Čo tam predvádzali fašisti, komunisti a nacionalisti, to nemá obdobu v normálnej spoločnosti 21. storočia. Akože lekárka v koži Hitlera, učiteľ slovenčiny do hneda neschopný vyslovovať, čítať a napuchnutý komunista. A nad tým všetkým obrovská kopa zlodejiny, nenávisti [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

luteranjaning

Ja, Vy, my všetci tvoríme štát. A prečo sme im dovolili ukradnúť si ho? Kvôli našim deťom, vnukom to spoločne dokážeme zmeniť! Nebojte sa slobodne vyjadriť, jedine tak sa ani 100 x opakovaná lož nestane pravdou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 821
Celková čítanosť: 3927806x
Priemerná čítanosť článkov: 4784x

Autor blogu

Kategórie